somewhere over the rainbow

life in hawaii
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Tiffany & Clay

Go down 
SzerzőÜzenet
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
Clay Turton

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Tiffany & Clay   Pént. Ápr. 06, 2012 2:31 am

Most úgy döntöttem, hogy nekem is kijár egy kis szabad idő, ezért szabit vettem ki. Elmegyek a Godhaven hotelba, mert, hogyha otthon maradok semmit se fogok csinálni azon kívül, hogy ülök a tv vagy a gép előtt, és iszogatok. Előhalászom az egyik bőröndömet, beleteszek mindent, ami hat napra elegendő, majd körbenézek a házban. Még egy cigit elszívok, mielőtt elindulok. Szívem szerint egy sört is meginnék, de kocsival megyek, és ugye ittasan nem szabad vezetni. Elnyomom a cigit, majd a zsebembe temetem a dobot, a telefonomat, és elveszem a kulcsomat az asztalról. Leguggolok Nelson elé, és megsimogatom a fejét.
-Majd a szomszéd ad neked kaját, rendben? –feltápászkodok, megfogom a bőröndömet, majd még egyszer megpaskolom a kutya fejét. Kilépek a házból, majd becsukom az ajtót. A kulcsnak a másolatát előhalászom a zsebemből, majd beteszem a bőröndöt a kocsimba. Elfutok a szomszédig, becsöngetek, majd amikor a néni mosolyogva kinyitja az ajtót, és is elmosolyodok.
-Jó napot. Itt van a háznak a kulcsa. Nelson- t naponta kétszer kell etetni, reggel és este. A virágokat úgy locsolja, ahogy akarja, azokhoz úgy se értek. Remélem visszaleheli beléjük az életet. –elmosolyodok, majd a kezébe nyomom a kulcsot, és visszasétálok a kocsihoz. Beülök, majd olyan egy óra kocsikázás után oda is érek a hotelhez. Leparkolok, majd kiszállok, a csomagot előszedem, majd becsukom az autót. Elindulok a recepció felé, ahol el is kérem a szobám kulcsát, és felmegyek a lépcsőkön. Meg is találok a kibérelt helyet, és átlépem annak a küszöbét. Körbenézek, majd leteszem a ruháimat az ágyra. Átveszem a fürdőgatyámat, megfogom a törülközőmet, majd elhagyom a szobát. Lemegyek a medencékhez, ahol szerencsére még nincsen tömeg, mert még csak reggel 10- van, és gondolom kihasználják még az alkalmat, hogy aludhatnak. Megrohamozom a jakuzzit, és magam mellé leteszem a törülközőmet, amibe bele van bugyolálva a kulcsom és a telefonom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Szomb. Ápr. 14, 2012 6:54 am

ClayA buli utáni napon még szabad napom volt,így úgy gondoltam eljövök a hotelba egyet pihenni.
Összepakoltam a bőröndömbe,a ház kulcsát elraktam,a pótkulcsot meg beraktam a postaládába. Cress,így megtalálj majd. Beültem a kocsimba,majd elindultam a hotel felé. Egy olyan 30 perc vezetés után,meg is érkeztem a hotel elé. Kiszálltam a kocsiból és megfogva bőröndjeimet bementem a hotelba.
Egyenesen a recepcióhoz mentem,ahol kikértem a szobám kulcsait,majd felmentem oda.
Kipakoltam valamennyi ruhámat a bőröndből,majd felvettem a fürdőruhámat és egy strandtáskával a vállamon,leindultam a medencéhez.
Nem annyira voltak sokan. Biztosan mert még reggel van és ilyenkor sokan alszanak még.
Inkább jakuzzizni szerettem volna,de már volt ott egy fiú. Felakasztottam a táskámat a fogasra,majd beleugortam a medencébe. Úszkáltam vagy egy óra hosszát,majd úgy gondolván,hogy inkább kicsit beülök a jakuzziba, kimásztam a medencéből.
- Ne haragudj,de beszállhatok? - kérdeztem a fiútól aki a jakuzziba ült
Csendben vártam a válaszát. Nem akartam udvariatlan leni,hogy csak úgy megkérdezés nélkül beülök hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
Clay Turton

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Vas. Ápr. 15, 2012 6:33 am

Tiffany

Egy ideig még élvezem az egyedüllétet. Hogy csönd van, nem zavar senki, nincs itt senki. De amint hallom, hogy a mellettem lévő medencébe csobban valaki, felkapom a fejemet, és oda vezetem a tekintetemet az idegenre. Egy elég csinos lányt vélek felfedezni a vízben. Egy oldalmosollyal figyelem végig a mozdulatait. Megtörölgetem a kezemet a törülközőben, és a telefonhoz nyúlok. Már nemsokára tizenegy óra van, és ez azt jelenti, hogy jönni fog a tömeg. És én, akkor távozni fogok. Kivéve akkor, hogyha lesz társaságom . Akkor nem igen fognak érdekelni a külső élősködők. Lassan már fél órája figyelem a lány kecses mozdulatait, ahogy ide- oda úszkál. Amikor viszont elindul a létra felé, visszafordulok, és magam elé bámulok. Néha azért egyszer- kétszer odapillantok rá. Így alaposabban, tetőtől talpig megtudom vizsgálni a lányt, nem pedig a szép arcát. Lassan, de biztosan elindul felé, amit mosolyogva figyelek végig, majd amikor megáll fölöttem, és megkérdezni, hogy beülhet- e, csak helyet mutatok magam előtt, ezzel jelezve, hogy ugyan mért ne? Leül velem szembe, és mosolyogva mutatkozok be neki.
-Clay vagyok. És benned kit tisztelhetek? -mihamarabb letudom a köszönést, de kezet nem nyújtok, mert minek. Elég, hogyha csak a nevemet megtudja, és én is az övét. Ismét a telefon után nyúlok, ami már fél tizenkettőt jelez. Az ajtó felé nézek, ahol már rögtön jön is befelé egy család, szülők, és két, kisebb gyerek. A gyerkőcök rögtön a medencét célozzák meg, és nagy visítással vetik bele magukat a vízbe.
~Szent világ! Mi lesz, hogyha már több, mint tíz gyerek fog itt ülni a nyakunkon? Átinvitálom majd magunkat a masszázs szalonba. Most pont rám is férne, de egyelőre, amíg nincs nagy rendbontás itt maradunk. ~ -gondolom, majd a felén közeledő párra pillantok.
~Na, és még ezek is. ~ -lesütöm róluk a szemem, majd pont most ülnek be mellénk. Én átcsusszanok a lány mellé, addig is helyet hagyok nekik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Szomb. Ápr. 21, 2012 5:40 am

ClayRám nézett,majd helyet kínált a vele szemben lévő helyre. Bemásztam,majd leültem vele szembe. Most jobban megnézve közelebbről,még dögösebb. És a neve is tetszik nagyon,ahogy a mosolya is.
- Én Tiffany vagyok. - mutatkoztam be neki mosolyogva
Mivel nem nyújtotta a kezét,ezért én sem nyújtottam neki az enyémet. Pár perc múlva,nyalt az uszoda ajtaja és egy család jött be rajta. A két gyerek visítva beleugrott a medencébe,a szülők pedig felénk tartottak. Remek. Pont mikor jó lett volna ha kettesben lettünk volna Clay-el.erre idejönnek ezek.
Átültem Clay mellé,hogy be tudjanak ők is szállni,így egymás mellé kerültünk. Ennek pedig jobban örültem.
- És mi hozott ide a szállodába? Nyaralni jöttél?- kérdeztem tőle kissé félénken.
Bár már nem vagyok egy tizenéves,aki először beszél a kiszemeltjével,de valahogyan még is kicsit úgy érzem magamat. Nem tudom,hogy mi lesz most. De remélem,hogy valami jó fog kijönni belőle. Már régóta nem volt barátom és már ideje lenne.
Gondolkozásomat,a gyerekek visítozása zavarja meg. Annyira utálom mikor elmegyek a tengerpartra,vagy valahová ahol van medence vagy valami, a kisgyerekek visítozva rohangálni mindenhová. Sose bírtam az ilyet és talán nem is fogom annyira megszokni. Persze majd ha saját gyerekem lesz,az teljesen más lesz,de most valahogy másképp álok a dolgokhoz.Lehet majd ha el jön annak az ideje,akkor másképp fogok gondolkozni és viselkedni is.
Közben Clay-t néztem és vártam a válaszát. Biztosan nem itt lakik,valahonnan messziről jött és van olyan pekhem,hogy itt van vagy pár napot/hetet és aztán pedig elmegy innen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
Clay Turton

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Szomb. Ápr. 21, 2012 6:01 am

Tiff

Szúrós pillantásokat váltok az előttem henyélő hapsival, majd amikor a lányka mondja a nevét, leveszem a hapekról a szememet, és a mellettem ülő személyre pillantok. Tetszik a neve, de a kinézete annál inkább. Még egy kicsit közelebb kell húzódnom Tiffany- hoz, mert a pacák feltette a lábát mellém, és nem akarom a vízből kilógó lábujjait szagolgatni. Mondjuk, addig nem zavar a dolog, amíg egy hegyomlás nő nem ül mellettem, de hála az égnek nincsen ilyen szerencsém. A kezemet kinyújtóztatom, ezért, merő véletlenségből átkarolom a lányt. Elmosolyodok, majd mikor felteszi a kérdést, a plafonra pillantok, majd ismét Tiff- re.
-Hát, szerettem volna elszabadulni a munkától, ezért ide jöttem menedéket keresni. –mondom megrántva a vállamat, majd a smároló gyerekgazdákra terelődik a tekintetem. Elfintorodok, majd inkább próbálok nem rájuk, és cuppogásukra koncentrálni. Hiszen nekem jobb társaságom is akad. De a pohár csak akkor telik be, amikor a két lurkó a hülye vízi pisztolyukkal, vagy mi a rákkal a nyakamba spriccelnek. Felhúzom a vállamat, hogy ne a nyakamat érje a hideg víz, és amikor röhögni kezdenek, felállok, kiszállok a jakuzziból, a két gyerekhez lépek, az idősebbiktől elveszem a pisztolyt, majd beledobom a vízbe, és, ha mi se történt volna, elkezdem törölgetni a nyakamat az imént felvett törülközővel. Leguggolok Tiff mellé, majd rápillantok.
-Nem megyünk fel inkább hozzám inni valamit? –kérdezem halkan, majd arra leszek figyelmes, hogy a szőrös vízi szörny a vállamat ütögeti. Kiegyenesedek, és jóval a hapsi fölé magasodok a 187 centimmel. De még így is belém köt.
-Mégis mit képzel maga, hogy a gyerekem játékával dobálózik? –mutat a medence felé, közben a durcás fejével engem bámul. Én csak felvonom a szemöldökömet, majd mit se törődve vele, kikerülöm, és leülök a jakuzzi szélére, csak a lábamat lógatva bele a vízbe, és várom, hogy Tiffany mit válaszol az ajánlatomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Szomb. Ápr. 21, 2012 9:22 am

Clay


Átkarolt az egyik kezével,majd úgy válaszolt. Szerencse csak pihenni jött ide és nem átutazóba van vagy ilyesmi.
-Vagy úgy....értem akkor. -mondtam mosolyogva
Aztán meghallom a mellettünk ülő szülőknek a cuppogásukat. Már csak ez hiányzott. Jó hogy nem már egymásnak esnek és itt mellettünk kezdenek el szeretkezni. Akkor az száz,hogy a hányinger rám jönne nem is kicsit. Miközben ezen agyaltam,az egyik kiskölyök,levizipisztolyozta Clay nyakát. Egy darabig tűrte,de mikor a kiskölyök röhögni kezdett,Clay bepipult, kiszállt,odament a sráchoz és bedobta a játékát a vízbe. Megtörölve a nyakát,visszajön hozzám,leguggol és megkérdezi,hogy nincs-e kedvem felmenni hozzá meginni valami italt. Épp válaszolni akartam volna,de a szőrös pasi kimászott a vízből és kérdőre vonta Clay-t,hogy miért dobálja az ő kis fiacskája játékát. Clay nem törődve vele,visszajött hozzám,felülve a jakuzzi szélére a lábát belelógatva rám nézve várva a válaszomat.
-Persze van kedvem! - mondtam mosolyogva felemelve a fejemet, rá nézve
Kiszálltam a jakuzziból,odamentem a táskámhoz,kivettem a törülközőt belőle,megtörölgettem magamat.
Felhúztam strandpapucsomat,megfogva táskámat felvettem a vállamra,majd odamentem Clay mögé.
- Mehetünk?-kérdeztem mosolyogva
Vártam már nagyon.Remélem valami fog ma történni kettőnk közt. Ha nem is fekszünk le egymással,akkor egy jót beszélgetünk,ismerkedünk egymással.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
Clay Turton

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Szomb. Ápr. 21, 2012 9:39 am

Tiff

Minden itt lévő dolgomat magamhoz veszem, telefont, pénztárcát, stb. Felállok, megtörölöm a lábamat, majd a törülközőt a nyakamba teszem, és figyelem, ahogy Tiffany szintén úgy tesz, mint én az előbb, és ezután már a táskájával a vállán lép oda mellém. Természetesen elveszem tőle a cuccát, hogy ne kelljen neki cipekednie. Elindulunk kifelé, de még egyszer visszanézek, körülbelül úgy, hogy, na ide se jövök többet. Becsukom magam után az ajtót, majd egy kis kocogással a lány mellé érek. Felmegyünk a lépcsőn, és a kulcsomon lévő számot kezdem keresni az ajtókon. Meg is találom, majd kinyitom, és legelőször a lánynak adok utat. Szerencsémre még nincsen akkora kupi, de azért a bőröndöt leveszem az egyik ágyról, ugyanis két ágyas szobát kértem. Pont erre az esetre. Az egyik ágy felé mutatok, mutatva a lánynak, hogy szabad az út. Miután leült, mosolyogva mellé lépek, majd a vállamról leteszem az ágyra a cuccát. Én a bőröndömből előhalászok egy térdnadrágot meg egy alsógatyát, mert azért még se akarok vizes ruhában itt rohangálni, amikor át is tudok öltözni. De Tiff ezt nem teheti meg, nem mintha sajnálnám. Gyorsan bemegyek a fürdőbe, a fürdőnadrágomat bevágom az egyik sarokba, majd felkapom a magammal behozott ruhákat, és egy perc elteltével el hagyom a helyiséget. Amint kilépek a szobába, összecsapom a tenyeremet, majd elindulok a konyhába, valami pia után kutatva. Nem találok, ezért kénytelen leszek lemenni a bárba, onnan hozni fel valamit. Persze a szobaszolgálat könnyebb lenne, de hát mindegy. Felkapom a pénztárcámat, majd a kezemet a kilincsre tapasztva fordulok vissza a lány felé.
-Mindjárt jövök. -mondom, majd kilépek, és becsapom magam mögött az ajtót. Lassan elkezdek kocogni, lefutok a lépcsőn, ezután már sétálva megyek a bár felé. Megállok a pultos lány előtt, majd mosolyogva mondom a rendelést.
-Egy üveg whiskyt és egy üveg vodkát kérek. -közben előbányászom a lánynak kijáró pénzt, majd amikor leteszi elém a két üveget, a kezébe nyomom a pénzét, némi bónusszal, majd az üvegekbe kapaszkodva kezdek el futni a lépcső felé. Fel azokon, majd be a szobába. Mosolyogva lépek be, majd a szobába megyek, előveszek két poharat, majd megtöltöm mind a kettőt whiskyvel, és a kettő pohárral meg az üveggel a kezembe megyek ki a lányhoz. Az egyiket odaadom neki, a másikba belekortyolok, és leülök mellé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Kedd Ápr. 24, 2012 6:02 am

Clay


Összepakolta a cuccait,majd elindultunk fel a szobájába. Út közben átvette tőlem a táskámat és ő vitte tovább. Én is elbírtam,de inkább nem szóltam neki,had vigye ha akarja. Miután felértünk a szobájába,bementünk és mutatta üljek le az egyik ágyra,ugyanis kettő volt.
Leültem,ahogyan mutatta,majd ő bement a fürdőbe átöltözni. Én sajnos nem tudtam átöltözni,mivel a ruhám a szobámban volt,ami kettővel felettünk volt. Miután visszajött,kiment a konyhába,valami pia után kutatva,de nem talált.
- Jó rendben. - mondtam mosolyogva
Miután kilépett az ajtón,bementem a fürdőbe. Megfésültem a hajamat és hagytam had omoljon le a vállaimon. Megigazítottam bikinimet,majd kimentem és vissza leültem. Pont jókor,mert akkor lépet be az ajtón. Kiment két pohárért, töltött magunknak,ha jól láttam whisky-t ,majd az egyiket ideadta nekem,a másikkal meg leült mellém.
Mosolyogva elvettem a poharamat,majd belekortyoltam.
- Úgy látom le akar itatni. - mondtam nevetve,majd még egyet kortyoltam az italomból
Ez nem is baj,hogy le akar itatni. Akkor könnyebben rá tudok mászni. Nem mint ha így nem tudnék,de nem kérdezhetem meg,hogy figyelj nem fekszünk le egymással? Ő nála nem merem ezt megkérdezni így józanul. Túl gyáva vagyok. Olyan helyes és aranyos,hogy nem merem ezt megkérdezni tőle. Talán benne több kurázsi van mint bennem van.
A táskámért nyúlok,majd megnéztem hívott-e Cressie,de szomorúan látom,hogy még sem hívott. Idegesen visszalöktem a telefont a táskámba,majd visszarakom azt a szemközti ágyra. Aztán iszok egy kortyot az italomból. Nem értem merre lehet Cressie. Már két napja nem veszi fel a telefonját és nem tudom merre van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
Clay Turton

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Szer. Ápr. 25, 2012 3:54 am

Tiff

Miután mind a ketten megittunk egy- egy kortyot, Tiffany megszólal, amire legelsőnek csak egy nevetéssel válaszolok.
-Én? Hát én neem... -mondom, miközben a bal kezemet a mellkasomra teszem, és közbe elnevetem magamat. Rájött a tervemre, de, amint látom, nem igen zavarja, mert ha zavarná, akkor egy pofonnal "hálálná" meg a kedvességemet, és rögtön eltűnne, de továbbra is itt ül mellettem, és mosolyog, mint a tejbe tök. Ismét iszok pár kortyot, majd az ablak felé pillantok. Felállok, odasétálok, kinyitom, majd Tiffany felé kezdek menni, és előbányászom a cigimet. Lehuppanok mellé, majd rágyújtok, de a dobozt magam mögé hajítom, hátha neki is kell. Egy kicsit közelebb húzódok a lányhoz, majd a fél pohárnyi italt rögtön lehúzom. A poharat leteszem magam mellé, a konyhába megyek, elkapom a pultról az üveget, majd visszamegyek az ágyhoz. Félig megtöltöm a poharamat, majd a lányéra nézek, amit szintén megtöltök. A tökéletes stratégia, hogy én józan maradok, csak egy, vagy két pohárral iszok, de Tiff- nek addig töltöm a poharat, amíg el nem fogy, vagy amíg nem látom rajta, hogy már nem józan. De addig még van egy kis idő, mert kis kortyonként üríti a poharát. Szóval az akcióra még egy kicsit várhatok, feltéve, ha ő is akarja. De addig is jobban megismerem, mert ki tudja, hogy a végén mi lesz az iszogatás vége.
-És te mióta vagy itt Hawaii-n? -kérdezem felé fordulva, majd belekortyolok a pohárba, és egyre inkább nézem, hogy mikor fogy már el a piája. Közben az enyémet is nézegetem, hogy mértékkel rúgjak be, és azért emlékezzek majd a mai történésekre. Még egy kicsit után töltöm a poharamat, majd beleszívok a cigibe, és a lányon keresztül az éjjeli szekrényen lévő hamutartóba szórom a hamut, mert arra már lusta voltam, hogy felálljak, és odamenjek érte, van elkérjem. Miután visszaülök a helyemre, egy kis kortyot még megiszok, de ezt már az üvegből, mert, hogyha öntök magamnak, akkor mindig túlzásba viszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Szer. Ápr. 25, 2012 4:58 am

ClayEzen én is csak nevettem! Nem zavart,hogy le akar itatni,sőt annál jobban fog menni majd minden.
Felállt mellőlem,majd kinyitotta az ablakot. Elsőnek nem tudtam miért nyitotta ki,de aztán megtudtam.
Rágyújtott egy cigire és ezért nyitotta ki,hogy ne fulladjunk meg itt bent. A táskámért nyúltam,kivettem egy szál cigit és én is rágyújtottam. Egyik kezemben a pohár volt,másikban a cigi. Váltogattam,hol kortyoltam az italomból,hol a cigiből szívtam egyet.
- Rég óta itt élek. 18 éves korom után költöztem ide a bátyámhoz. Anyámék elváltak és elegem lett abból,hogy anyám folyton iszik meg hozza haza a pasijait. Szóval elköltöztem ide. Aztán pár év múlva, én is arra jutottam mint anyám. - meséltem le neki,hogyan jutottam el ide És te mióta vagy itt? -kérdeztem tőle
Sajnos anyámra ütöttem. Ezeket mind tőle láttam. Iszok,bulizok,drogozok,pasizok és mindenkiere rámászok. Sajnos nem csak én lettem ilyen. A bátyám is ilyen lett.
- És mivel foglalkozol? - érdeklődtem tőle
Ennyi! Nem várok tovább. Megvárom a válaszát,aztán pedig rámászok.Nem bírom már tovább. Most rögtön akarom őt. Lehúztam egybe a majdnem tele poharamat,majd leraktam a mellettem lévő éjjeliszekrényre. Aztán meg a cigimet is eloltottam és a fiú felé fordultam,várva válaszát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
Clay Turton

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Szer. Ápr. 25, 2012 5:12 am

Tiff

Végighallgatom a kis sztoriát, közben pedig egyre inkább a testét figyelem, de, hogy ne legyen annyira feltűnő, időnként az arcára pillantok.
-Én is 18 évesen költöztem ide, de egyedül. Azóta itt lakok. Valahogy nálam is ilyen volt a sztori, csak én 16 évesen kezdtem a piát, cigit, drogot és a csajozást. De én nem azért vetemedtem erre, hanem, mert anyám meghalt, a szülinapom előtt egy nappal... Aztán apámmal nem bírtam, ezért két évvel rá ideköltöztem. És így már három éve itt vagyok, és nem igen tervezem, hogy elmegyek innen. -mondom, majd megrántom a vállamat, és a poharamat kezdem el bámulni, aminek a végén még egy korty whisky van. Megiszom, majd lerakom az ágynak a tövébe. Előredőlök, a lábamon megtámaszkodok, majd a lány felé pillantok, aki a majdnem egész pohár piát húzza le egyszerre. Ez már nekem egy valamiféle jel, hogy mindjárt itt az idő. Még rákérdez, hogy mi a munkám, amire gyorsan válaszolok.
-A Black Velvet bárban vagyok csapos, de isten se tudja miért, mert a családom mindig is gazdag volt, így hát nekem is van egy "kevéske" pénzem. -mondom, majd közelebb húzódok a lányhoz, a kezemet a nyakára tapasztom, majd megcsókolom. Ez egy fél percet vesz igénybe, majd az üvegért nyúlok, iszok belőle jó néhány kortyot, majd mosolyogva a lány felé fordulok. Az ablak felé pillantok, ahonnan különféle zajok hallatszódnak be. Felállok, odasietek, becsukom az ablakot, hogy azt ne hallja a fél város, hogy mi mit csinálunk. Elhúzom az összes függönyt, amitől rögtön besötétedik a szoba, majd odasietek a lányhoz, és felhúzom, a derekára tapasztom a kezemet, majd megcsókolom, közben a jobb kezemmel felkapcsolom az éjjeli lámpát, a bal kezem meg még mindig a lány derekán időzik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Pént. Ápr. 27, 2012 5:25 am

ClayFigyelmesen végighallgattam én is az ő történetét,ahogyan ő is az enyémet. Láttam közben rajta,hogy nézeget és már nem bír magával. Nincs egyedül,mert én is alig bírok magammal.
- Értem! Nekem ugye muszáj dolgoznom mert nem tarthat el a bátyám. Magamnak kell gondoskodnom magamról. - mondtam neki
Közelebb hajolt hozzám,majd megcsókolt. Végre,már erre várok mióta megláttam lent. Épp kezdtem volna belemelegedni,de elvált ajkaimtól. Felállt az ablakhoz ment és bezárta. Behúzta a függönyt,majd visszajött hozzám. Egyik kezével megfogta derekamat és megcsókolt,míg a másikkal felkapcsolta az éjjeli lámpát,hogy lássunk is valamit. Egyik kezemmel beletúrtam hajába,a másikkal a hátát karmolásztam és úgy csókoltam. Szeretem karmolászni a férfiak hátát. Ettől általában begerjednek.
Csörögni kezdett a telefonom. Nem akartam felvenni,de miután abbahagyta a csörgést ,újból csörögni kezdett.
-Ne haragudj,de inkább felveszem! - mondtam,majd kivettem a telefont a táskámból és bementem a fürdőbe.
Cressie keresett. Ez is ilyenkor tud keresni. Bezzeg mikor én hívtam nem vette fel. Visszahívtam,majd megmondtam neki,hogy most nem alkalmas. Majd holnap elmegyek hozzá és akkor beszélhetünk majd.
Visszabattyogtam a szobába Clay-hez,a mobilomat meg kikapcsoltam és beledobtam a táskámba.
- Ne haragudj! - mondtam,majd kezemet a nyaka köré fontam és megcsókoltam.
Egyik kezemmel izmos mellkasát simogattam,a másikkal a hátát karmolásztam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
Clay Turton

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Vas. Ápr. 29, 2012 2:54 am

Tiff

Miután ismét megcsókolom a hátamba karmol. A csókba belemosolygok, majd hallom, amint a táskájában megcsörren a telefonja. Egy pillanatra elválok ajkaitól, majd a táskára figyelek. De, ahogy látom Tiffany- t ez nem zavarja, úgyhogy visszafordulok hozzá, és ismét megcsókolom. A telefon egy pillanatra elhallgat, amitől megnyugszok, és mind két kezemet a lány fenekére helyezem, majd egy kicsit megszorítom. De ismét megszólal a masina, és már mondja, hogy felveszi. Bemegy a fürdőbe, én pedig leülök, és leveszem magamról a térdnadrágot, így már egy szál boxer alsóban ülök le az ágyra. Folyamatosan az ajtót figyelem, hogy mikor jön már ki, és öt perc múlva ki is jön, a telefonját kikapcsolva. Én is kikapcsolom a telefonomat, hogy ne zavarjanak. Felállok, kinyomom, majd ledobom az ágyra. Mosolyogva magamhoz húzom a lányt, majd ismét csókkal illetem ajkait. Egy ideig a keze a nyakam körül időzik, majd az egyik kezével ismét a hátamat karmolássza, a másikat pedig a mellkasomra helyezi. Én a kezemet a lány hátsójára helyezem, ismét megmarkolom, majd mind a két kezemmel kifűzöm a melltartóját. Miután már a kezemben tartom a melltartót a másik ágyra dobom, és a közelebbire ráborítom a lányt. Fölé kerültem, ezért kitűnő rálátást látok a melleire. Alaposabban végignézem, majd jobb kezemmel végigsimítok rajtuk, közben közelebb hajolok az ajkához, és megcsókolom, közben a másik kezemet a melleire rakom. Néha- néha eltávolodok tőle, hogy ismét végigtudjak nézni rajta. Ezúttal leszállok az ágyról, leguggolok a lány lába elé, majd lassan lehúzom róla a bugyogót is. Mikor eléri a térdét, lerántom róla, majd azt is a mögöttünk lévő ágyra dobom. Felállok, és mosolyogva végignézek a lányon.
-Erre vártam. -mondom még mindig mosolyogva, majd leülök az ágy tövébe, megcsókolom, közben az ujjammal pedig behatolok a lányba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Szer. Május 02, 2012 3:11 am

ClayHátradöntött az ágyra és úgy csókolt,közben a fenekemet markolászta. Szeretem amikor a férfiak a fenekemet markolásszák. Aztán kibontotta a bikini felsőm madzagját,majd levette azt rólam és a mellettünk lévő ágyra dobta. Fölém hajölt,hogy megnézhesse. Én pirultam mint az alma. Nem szoktam szégyenlős lenni,de most valahogyan az lettem. Miközben simogatta a melleimet,kirázott a hideg,annyira jó érzés volt. Közel hajolt,majd ismét megcsókolt. Egy darabig nem engedtem el. Érezni akartam a csókjait a számon.
Leszáll az ágyról,majd lehámozza rólam a bugyogómat is,majd azt is az ágyra dobja ami mellettünk van.
Mosolyogva végig nézett rajtam. Ezen csak én is mosolyogni tudtam.
-Erre vártam. -ismételtem meg amit ő mondott mosolyogva
Leül az ágy szélére,megcsókolt,majd az ujjával belém hatolt. Felnyögtem az élvezettől. Megcsókolom én is,majd belekapaszkodva a nyakába,felülök és tovább csókolom őt vadul. Közben élvezem ahogyan mozog bennem az ujjával és én is rásegítek a csípőm mozgásával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
Clay Turton

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   Hétf. Május 07, 2012 4:21 am

Tiff

Amikor látom, hogy elpirul, elmosolyodok, a bal kezemet az arcára teszem, és megcsókolom. Közben az ujjammal egyre beljebb hatolok, és Tiff belenyög a csókba. Elmosolyodok el pillanatra, mert ez az jelenti, hogy jól csinálom, amit csinálok. Ezután a nyakam köré csavarja a kezét, és lassan felemelkedik. A csípője mozgatásával segít a dolgomon. Egy kicsit eltávolodok a szájától, a kezemet pedig a derekára csúsztatom, közben a jobb kezemre pillantok, majd ismét a lányra. Az előzőnél gyorsabban veszi a levegőt. A középső ujjamhoz csatlakoztatom még további két ujjamat, így már három ujjammal tornászom beljebb a kezemet. Huncut mosollyal pillantok rá, majd visszadöntöm az ágyra, fölé hajolok, a kezemet a nyaka alá teszem, a fejét egy kicsit feljebb hajtom, és ismét csókot adok neki. Közben a másik karomat egyre gyorsabban mozgatom, amitől ő is egyre gyorsabban veszi a levegőt. Abba hagyom a csókot, majd a nyakára adok egy kisebb csókot. A lánynak már nem azért piros az arca, mert szégyenlős, hanem az izgalomtól. Pedig alig csináltam még valamit. Ismét eltávolodok tőle, majd mosolyogva az arcára pillantok.
- A java még csak ezután következik. -mondom sunyi mosollyal az arcomon, majd egy gyors puszit nyomok az ajkaira. A kezemet ezután eltávolítom a lánytok, most már mind két kezemet áthelyezem a lányon, és, mint aki fekvő támaszozik, úgy adok további csókokat a lánynak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Tiffany & Clay   

Vissza az elejére Go down
 
Tiffany & Clay
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
somewhere over the rainbow :: Archívum-
Ugrás: