somewhere over the rainbow

life in hawaii
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Gwen & Clay – kávéház

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Gwen & Clay – kávéház   Kedd Márc. 27, 2012 6:55 am

Végre ki tudok kapcsolódni. Az utóbbi pár hétben (szerencsére) nagyon sok felkérésem volt, pár reklámfotózás, pár újságfotózás… eléggé elhavaztak. De most kaptam egy kis nyugalmat. Elindultam otthonról, hogy veszek egy jegeskávét, közben elolvasok valami jó kis újságot. Egy időre elegem lett a tengerpartból is. Milyen igaz, hogy akinek megadatik az ki sem használja. Útközben megálltam az újságárusnál, meg is vettem a havi magazinom, majd a kávéház felé vettem az irányt. Ott nagyon nagy tömeg volt, de még beszuszakoltam magam. Úgy látszik most nem tudok leülni. Kár, pedig jól esett volna. Na mindegy, nem is érdekes. Miután kifizettem odamentem a pulthoz és sok cukrot tettem bele. Mindenki mindig azzal jön, hogy ez így már nem is kávé. Mit tegyek, ha én így szeretem?
Amikor ki akartam menni véletlenül rossz helyre léptem, pont belépett egy srác és bumm, sikeresen leöntöttem őt.
-Úúú bocsáss meg! De ciki… bocsi tényleg. – Sajnálkoztam, de nem tűnhettem túl komolynak, hiszen közben elnevettem magam az ügyetlenségemen. – Nagyon sajnálom! – mondtam mostmár valamivel hatásosabban. A bocsánat kérések közepette volt szerencsém végig mérni a srácot. Mondanom sem kell, hogy „nem rossz”. Persze mindig csak nekem van ilyen szerencsém, hogy az egész környékről a leghelyesebb pasit találom meg. Ráadásul mégis mit mondjak neki? Kimosom a pólóját? Ahhoz le kéne vennie… ha bele gondolok nem is olyan rossz ötlet. Csak egy kicsit nézne hülyének. Bár azt hiszem ezzel már elkéstem.
Vissza az elejére Go down
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
avatar

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Gwen & Clay – kávéház   Szer. Márc. 28, 2012 5:02 am

-Főnök, megjött Mike leváltani engem, úgyhogy most mennék, ha nem okoz problémát. –lépek be a főnökömhöz, majd amikor bólint egyet, elmosolyodok, és már el is tűnök a szobából. Becsapom magam mögött az ajtót, majd magából a helyiségből is kiviharzok. Elindulok zsebre tett kézzel az utcán, csak még azt nem tudom, hogy pontosan merre is akarok menni. Az majd idő után kiderül hogy hol lyukadok ki, inkább a véletlenre bízom. Végig tapogatom minden létező zsebemet a nadrágomon, majd az ingem zsebében is megnézem, de sehol se találok cigit. Körbenézek, hogy van-e valahol egy kis bódé, vagy egy kisebb volt, ahol tudnék vennie. Megállok, majd befordulok az ajtón, és körbenézek a boltban. A kasszához megyek, majd előrángatom a pénztárcámat.
-Egy cigi lesz. –mondom a nőre pillantva, majd rögtön a kezembe is nyomja, és az övébe a pénzt, és köszönés nélkül távozok. Rögtön kibányászok egy szálat a dobozból, meggyújtom, majd habozás nélkül beleszívok. Így megyek végig az utcán, majd egy újságosnál megállok, a kezembe nyom egy darabot, ki is fizetem az árát, majd megyek tovább. Nem sokkal később egy kávézót pillantok meg, ami láttán széles mosoly húzódik meg a számon. Ugyanis a mai kávém elmaradt, és ezt most szeretném bepótolni. Nyitom ki az ajtót, de kis szerencsével, mert egy alak rám önti a kávéját.
-Még jó, hogy ma fehér inget vettem fel… -morgolódok az orrom alatt, majd megnézem azt, aki ügyesen leöntött. Egy, körülbelül 20 éves lánykát látok meg magam előtt, aki rögtön sajnálkozásba kezdett. Kisebb- nagyobb sikerrel, mert idő közben elneveti magát, majd az én számra is mosoly húzódik.
-Ugyan, semmi baj. –mondom, majd előhalászok pár darab zsepit a zsebemből, és elkezdem törölgetni a nagy, barna pacát az ingemet. Hát nem igen jön le, de azért jobb lett, mint volt. Haza megyek, és első dolgom lesz, hogy kidobjam ezt az inget, mert ebből már nem igen fog kijönni a kávé folt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gwen & Clay – kávéház   Csüt. Márc. 29, 2012 5:25 am

A fiú először eléggé feldúlt volt, de végül megnyugtatott. Ő is elmosolyodott, bár gondolom még mindig legszívesebben elküldött volna a francba. Elkezdte törölgetni az ingét egy zsepivel, én tanácstalanul álltam vele szemben. Nem mutatott különösebb érdeklődést irántam, szóval kicsit elbizonytalanodtam, hogy mit mondjak neki. Menjek csak úgy tovább, és ne törődjek vele? Vagy hívjam meg egy italra? Végülis baj nem lehet belőle, maximum visszautsít és nem találkozunk többet. Jól körülnéztem, hogy egyedül jött-e, miután megbizonyosodtam róla vettem magamon a bátorságot és megkérdeztem.
-Kárpótlásul meghívlak egy kávéra, ha nincs ellenedre.- Próbáltam minél határozottabb lenni és nem elpirulni. Ez nem az én műfajom, eddig soha nem kezdeményeztem viszont úgy éreztem ezt a lehetőséget nem szabad most elengedni. Még az is lehet, hogy barátok leszünk vagy akármi.
Mostanában nem sokat vagyok itthon, utazgatni szoktam, bár városnézésre soha nem jut sehol időm. Itt Hawaii-n nincs sok barátom, persze van egy ismeretségi köröm, de velük is egyre ritkábban találkozom, jó lenne barátokat szerezni. Kívülről mindig nagyon keménynek mutatom magam,mintha én nem akarnék másokat magam köré, pedig ez nem így van.
-Mellesleg... Gwen vagyok. - mutatkoztam be, mielőtt még válaszolt volna. Felé nyújtottam a kezem, ezzel is kissé hivatalossá téve a dolgot. Miközben kezet ráztunk rámosolyogtam. Erős, férfias szorítása volt, ez tetszett.
Vissza az elejére Go down
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
avatar

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Gwen & Clay – kávéház   Csüt. Márc. 29, 2012 5:41 am

Miután a papír zsebkendőket a kukába hajítom, megtörölgetem a kezemet és tovább kémlelem a lányt. Átvizslatok tetőtől talpig, majd mosolyogva a szemébe pillantok. Amikor felajánlja, hogy kárpótlásul meghív egy kávéra, erősen elkezdek tiltakozni.
-Áh nem kell. De azért bemehetünk, ha gondolod. –mondom, majd meg se várva a válaszát kinyitom előtte az ajtót, majd a derekánál fogva egy kicsit beljebb tolom. Körbepillantok a helyiségben üres asztal után kutatva, majd a sarokban rá is akadok egyre. Kicsit nagy a tömeg, de annyi baj legyen. Átsasszézok az emberek között, néha a hátam mögé pillantva, hogy jön- e csajszi, vagy faképnél hagyott, és feleslegesen jöttem be ide. Végül, amikor odaérünk, kihúzom neki a széket, majd miután leül, beljebb tolom, én pedig elhelyezkedek a másikon. Nem sokkal később bemutatkozik és a kezét nyújtja felém. Mosolyogva egy kicsit erősebben megfogom a kezét, majd amikor mondja a nevét, én rögtön rávágom az enyémet.
-Én pedig Clay. –mondom még mindig mosolyogva, majd visszahúzom a kezemet. Körbepillantok, majd egy csaj jelenik meg mellettünk. Még mielőtt megkérdezhetné, hogy kérünk- e valamit, mondom a választ.
-Én egy kávét kérek. Te kérsz valamit? –kérdezem Gwentől, rátekintek, de egyelőre nem mond semmit. Visszanézek a mellettem szobrozó nőre, aki éppen az ingemet vizslatja, majd elmosolyodok.
-Egyelőre ennyi, majd talán még rendelünk. –mondom, majd ezután felszívódik a tömeg közt. Előbányászom a cigimet, majd kiveszek a dobozából egy szálat, és rágyújtok. Csak az asztalra teszem le, hátha ő is cigizik, és akkor tudjon belőle venni. És amúgy meg, nekem is szükségem lesz rá, úgyhogy ez meg a másik ok, hogy nem temetem el a zsebemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gwen & Clay – kávéház   Pént. Márc. 30, 2012 1:49 am

Clay udvariasan előreengedett az ajtónál, aztán leültünk az egyik szabad asztalhoz. Nem engedte, hogy meghívjam valamire, de gondolom amúgy is ide tartott éppen. Az itallapból felpillantva feltűnt, hogy a pincérnő látványosan megbámulta a kávéfoltos fehér inget, mintha még soha nem látott volna ilyet. Elmosolyodtam, szegény Clay-t így most eléggé meg fogják nézni.
-Egyenlőre semmit, köszönöm. -Még nem választottam, lehet hogy újra jegeskávét kéne kérnem, hiszen alig ittam belőle pár kortyot. Bár nem akartam kockáztatni vele, mert úgylátom nem hozott eddig szerencsét. Inkább hagytam, hogy Clay rendeljen magának, majd később talán sikerül kitalálni, hogy mit kérek. A srác elővett egy cigis dobozt és rá gyújtott. Az asztalon hagyta, biztos kell még neki. Remélem nem sajnálja tőlem sem. Nem vagyok nagy dohányos, de néha egy kávéhoz jól esik elszívni egy-egy szálat. A pincérnő visszajött hozzánk, megkérdezte sikerült-e már választani.
-Egy cappuccino-t kérek szépen.- Mosolyogtam a pincérnőre, aki komoran annyit motyogott az orra alatt, hogy „rögtön hozza”, aztán hátat fordított és elment.
-Itt laksz a környéken?- kérdeztem kíváncsian, de közben már meg is jött a rendelésem. Nagyon gusztusosan nézett ki, viszont kevés cukor volt hozzá, úgyhogy azt kértem még.
-Kérhetek egy szálat?- böktem rá a cigis dobozára, miközben ő már végzett eggyel és nyúlt egy ráadásért.
Vissza az elejére Go down
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
avatar

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Gwen & Clay – kávéház   Hétf. Ápr. 02, 2012 6:54 am

Miután a csaj visszatér a rendelésemmel, mosolyogva elveszem tőle, majd kortyolok egy nagyot belőle. De Gwen is kér egy cappuccinot, majd amikor lenyelem az italt, a tányérra teszem, majd leszórom a hamut a cigiről.
-Én állom, rendben? –pillantok fel, miközben azt nézem, hogy a hamutartóba szórom- e le. Mélyet szippantok a cigiből. Ismét feltesz egy kérdést, amire csak bólintok, és közben kifújom a füstöt, lehetőség szerint nem a lány arcába.
-Igen, a partnál a villámban. –mondom, majd közelebb tolom a lányhoz a dobozt, ezzel jelezve, hogy igen, kaphat. Elnyomom a cigi csikket, majd körbenézek a helyiségben. Már kevesebben vagyunk jó néhány emberrel, de azért még nem nevezném lepusztultnak a helyet, mert még vannak jó páran. Megiszom az utolsó korty kávémat is. Igen, finom meg minden, de túl keveset adnak belőle. Így hát ismét iderendelem a pincért, a kezébe nyomom a poharat, és kérek még egyet egy papírpohárban. Aztán lehet, hogy fele annyira finom. De a lényeg, hogy nem alszok be tőle olyan hamar. Pár perc elteltével, már az ideges lányka kihozza a rendelést, amire csak mosolyogva bólintok egyet, hogy már mehet, mert nincsen rá szükségem.
-És te? Te is erre felé laksz? –kérdezem miközben iszok egy kortyot a kávémból. Igazam volt, nem olyan finom, mint amit előbb ittam, de még mindig jobb, mintha otthon ülnék, és az én vízízű kávémat innám. És most legalább van egy elég jó kis társaságom. Ezután a mondat után rámosolygok a lányra, és lerakom magam elé a forró kávéval töltött papírpoharat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gwen & Clay – kávéház   Pént. Ápr. 06, 2012 7:12 pm

Még jó, hogy kezdetben én hívtam meg Clay-t miután leöntöttem, erre most ő akar fizetni.
-Túl jószívű vagy, szerintem az ingedből már nem is jön ki az a paca, úgyhogy igazán nem neked kéne fizetni. De ha annyira ragaszkodsz hozzá...-nem akartam kötekedni, rábíztam a döntést, végül is nagy fiú már. Villája van a parton, szóval nem hiszem, hogy megterhelné anyagilag. A cigaretta jól esett, fárasztó időszakon léptem túl, de amikor beleszívtam megint megállapítottam, hogy havi egynél többet ha akarnék sem tudnék elszívni. Ebben nagyon nem hasonlítunk Clay-el, aki már a második szálat is meglehetősen élvezi.
-Én is a parton lakom, nem sokat vagyok otthon munkám miatt, szóval még a szüleimmel élek, nemrég kezdtem saját ház után nézni. - mosolyogtam és lehörpintettem a cappuccino-m utolsó cseppjét. A táskámban megcsördült a mobilom, leakasztottam a szék karfájáról a táskámat és elkezdtem benne kotorászni. Jó ideig tartott, mire fel tudtam venni. Ezek a hülye női táskák, mint valami végtelen szák, amiben konkrétan semmit nem lehet megtalálni. Az ügynököm keresett.
-Bocsi, ezt muszáj felvennem.-Néztem bocsánatkérően Clay-re, aztán felkaptam a telefont. Azt a hírt kaptam, hogy kaptam egy új ajánlatot, hogy én legyek az egyik illatszer bolt arca. Örültem neki, de gyorsan leráztam, hiszen éppen dolgom volt.
-Elnézést, hol is tartottunk? Ja igen... te egyedül élsz? Mit dolgozol?-érdeklődtem. Clay vajon hány éves lehet? Pár évvel biztosan idősebb nálam, az látszik rajta. Kíváncsi vagyok mi a munkája.
Vissza az elejére Go down
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
avatar

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Gwen & Clay – kávéház   Szomb. Ápr. 07, 2012 7:46 am

Elmosolyodok, majd válaszolok neki.
-Jó modorra neveltek, úgyhogy most eleget teszek a szüleim kérésének. Amúgy meg az ingem nem igen tud érdekelni, temérdeknyi van otthon. –mondom még mindig mosolyogva, majd a kávém után nyúlok, amibe rögtön beleiszok. Ismét egy cigi után nyúlok. Hát van ez így, általában naponta két dobozt, néha hármat szívok el, az idegességtől függően. De most nem vagyok ideges, most csak szimplán jól esik. Amikor elmeséli, hogy ő is parton vett lakást, de még mindig a szüleinél lakik, csak bólogatok, mert erre nem igen tudok mit mondani. Maximum annyit, hogy jobb egyedül lakni, de ezt egy idő után, amikor már idegesíteni fogják a szülei, észre fogja venni. Lehúzom az utolsó korty kávét, a cigiből még egy utolsót szívok, majd elnyomom, és a hamutartóba rakom a társai mellé. Amikor megcsörren a telefonja, hátradőlök, és figyelem a mozdulatait. Hát igen, a női táska az egy kész útvesztő, néha még a nők se tudnak benne eligazodni. De pár másodperc elteltével, amikor előbányássza a telefont, csak mosolygok. Felveszi, de egy szót se szól bele, csak végighallgatja a személy mondandóját, majd eltemeti a telefont a többi tárgy mellé a táskájába.
-Igen. Nemsokára három éve, hogy ideköltöztem. A Black Velvet bárban dolgozok. Nem valami jó meló, folyton le van ordítva a fejem, hogy nem jól csinálom a dolgokat, de próbálom a jó oldalát nézni. Ingyenes a fogyasztás a dolgozók számára. –mondom mosolyogva, és, hogyha már megkérdezte, akkor én is rákérdezek.
-És te? Te mit dolgozol? –kérdezem, majd előveszem a telefonomat, hogy megnézzem az időt. Még csak három lesz. Visszahelyezem a telefonomat a zsebembe, és ezután a manőver után mosolyogva Gwen- re nézek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gwen & Clay – kávéház   Csüt. Ápr. 12, 2012 8:00 am

Amikor elővette a mobilját kicsit szívemre vettem, ez arról árulkodott, hogy unja a társaságom. Sebaj, majd javítok a helyzeten. Legalábbis megteszek minden telhetőt. Elnyomtam a cigiszálat, és bájosan rámosolyogtam a kávépartneremre.
- Nem hangzik rosszul, még nem jártam azon a helyen. Ha nem bánod, talán egyszer még szívesen meg is látogatlak.-Szuper, már nem az első alkalom, hogy akaratlanul is célozgatok. Ezt be kell fejeznem, még elijesztem. -Én modell vagyok, nemrég „fedeztek fel”, de mindenesetre már elég sok fotózásom volt.-Szívesen meséltem volna még a munkámról, de nem akartam, hogy azt higgye hogy túl buzgó vagyok. Szimplán csak nagyon szeretem, amit csinálok, ennyi az egész. Kiskoromban is erre vágytam, bár soha nem voltam az a barbis rózsaszín kis liba. Mindig jobban érdekeltek a játékautók, fiúkkal barátkoztam. Természetesen voltak barátnőim is, akikkel mindent megosztottam, de ez ritkább eset volt. A lányokban mindig az zavart, hogy pletykásak, és irigyek. Ami mégjobban tud idegesíteni, hogy pontosan tudom, hogy én is ilyen voltam, vagyok és leszek is. Mindig arra leszek figyelmes, hogy az érdekel a legjobban, hogy ki jobb nálam, és azt hogyan múljam felül.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Gwen & Clay – kávéház   

Vissza az elejére Go down
 
Gwen & Clay – kávéház
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» the night is dark and full of... - Lio & Gwen

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
somewhere over the rainbow :: Archívum-
Ugrás: