somewhere over the rainbow

life in hawaii
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Morris és Dan

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Morris és Dan   Hétf. Márc. 26, 2012 5:53 am

Végre vége! Elégedetten sóhajtottam miután abba hagytam a munkát. Nincs több vevő, már kint van a "ZÁRVA" tábla is. Arcomon fáradt, de boldog mosoly van. Ma nem voltam sokáig. Úgy is én vezetem az egész üzletet szóval akkor nyitok és zárok mikor akarok. Zsebemből előkapok egy cigit, na meg az öngyújtót és elkezdem szívni a "büdös bagót". Tudom, tudom káros, de egyszer élünk! Én nem aggódom az ilyeneken, már több mint tízezerszer megmondták nekem, hogy majd úgy is az italt visz a halálba.... ja elcsap egy kólás kocsi. Röhejes, de még mindig megmosolyogtat. Zsebre dugott kézzel megyek a parthoz, alig pár méterre van tőle a tetoválószalon úgy is szóval nagyszerű. Egyszerű baseball sapka van rajtam, fehér póló, zöld rövidnadrág és egy papucs. Tökéletes alkalom a strandhoz. Miután átértem az út másik feléhez. A cigi lassan elfogyott, nálam pedig nem volt. Hajajj ez így nem lesz jó. Mázlimra két bombázó, szőke csaj jön velem szembe és szívják a dohányt. Bingó! Rögtön feléjük megyek majd megszólalok.
- Elnézést lányok, tudnátok nélkülözni nekem egy száll cigarettát?
- Persze!- szólal meg az alacsonyabbik és kihúz egyet.
- Köszönöm. Sziasztok!- búcsúztam el tőlük.
Azonnal meggyújtottam a bagót és beleszívtam ám rögtön köhögésbe kezdtem. Mentolos! Tenyerembe elmorzsoltam a parázsló hamut ami nem volt a legjobb érzés, de még későbbre jobb lesz.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Morris és Dan   Hétf. Márc. 26, 2012 7:59 am

  A suli után olyan mérhetetlen unalom lett rajtam úrrá, hogy nem tudtam eldönteni a szomszédot boldogítsam valamivel, vagy az autókat firkáljam össze. Végül ránéztem anyámra és elvetettem az ötleteket. Mégsem akartam otthon szenvedni, így gyorsan leléptem. 10 percnyire volt a tengerparttól a házunk, az utat futva tettem meg. Kissé kimerültem és a térdemre támaszkodva néztem szét. Emberek tengtek-lengtek. Az ismeretlenek között egy más párszor látott képpel is találkoztam. A tetoválós fószer. Még mielőtt bárki nekem rontana, hogy "lefószerezem" a srácot; a legtöbb nálam idősebb embert így nevezem. Ne kérdezd miért. Szóval megláttam a srácot és úgy egyszerűen megrántottam a vállam. Ismertük egymást, de mivel még nem vettem igénybe a szolgáltatásait annyira nem beszéltünk elmélyülve. Lassan kiegyenesedtem, majd nyújtóztam egyet és elindultam felé. A köhögésén mosolyogtam egyet.
  - Szia, jó napod volt?
  Kérdeztem egyszerűen miközben kezet ráztam vele. A belőle áradó bagószagtól nem rendültem el, habár nem dohányzok, csak alkalmakkor. Közömbös arccal néztem rá, bal kezem zsebre vágtam. A kérdést amúgy az üzletre értettem, de tekintetéből láttam hogy érti mire célzok. Elnéztem egy pillanatra a háta mögött és megállapítottam, hogy a késő délutáni napszakhoz képest gyűlnek az emberek. A hullámok nem voltak túl nagyok, de érezni lehetett a vízből áradó meleget, habár nem a víznél voltunk közvetlen. Újra Danre pillantottam immár érdeklődő tekintettel.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Morris és Dan   Kedd Márc. 27, 2012 12:52 am

Ettől a bagótól majd felgyullad a mellkasom ám egy hang zökkent ki. Fiatal srác. Valahonnan ismerős. Aztán beugrik. Morris. Szoktunk találkozni. Kezet fogok vele.
- Szevasz! - köszöntem neki.
Arcomon vigyor ült ki.
- Ja fogjuk rá, nem volt rossz napom, mondjuk nem volt sok vevő.- mondtam kicsit rekedten mert ez a mentolos izé nagyon mar. Végignéztem Morris-on majd ötlettől vezérelve elvigyorodtam.
- Figyu, nem akarsz egy tetkót? Én két hete kaptam egy újat!
Azzal felmutatom mindkét öklömet amikre a következő van írva:"Must Kill" vagyis "Ölni".
- Jól állna neked.- mondtam elégedett mosollyal a képemen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Morris és Dan   Kedd Márc. 27, 2012 8:52 am

  Bólogatva nyugtáztam válaszát, majd elmosolyodtam. Semmit nem tudtam hozzáfűzni, annyira nem értek az ilyenhez, hogy mikor van sok, mikor kevés. A tetoválás ajánlatán kissé meglepődtem és néztem egy nagyot. Megnéztem a karján lévő feliratot majd hátrahőkölve elmosolyodtam. Teli volt mindenféle mintával és feliratokkal. Villámgyorsan elolvastam amiket tudtam majd a tarkómat vakarva válaszoltam.
  - Hú... hát nem is tudom. Majd ha történik velem valami olyan, akkor tuti csináltatok. Szeretném ha valami üzenete lenne, vagy ilyesmik.
  Őszintén szólva soha nem gondolkoztam el rajta mit kéne magamra varratnom. De mikor eljön a pillanat tudni fogok hogy kell. Valami nagy eseménynél az életemben. De tényleg nem tudom mi lehet az... Most csak ilyen átlagos dolgok ugranak be. De mindenféleképpen egy jelet akarnék, valami kicsit.
  - De azért kösz az ajánlatot.
  Feleltem kedvesen, majd elkezdtünk sétálni párhuzamosan a víz határával. Közben rá-rápillantottam. Annyira túl sokat nem beszéltem még Dannel, így nem tudtam milyen témát vessek fel. Kicsit félszegen vártam hátha ő mondd valamit.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Morris és Dan   Kedd Márc. 27, 2012 5:54 pm

- Akkor feltétlenül szólj ha csináljak.- vigyorodtam el majd továbbra is zsebre dugott kézzel sétálgattam.
A parton sok ember sütkérezett, a nap pedig boldogan vigyorgott. Nagyon kellemes idő volt. Legszívesebben én is megmártóztam volna a vízben ám most se fürdőgatyám, se semmim nem volt. Mivel kezdett már kicsit kínos lenni a csönd megszólaltam.
- Nem is mondtad, hol dolgozol?
Na jó nem a legjobb téma, de a francba is! Ezzel a sráccal még alig beszélgettünk szóval aki valami okosabbat tudd mondani az jöjjön a helyembe. Eközben már az is eszembe jutott, hogy a hecc kedvéért talán meggyújtom ezt a gagyi-ratyi mentolos ciginek nevezett izét. Végül is miért ne? Kivettem a zsebemből a félig már elszívott cigit, a számba tettem. Borzalmas íze volt. Már nem köhögtem, de így is rossz volt. Egy valami azonban boldogított. Velünk szemben jött egy fekete hajú nő. De hát ez olyan volt, hogy egy pillanatra tényleg kivert a víz. Szép, napbarnított bőre volt és olyan formás volt. Miután elment mellettünk elvigyorodtam.
- Egy ilyen csajt bevállalnék.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Morris és Dan   Szer. Márc. 28, 2012 5:43 am

  Szintén vigyorral válaszoltam neki, alap hogy nála csináltatom. Egyrészt mert jól csinálja, másrészt mert mást nem is ismerek a környéken. Mikor megkérdezte hol dolgozok elnevettem magam. Szerencsre még nem kell dolgoznom. Bár egy diákmeló lehet rám férne. Megrántottam a vállam.
  - Még sehol. A sulipadot koptatom. De majd benéznék a szalonodba, amolyan kis lesre.
  Válaszoltam mosolyogva, majd az üzlete irányába néztem. Visszafordultam és egy kellemes külsejű nő jött velük szembe. Nagyon formás volt az biztos. Kacér tekintettel haladtam felé, majd hagytam elmenni mellettünk. Kijelentésén lehajtott fejjel mosolyogtam.
  - Én is, az biztos. Amúgy is bejönnek az idősebb nők.
  Mondtam neki vigyorogva. Igen, tényleg bírom az idősebb nőket. Az a tapasztalat és kisugárzás totál vonz. Meg persze alapból a nőies idomok. Elábrándoztam egy pillanatra, amelyből egy kavics zökkentett ki amin majdnem felbuktam.
  - Figyu, szerintem nekem mennem kéne, nem tartalak fel. Még beszélünk.
  Kezdtem bele kis idő múlva, mikor láttam az egyre lemenő napot. Szép narancssárga volt az ég. Kezet fogtam Dannel és szabad kezemmel félig megöleltem. Elengedtem, majd mosolyogva egy Sziával elköszöntem, és elindultam a járda felé ahonnan tovább futottam.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Morris és Dan   

Vissza az elejére Go down
 
Morris és Dan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
somewhere over the rainbow :: Archívum-
Ugrás: