somewhere over the rainbow

life in hawaii
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Cat & Ben - homokos part

Go down 
SzerzőÜzenet
Benjamin Wayne
;; férfiak
;; férfiak
avatar

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Cat & Ben - homokos part    Hétf. Márc. 26, 2012 1:07 am


&&CAT


- Jesus ! - kiáltom el magam a házban, majd hallok egy lelkes vakkantást amit valami nehéz fém tárgy landolása követ és pár másodpercen belül feltűnik a hatalmas német dog. Ledobom a bőröndömet az ajtóban és kitárom a karjaimat, hogy megfelelő módon üdvözölhessem egyetlen lakótársamat. Körülbelül úgy érzem magam mint akire egy vödör tömény, ragadós kutyanyálat öntenek, amikor nekem ugrik a behemót és szinte agyon nyalja az arcomat. De hát mit tegyek ? Nem lehet neki ellenállni.
- Na mesélj, drágám, mennyire hiányoztam ? - vigyorogva elindulok beljebb , a bőröndömet magammal húzva a nappaliba. Jesus ugat én pedig jóízűen nevetek. Most megkérdőjelezhetné az ember az agyam épségét, de egyáltalán nem érdekel, hogy a többiek mit gondolnak.
- Otthon, édes otthon - jó mélyen beszívom a házamban terjengő jellegzetes illatot - ami jelenleg valami tisztítószer illata , nem pedig a szokásos édeskés fű illat - majd a konyha felé veszem az irányt, mivel a hasam kordulása azt jelzi, hogy rohadtul nem volt elég az a kis menza-adag amit a repülőn adtak. Feltépem a hűtőt, a fejemben hallom a hangot, ami rajzfilmekben akkor szokott menni aláfestő zeneként, amikor a főhős éppen valami kincsesládát nyit ki és az arany csillog... De amivel én szemben találom magam, az az üresség, ami már annyira fájdalmas, hogy azonnal be kell csuknom az ajtót. Úgy tűnik Mrs. Whitpeg nem volt olyan kedves, hogy feltöltse a hűtőmet , sőt mi több egy almáspitét is szívesen láttam volna az asztalon, meg egy " Üdv, itthon Beni " feliratű üzenetet. De semmi.
- Azt hiszem haver, ideje meglátogatnunk a partot - fogom a pórázt és ráadom a kutyára és magam mögött hagyom az ételhiányban szenvedő hűtővel együtt az egész lakást.


Egy bő órával később már a parton sétálgatok, mezítláb a homokban úgy, hogy a víz éppen hozzáérjem a lábamhoz. A kezemben a póráz és közben Jesust figyelem, nehogy valakit megtámadjon vagy elkapja egy sirály vagy egy sárkány és elvigye. Értitek, nem ? Az ember a legjobb barátját csak apai féltéssel figyeli, nem ? A hasamat megtömtem három hotdoggal, amivel azt hiszem estéig tökéletesen ki fogom bírni. Elgondolkodva rúgdosom a homokot, amikor megcsapja a fülemet Jesus jellegzetes örömugatása és egy női sikoly. Gyorsan felkapom a fejem és a hang irányába nézek. Az én drága barátom leterített valami vörös hölgyeményt. Szaporábban lépek és pár másodperc múlva ott is termek, hogy elnézést kérjek. Nem szokása Jesusnak letámadni az embereket, csak akkor ha éppenséggel nagyon odáig van értük. Fogalmam sincs mi ütött belé.
- Ó, ne haragudj - segítek felkelni a lánynak, akin gyorsan végigfuttatom a pillantásom - azért én is csak férfiből vagyok - és miután nyugtázom, hogy ez igen valami különös érzés fog el, hogy ismerem valahonnan - Jesus ! - mordulok rá a kutyára, aki még mindig nagyon lelkesen próbálja nyalogatni az áldozatát.
- Cat ? - a ledöbbenés és a csodálkozás vegyes elegyével pillantok a lányra. Már értem, hogy Jesus miért támadta le. Az eddigi nőim közül, azt hiszem Catet bírta a legjobban, hogy miért azt nem tudom. Biztos a vörös haja miatt van... - Rég láttalak - az arcomra egy széles vigyor kúszik, miközben még egyszer ráérősen végignézek rajta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Cat & Ben - homokos part    Hétf. Márc. 26, 2012 9:06 am

Beni

Jól indul ez a nap, nem kelek fel korán, de nem is olyan későn, mint úgy általában szoktam. A mai napomat a partnak szentelem, imádom ott tölteni az időmet. Ott mindig át tudom gondolni a dolgokat, ott tudok gondolkozni, és megnyugodni. Ott tudok igazán boldog lenni, ha olyan a kedvem, persze már sírtam is ott, miközben barátnőmmel lelkiztem. Reggeli után máris összepakolok, és átöltözök fürdőruhába. Szép idő van, és jól jönne egy kis barnaság. Fürdőruhára ráveszek egy csőtoppos ruhát, felveszem a napszemüvegemet a papucsomat és már mehetek is. Törülköző, pénz, telefon és kulcs, csak ennyit viszek, na meg egy üveg vizet. Pár perc séta és máris a parton vagyok, végre. Alig vannak itt rajtam kívül, leterítem a törülközőmet, leveszem a ruhám és kifekszem a napra. Rég voltam már itt, akkor is egy buliban voltam és... nem emlékszem túl sok mindenre. Na mindegy, tudtommal semmi rosszat nem csináltam, legalábbis nem hallottam vissza. Rezeg a telefonom, nem tudom ki az, nem is érdekel, hagyom, hadd rezegjen. Ha fontos majd hív még, ha nem akkor meg nem is érdekel. Élvezem a napsütést, negyed óra múlva átfordulok a hasamra, és a hátamat barnítom ugyanannyi ideig. Álmost lettem, de nem akarok elaludni, talán most nem is volt olyan jó ötlet kijönni. Éhes is lettem, a hot-dog-nak az illatától ami megcsapta az orromat. Felállok, és a pénztárcámat magammal víve két másodperc séta után veszek egy hot-dog-ot, amit hamar be is falok, ahogy magamat ismerem még vagy 5 óráig biztos nem leszek újra éhes, ennyi kajával is beérem.
Már egy órája itt vagyok, kezdek unatkozni. Megnézem ki hívott, rejtett szám. Inkább összepakolok, a ruhámat nem veszem fel és sétálok egy kicsit. Messziről kutyaugatást hallok, ismerősen hangzik, majd hirtelen egy aranyos eb ugrik rám, és teper a homokba. Össze-vissza nyal, ugat. Örül nekem, de még nem tudom, kinek a kutyája. A gazdája utána rohan, leszedi rólam, én meg csak nevetek. A kutyát felismertem, Jesus az, így az ember, aki felsegített nem lehet más, mint Beni. Régebben még együtt voltunk, vagy nem, nem is tudom mi volt kettőnk között. Még mindig nagyon helyes, még mindig többet érzek szimpla barátságnál, de csak barátok vagyunk. Elnézést kér, gondolom az arcomba lógó hajamtól nem ismer meg. Aztán mégis.
-Szia Ben. - mosolygok rá, és megsimogatom a kutyáját. Valahogy mindig jól kijöttünk, ő az egyetlen kutya, akit képes vagyok elviselni a közelemben, akit szeretek, szívesen simogatom, játszok vele... Imádom őt is, ahogy a gazdáját is, akit már jó rég láttam.
-Öhm, igen, én is téged. Mi újság van? - mosolygok rá, és próbálom türtőztetni magam. Meg szeretném ölelni, de nem akarom tönkretenni a barátságunkat. Miért nem működnek nálam ezek a rohadt fiú-lány barátságok? Valahogy mindig, vagy én, vagy a másik fél többet akar barátságnál, emiatt tönkre megy az egész kapcsolatunk. Leguggolok Jesus-hoz, megsimogatom, nevetek, közben persze figyelek Ben-re is.
Vissza az elejére Go down
 
Cat & Ben - homokos part
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
somewhere over the rainbow :: Archívum-
Ugrás: