somewhere over the rainbow

life in hawaii
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kathleen & Clay

Go down 
SzerzőÜzenet
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
avatar

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Kathleen & Clay   Vas. Márc. 25, 2012 8:54 am

Kathleen

Két órakor ébreszt is a telefonom. Nem örülök ennek annyira, mert azt jelenti, hogy nemsokára indulhatok dolgozni. Kimászok az ágyból, megtörölgetem a szememet, majd felállok, és megcélzom a konyhát. Kikóválygok a szobából, keresztül a nappalin és be a konyhába. Körülnézek a hűtőben, majd a tegnapi kaját az az salátát és húst veszem ki. Kiszedek magamnak egy nagy adagot, be a húst mikróba, a többi maradék pedig vissza az eredeti helyére. Két perccel később kész is van, mellé szedek egy kis adag salátát, előveszek egy villát majd elindulok a kanapé felé. Gyorsan be is tolom a kaját, ez úgy nyolc percembe telik, majd mindent bevágok a mosogatóba. Elindulok a fürdő felé, megmosom a fogamat, majd beállok a tus alá. Szokás szerint tizenöt percet gondolkodok az élet nagy kérdésein töprengek, és a tusolás részét letudom öt perc alatt. Egy törülközőbe csavarva megyek ki a szobámba, ahol előveszem az egyik farmeromat, pólómat és ennyi. Felkapom magamra az összes ruhadarabot, kisebb kellékeket, nyakláncot, gyűrűt, majd kilépek a szobából. Elveszem a kocsi kulcsot az asztalról a telefonom már a zsebembe lapul, na meg a pénztárcámat is társítom a teló mellé. Kilépek a házból, majd kiállok a kocsiból, és megcélzom a pubot. Tíz perc kocsikázás után oda is érek, leparkolok, bezárom az autót, majd belépek a bárba. Köszönök minden alkalmazottnak, néhány bent ülőnek, majd felveszem a vörös kötényemet. A pult mögé sétálok, majd elkezdem letörölgetni azt. Hamar végzek is vele, és csak most tűnik fel, hogy már jó pár ember előttem türelmetlenkedik, hogy adjam már nekik oda a rendelést. Mindenkitől megkérdezem még egyszer, hogy mi a rendelés, majd kiosztom az italokat. És most végre van egy kis szabadidőm. Leülök az egyik székre, ami a pult mögött van, majd nézem, ahogy tódulnak befelé az emberek. A szememmel egy vörös hajú lányt követek, aki elég ismerős, lehet, hogy már láttam, de még nem igen beszéltem vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kathleen & Clay   Hétf. Márc. 26, 2012 8:31 am

Clay

Már 10 óra is elmúlt, és még mindig nem csörgött a telefonom, hogy hova menjek, kikhez, mikorra. Úgy döntöttem, hogy leszarom így... Most itt vagyok. Már megittam 3 tequila-t, és 4 whiskey-t. Egyedül jöttem, gondoltam, majdcsak találkozok valakivel, vagy felszedek valakit, esetleg valaki felszed engem. De semmi. Itt ülök a bárpultnál, iszok, és egy rohadt ismerőst sem látok. Ki kell mennem a mosdóba, pont mikor indulnék visszaránt a bárszékre egy kéz. Egy ismeretlen pasas akar vele beszélni, megismerni, smárolni. Nem túl fiatal, csúnya, és nem ivott keveset az biztos. Kérek még egy pohár vizet, amit lehajtok, már kapart a torkom. Két kortyot meghagytam a pohárban, amit a pasira öntök, mikor le akar smárolni. Gyorsan elfutok a mosdóba, alig bírom ki. Mellettem lévő fülkében épp elszabadultak az érzelmek, kint a csapnál, meg valami fehér port szív fel az orrába két csaj. Gyorsan végzek, kezet mosok, és már rohanok is ki. Nem így emlékeztem erre a helyre, nem voltak itt ilyenek, bár lehet, hogy csak a társaság miatt nem vettem észre. Visszatérve kérek egy újabb pohár tequila-t, természetesen, nem oda ültem vissza, ahol eddig voltam. A csapos, vagy pultos, nem is tudom, hogy hívják, kiszolgál, lehajtom, és csak akkor veszem észre, hogy Clay az. Már párszor összefutottunk, de még nem igazán beszéltünk egymással, max odaböktünk a másiknak egy hellót, de semmi több.
-Szia. Hát te? Itt dolgozol? Nem is tudtam... - nevetek, és meg akarom ölelni, vagy puszilni, köszönésképp, de itt van köztünk ez a rohadt pult, ami miatt nem megy. Megint túl sokat mondtam egyszerre, talán át kéne térnem egy kis időre az alkoholmentes italokra, nem akarok teljesen lerészegedni, csak jól akarom magam érezni. Táncolni akarok, pörögni, nevetni. Ezekhez nem is kellenek a barátaim, jók az idegenek is, vagy félig idegenek, akiket most ismerek meg.
-Nincs kedved táncolni? Eddig egy normális embert se láttam... - mintha panaszkodnék, pedig nem akarok. Persze láttam már sok normális, aranyos srácot, de meg szeretném őt ismerni. Szimpatikus és itt a megfelelő alkalom, nemde?
Vissza az elejére Go down
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
avatar

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Kathleen & Clay   Kedd Márc. 27, 2012 7:00 am

Kathleen

A lány nem messze tőlem ül le, és már a harmadik tequiláját kéri, a negyedik whiskyvel társítva. Ahogy végignézem, hogy lehúzza egytől egyik, én is jó alaposan megszomjazok. Előveszek egy poharat, megtöltöm a feléig whisykvel, egy korsóba töltök még egy kis sört, majd lehúzom a legelsőnek a whiskyvel végzek, majd a sörbe szép lassan kortyolgatok. A korsót leteszem a pultra magam elé, majd végigtapogatom a zsebemet, hogy van- e cigim, majd a dobozva az utolsó szálat meg is találom. Rögtön rágyújtok, majd az üres dobozt habozás nélkül a kukába hajítom. A szekrényből elveszek még egy dobozkával, majd a főnök levonja ezeket a költségeket a fizetésemből. Vagy csak szimplán nem szólok neki, és a saját zsebemből fizetem ki. Leülök a székre, de a szememet nem veszem le a vöröskéről. Csak ül, de amikor feláll, hogy gondolom elmenjen a mellékhelyiségbe egy már nem szomjas hapsi lépdel oda hozzá. Amint látom éppen csókot akar lopni tőle, de ez már erőszaknak nyilvánítható. Ökörbe szorul a kezem, felpattanok a székről, majd elindulok felé, de a csajszi gyorsabb volt nálam, és kijutott a hapsi kezei közül. Mondjuk megérdemelni a maflást az a perverz disznó, de hát a veszély elmúlt. Hogyha még egyszer ilyen lesz, lekeverek neki, abban biztos lehet. Most egyelőre visszaülök a helyemre, és várom, hogy jöjjön egy újabb kuncsaft. Fel is állok, amikor leül a pult elé a vöröske. De most, hogy jobban megtudom nézni az arcát, merd eddig nem láttam semmit az arcába omló haja miatt, észreveszem, hogy Kathleen az. Mondjuk nem igen beszéltünk egymással, csak odavágtunk egymásnak egy sziát, de mást nem beszéltük. Amikor kimondja, hogy tequilát kér, elmosolyodok, majd egy pohárba töltök az italból.
-Szia. Igen, már egy jó ideje. –mondom még mindig mosolyogva, majd a székemet Kathleen elé tolom, majd amikor felteszi a következő kérdést, igent akarok mondani, de miután körbenézek, és meglátom, hogy egy hapsi integet, hogy menjek már oda, és szolgáljam ki, felállok, megtöltöm a korsót sörrel, közben pedig válaszolok a lánynak.
-Én szívesen mennék, de meg vagyok kötözve, nem szabadulok innen még egy jó ideig. –mondom elkapva a sörömet, ami még mindig félig beborítja a korsót, és kortyolok belőle párszor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kathleen & Clay   Szer. Márc. 28, 2012 5:00 am

Clay

Jól indul az este, még sosem öntöttem senkit le egy kis vízzel, de nagyon jól esett. Gyakrabban kéne ilyet csinálni. A mosdóban többen is megkérdezték, hogy mit kérek, ők adnak nekem bármit. Inkább kihagytam, ritkán nyúlok droghoz, és örülök is, hogy nem ütöttem ki magam, így legalább valamennyire emlékezni fogok a Clay-el való ismerkedésemből, beszélgetésemből. Komolyan nem tudtam, hogy itt dolgozik, pedig már voltam itt párszor, az összes pultoson végigmentem és nem szexuálisan, hanem mindegyiktől kértem valamit, de őt eddig itt csak bulizni láttam, azt is csak egyszer. Vagy lehet, hogy már találkoztunk itt, csak nem emlékszem rá? Bevallom, volt már egy-két olyan estém, amiből semmire sem emlékszem, talán pont az egyik ilyenen találkoztunk. Kiszúrok egy karon cigit Clay mögött, amitől megjön hozzá a kedvem, így előveszem a mentolos cigimet, amit meggyújtok és szívni kezdem. Ritkán cigizek, csak akkor ha iszok is, de ha olyan társaságban vagyok, akik egyáltalán nem cigiznek, akkor nem gyújtok rá. Hátulról egy kéz megfogja a vállamat, reménykedek, hogy nem az a pasi az, akit az előbb nyakon öntöttem. Megfordulok, és szerencsére nem ő az. Egy helyes pasi az, mellette a haverjai. Nevetni kezd.
-Azt mondták nem merlek megcsókolni... Szóval bocsi. - nevet, majd abbahagyja és megcsókol. Visszacsókolok, nem tudom miért, de ártani nem fog, ha most smárolok egy tök idegen sráccal. A haverjai mögüle huhognak, inkább tudomást sem veszek róluk. A srác viszont próbál messzebbre menni, keze becsúszik a ruhám alá, még pár percig élvezem, aztán eltolom magamtól, mert eszembe jutott Clay. Nem akarom, hogy ribancnak tartson, mert nem vagyok az. A srác mosolyog, és egy cetlit nyom a kezembe, én meg visszafordulok Clay-hez.
-Gyere táncolni, most az a pár perc, amíg nem dolgozol... Majd azt mondod, hogy a mosdóban voltál. - mondom mosolyogva, benyúlok a pult mögé, és kiszolgálom magam két korty whiskey-vel, amit lehúzok. Felállok, és Clay válaszával nem törődve kézen fogom, kivezetem a pult mögül és beviszem a tömegbe. Az egyik kedvenc számom megy, táncolni kezdek, próbálok inkább Clay közelében maradni, úgy táncolok, hogy néha hozzásimulok. Tudja úgy a többi pasi, hogy van valakim. Nem akarom, hogy rám másszon még pár ember, az eddigi kettő elég volt mára.
Vissza az elejére Go down
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
avatar

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Kathleen & Clay   Csüt. Márc. 29, 2012 7:30 am

Kathleen

Az este fénypontja talán az, hogy jobban megismerkedek Kathleenel. Aztán az Isten se tudja, lehet, hogy lesz még ennél jobb is. Talán. Gyorsan legurítom a maradék pár korty sörömet, majd egy kisebb méretű pohárért nyúlok, amit teletöltöm Jim Beammel, és elkezdem iszogatni miközben ismét helyet foglalok előbb elhagyott székemen. Közben még egy cigit is elszívok, hiszen pia nincsen cigi nélkül. Közben a lány mögött röhögő, folyton Kathleen- t bámuló srácokra nézek. Kezd már idegesíteni, hogy folyton szegény lány hátsó fertályát vizslatják. De hát had csinálják, nem mintha én nem szoktam volna alaposabban szemügyre venni a lány kidomboruló részeit. Miután a cigim végéhez érek, elhajítom magamtól a maradék kis csikket, majd a félpohárnyi italomat lehúzom, és a konyhába sétálok, hogy betegyem a mosogatóba. De, mivel a mosogatás nem az én dolgom, ott hagyom, mint eb a szarát, és visszamegyek a lányhoz. Amikor kiérek az egyik srác valamit mond Kathleen- nek, csak nem értem, hogy pontosan mit, ezért próbálok közelebb menni, hogy halljam amit mond. De, amikor megcsókolja, csak kikerekedett szemekkel nézek a tuskóra, haverjaira és a lányra. A srácok huhogásaiból annyira következtetek, hogy fogadtak, hogy ki meri megcsókolni. Lehet, hogy igazam van, lehet, hogy nem. Mondjuk az ő dolguk, én csak pincér vagyok.
-Áh, nem. Nem igen szoktam táncolni, pont azért, mert nem vagyok jó benne. Max a lassúzásban, de hát másban nem jeleskedek. Akkor azt pedig én állom. –mondom, és a végén a pohár whiskyre mutatok. Beteszem a pénzt a kasszába, majd ezután a kezemnél fogva elkezd ráncigálni a tömeg felé. Én erősen tiltakozok efelől, de ő győzött. Sóhajtok egyet, a bal kezemet a homlokomhoz emelem. De nem kezdek el táncikálni, mint egy fél őrült, inkább csak állok, mint egy szobor, és csak néha csinálok egy- két tánc mozdulatot. Amikor vége van a számnak, zsebre teszem a kezemet, és körbenézek a bárban. Mindenki táncol, csak én állok itt, mint egy deszka, és nem csinálok semmit. De, az imént említettem, hogy nem igen vagyok a táncparkett ördöge, szóval ne is várjanak tőlem hajlamot a tánc felől.
-Ez nem megy nekem. –mondom a lányra tekintve, a kezemet a farzsebembe temetve. Visszanézek a pult felé, hogy milyen jó lenne most ott ülni, és semmit se csinálni. De amikor a pult mögött vagyok, akkor meg mindig azért sírok, hogy nem tudok kimozdulni a mögüle, és jó lenne a haverokkal iszogatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kathleen & Clay   Csüt. Márc. 29, 2012 8:33 am

Clay

Clay elmegy, nem tudom pontosan hova, mert az ajtóra, amin belép, rá van írva, hogy 'SZEMÉLYZET'. Az üres poharát is magával viszi, szóval gondolom valami konyha féleség lehet ott. Amíg ő nincs itt elcsattan egy hosszú csók, köztem meg egy idegen srác között. Ha a barátaim hívnak ma, akkor ez nem történik meg, szóval azért örülök kicsit, hogy nem hívtak. Apró örömök az életben, mikor egy idegen srác nyúl a ruhád alá. Ha nem állítom le a végén még tovább ment volna. Mondjuk csak Clay miatt mondtam álljt magamnak. A cetlin, amit a kezembe nyom, egy telefonszám van. Elteszem a melltartómba, most jobb helyet nem találtam neki.
Aranyos ez a srác, még az italomat is kifizeti, mire én csak ödanyögök neki egy 'köszi'-t. Meglepődök azon, hogy nem tud táncolni. Majd kérünk a dj-től egy lassú számot. Bár hamarosan következni fog egy, érzem. Azért szeretem annyira ezt a helyet, mert itt vannak lassú számok, amikre nem lehet ugrálni, csak összebújva dülöngélni.
Clay nagyon tiltakozik, de én csak azért is magammal rángatom. Én táncolok, ő meg csak ott áll, és lényegében nem csinál semmit. Pár srác próbál a közelembe férkőzni, akkor inkább Clay-hez húzódok, célozva a srácnak, bocsi, de mással vagyok. Bár még nem ismerem, bízok benne, nem tűnik olyan srácnak, akinek valamiféle hátsószándéka van, és mocskos fantáziája. Majd ma este megismerem, de jó srácnak tűnik, aki nem akar engem átverni, nem csak egy éjszakára akar, talán nem is akar.
-Tedd a kezed a derekamra, és mozgasd a csípőd. - adok neki egy tippet, de vége van a számnak, egy kisebb szünet után meg jön még egy pörgős, utána meg a lassú, remélhetőleg. Kíváncsi vagyok mit tud. Vele szembe állok, és úgy táncolok. Mintha neki csinálnék egy külön show-t. Táncolok, és nem érdekel senki más jelen pillanatban csak Clay, aki kezd belejönni a táncolásba. Lassan ennek a számnak is vége, és jön a lassú zene, aminek hallatán sokan eltűnnek, lesz hely, nem nyomorog mindenki.
-Na mutasd mit tudsz. - mosolyogva megfogom a kezét, a többit meg ráhagyom.

Vissza az elejére Go down
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
avatar

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Kathleen & Clay   Szomb. Márc. 31, 2012 6:18 am

Kathleen

Kathleen kiadja a parancsot, hogy mit csináljak, és ezt jó párszor megteszi, de én sose fogadok szót neki, csak állok, mint egy cölöp. Párszor körme nézek, mások tök jól el vannak. Velem ellentétben. A hátsózsebembe mélyesztem a kezemet, majd csak várom, hogy vége legyen ennek a számnak, és vissza tudjak menni a pult mögé. És még a kasszát se zártam be normálisan. És, hogyha meg elveszik belőle a pénzt, akkor meg én szívok, kirúgnak, stb… De ekkor vége van a számnak, elmosolyodok, majd elindulok a pult felé, de Cat visszaránt, ugyanis egy lassú számot raknak fel. Ismét körbenézek, és jó pár ember megy el mellőlünk vissza az asztal felé. Na, de így legalább nem lesz tömegnyomor, nem fogunk úgy állni, mint a szopós malacok. A kezemet a lány derekára helyezem, majd mosolyogva a szemébe nézek. Egy jó ideig az arcát kémlelem, majd a plafont és falakat kezdem bámulni. De a szemem ismét Cat- re vándorol. A szám felénél egy kicsit közelebb húzom magamhoz. Egy perccel később a számnak vége is van, amire elmosolyodok, a kezemet elveszem a lány derekáról. Szó nélkül visszamegyek a bárpulthoz, és leellenőrzöm a kasszát, hogy az összes pénz meg van- e benne. Mindent jónak vélek, majd a lányra nézek, aki idő közben leült elém. Egy whiskyvel teli pohárban leülök a helyemre, majd Kathleen- re pillantok.
-Én mondtam, hogy nem megyek, mert nem tudok táncolni, de hát te erősködtél. És az biztos, hogy ilyet többet nem fogok csinálni. Simán kirúgnak ezért. –mondom, majd lehúzom az egészet, lerakom a pultra, és megtöltök egy poharat tequilával, a csajszi elé rakom, majd az árát berakom a kasszába.
-Mindent én állok, oké? –kérdezem mosolyogva a lánytól, majd rágyújtok. A dobozt kidobom, ugyanis már ismét üres, majd megállok a szekrény előtt, amiben a cigiket tároljuk. Végignézem az összeset, majd a legszimpatikusabbat elveszem, és beteszem az őse helyére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kathleen & Clay   Csüt. Ápr. 05, 2012 8:32 pm

Clay

Nem fogadja meg a tanácsaimat, vagy az utasításaimat, hogy mit csináljon. Sebaj, majd ráveszem egyszer a táncolásra. A szám végén ő indulna is vissza, de visszarántom, hogy szó sem lehet róla. Be kell mutatnia a tánctudását nekem, ami a lassú számoknál jön elő csak. megfogom a kezeit, és várom, hogy mutassa mit tud. Kezeit derekamra teszi, én meg a vállaira. Mosolygok, mikor elkezdünk táncolni, talán egy randimon, meg az érettségi bálon táncoltam így csak. És ezek se most voltak. Azon a randin is sikeresen elestem, kiment a bokám. Elnevetem magam, ahogy visszagondolok erre, akkor is nevettem. A randi úgy végződött, hogy nálam iszogattunk, meg még csináltunk dolgokat, de a bokámat nem igazán mozgathattam, hisz fel volt polcolva. Jól végződött, jó emlék marad. Most óvatos vagyok, nem akarok megint, itt is elesni, és az este hátralévő részét otthon tölteni, egyedül, mert ugye Clay dolgozik, és ha még táncolni is alig bírtam kirángatni a pult mögül, nem hiszem, hogy hazajönne velem.
Mélyen szemeibe nézek, mosolygok és meglepődök, mikor közelebb húz magához. Kezeim már nem vállain vannak, hanem nyaka mögött összekulcsolva. Az arcát kémlelem, ahogy ő is az enyémet, csak én tovább. A számnak vége is van, Clay meg egy szó nélkül visszamegy a pulthoz. Utána megyek, és visszaülök a helyemre, amit szerencsére senki sem foglalt el.
-Oké, bocsi, sajnálom. - sóhajtok, majd iszok egy kicsit abból a pohár tequila-ból, amit töltött nekem. Aranyos, kifizeti nekem. Mosolyogva lehajtom az egészet, de nem kérek újat, még nem. Igazság szerint, nem is akarok berúgni, csak a jókedvem maradjon meg, amíg hazaérek, otthon úgyis egyből kidőlök, és aludni fogok.
-Mikor végzel? - remélem fél órán belül, már egy ideje itt van, azt hiszem, nem figyeltem az órát, hogy mikor jött, és azt se tudom, hogy most mennyi az idő. Nem tudom, mit akarok csinálni, nem tudom mit akarok vele csinálni. Még nem vagyok álmos, nem akarok hazamenni, nem akarok egyedül lenni...
-Éés, mit csinálsz utána? - remélem nem megy haza, vagy ha haza is akar menni, itt tartom, persze nem fogok erőszakoskodni, az nem rám vall...
Vissza az elejére Go down
Clay Turton
;; férfiak
;; férfiak
avatar

Hozzászólások száma : 36
Male Birthday : 1990. May. 31.
Join date : 2012. Mar. 25.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Nőtlen
Humor : Háát...

TémanyitásTárgy: Re: Kathleen & Clay   Szomb. Ápr. 07, 2012 7:32 am

Kathleen

Amikor bocsánatot kér, és egy sóhajtás kíséretében bele iszik az imént töltött italba, a fejemhez kapok, majd én kérek bocsánatot.
-Sajnálom, nem akartam, csak már… áhh, mindegy, sajnálom, tényleg nem akartam. Nem rossz szándékból tetted, szóval nem tudom, hogy mért kaptam fel így a vizet. Tényleg, nagyon sajnálom. –kérek jó néhányszor bocsánatot, majd miután elhadartam a mondandómat, végignézek a pulton. Egy rongyot bányászok elő az egyik szekrényből, majd letörlöm az egészet. Nem tudom, hogy mostanság mért nem tudnak kulturált emberi lény módjára inni. Olyan megerőltető lenne? Miután végeztem a letörlésével ledobom a székre, majd megállok Cat- tel szembe, és nekitámaszkodok a pultnak. Az előtte lévő üres pohárra tekintek, majd megfogom, és beviszem a konyhába. Már intézkednek a poharak elmosásával, úgyhogy nem tartom fel őket, inkább visszajövök.
-Hogy mikor végzek? –rápillantok az órára. Lassan már tizenegy óra, úgyhogy már jöhetne Mike, hogy felváltson.
-Hát, úgy fél óra múlva. Mondjuk Mike- tól kitelik az is, hogy egy óra múlva toppan be. –mondom, majd töltök magamnak egy kis jin tonicot, megiszom, majd a mellettem kijövő újonc kezébe nyomom az üres poharat.
-Nem tudom. Vagy maradok, vagy hazamegyek, mert elég fáradt vagyok. Mondjuk… nem igen akarlak itt hagyni, úgyhogy minden bizonnyal itt maradok. –mondom mosolyogva, majd látom, hogy a „felmentő sereg” , ismertebb nevén Mike furakodik át a tömegben. Amikor ideér a pulthoz, elkezdem magamról lefejteni a piros kötényt, amit a srác kezébe nyomok.
-Ez új rekord. –mondom az órámra pillantva. Megveregetem a vállát, majd kimászok a pult mögül és az egyik széket közelebb húzva helyet foglalok Cat mellett.
-Maradunk, vagy menjünk valami kevésbé hangos helyre? –kérdezem rápillantva, és a zsebemhez nyúlok cigi után kutatva. Elő is veszek egy szálat és rágyújtok. Közben a sorra idegyűlő tizenéveseket figyelem, akik ötpercenként piát és cigit kérnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kathleen & Clay   

Vissza az elejére Go down
 
Kathleen & Clay
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
somewhere over the rainbow :: Archívum-
Ugrás: