somewhere over the rainbow

life in hawaii
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 we're just here to have fun - amandine && nana egy night clubban

Go down 
SzerzőÜzenet
Raina Davis
;; nők
;; nők
Raina Davis

Hozzászólások száma : 20
Female Join date : 2012. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Honolulu
Családi állapot : egyedülálló, sajnos
Humor : az mi?

TémanyitásTárgy: we're just here to have fun - amandine && nana egy night clubban   Szer. Aug. 01, 2012 2:19 am

stop the tape & rewind

szószám 412 ruha ITT megjegyzés el kell rohannom, úgyhogy azt hiszem, sikerült megírnom életem legrövidebb és legszarabb reagját... *sóhajt* de lesz ez jobb is, ígérem!
- Auuu! – üvöltök fel hirtelen, majd félredobom a hajvasalót. Ciccegek és csúnyán nézek a tárgyra. A jobb fülem mögé tűröm frissen vasalt hajamat és megnézem, hogy mennyire égettem meg a fülem. Szerencsére nem vészes, csak egy kicsit lett piros, viszont annál jobban fájt. Megvonom a vállam, majd visszasimítom a hajamat a helyére, hogy eltakarja a vörös foltot. Kikapcsolom a hajvasalót és elrakom a szekrény mélyére, egy ideig úgyse lesz rá szükségem. Nem gyakran vasalom a hajam, ugyanis köztudott, hogy nagyon roncsoló hatású, de mivel ma hosszú idő után először megyek bulizni, muszáj volt feláldoznom magam.

A helyzet elég furcsa volt, úgy összességében véve. Biztos voltam benne, hogy az első itteni bulim majd Cellával lesz, de aztán felkeresett az egyik régi ismerősöm. Aki soha nem bírt ezelőtt. Mindig is volt egy olyan érzésem, hogy irigységből utált annyira, hiszen semmi okot nem adtam neki, amiért gyűlölnie kéne. Egyszer beszéltünk azóta, most meg bulizni hívott.

Megvonom a vállam. Mindegy is. Kinyitom a gardróbot, és azon kezdek el agyalni, hogy mit vegyek fel. Elméletileg már tegnap kiterveltem, hogy ne indulás előtt kelljen ezzel foglalkozni, de mint mindig, most is változott azóta a véleményem. Így feszülős egyberuha helyett inkább valami kényelmesebbet választok, mert egyszer már megszívtam a kényelmetlen öltözékkel, és… hát, nem volt valami jó. Főleg miután elkezdtem izzadni. Az emlékbe beleborzongtam.

- Dongsaengie! – kiáltok le a szobámból. – Kölcsönkérhetem azt a nagy nyakláncodat? – Miután Cella megadja az engedélyt, gyorsan átslisszolok a szobájába, és az ékszerespolcáról leemelem a bizsut. Visszatérve a szobámba pikk-pakk átöltözöm, és már lent is vagyok a konyhában.

Cella éppen valamit főz, én pedig odasettenkedem hozzá és hátulról átkarolom. Államat a vállára fektetve figyelem, ahogy kavargatja a levest. Puszit nyomok arcára és elengedem. – Megleszel egyedül, ugye? Kár, hogy nem jössz velünk. Nem tudom, mikor jövök haza, úgyhogy viszek kulcsot, hátha te is elmennél. – A nappaliból felkapom a táskámat, és gyorsan beledobálom a kulcsokat és a fésűmet. Megnézem magam a nagy tükörben és mikor elégedett vagyok a tükörképemmel, elindulok.

Mikor az órámra nézek, már tudom, hogy késni biztosan nem fogok. A taxi már kint vár az úton, én pedig gyorsan bepattanok és elmondom neki a címet. A hely szerencsére nincs messze az otthonunktól, úgyhogy bő húsz perc alatt oda is érünk és miután kifizetem a sofőrt, vidáman kiszállok az autóból.
Még mindig nincs sötét, de már tisztán lehet látni a világító fényeket az épületen. Látva a hosszú sort a klub előtt, elborzadok, és hálát adok az égnek, amiért sikerült VIP jegyet szereznem aputól. Félreállok, valahova az épület mellé, és izgatottan várom, hogy a „barátnőm” megérkezzen.

BREE @ ATF


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amandine Hoult
;; nők
;; nők
Amandine Hoult

Hozzászólások száma : 7
Female Birthday : 1989. Mar. 19.
Join date : 2012. Apr. 15.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: we're just here to have fun - amandine && nana egy night clubban   Szer. Aug. 01, 2012 6:32 am

  Bármilyen furcsa is… imádtam készülődni. Szerettem felpróbálni több ruhát, mielőtt elment valahova, aztán kiválasztani egy cipőt, majd újra teljesen átöltözni, mert valami miatt nem mentek egymáshoz a darabok. És ezt körülbelül eljátszottam ma is úgy háromszor, ezáltal pedi az egyébként helyes kis lakásom egyszerre csak egy hatalmas ruhakupac lett, ahol lényegében semmi sem találtam. És persze ilyenkor jött az a cuki gondolat, hogy talán elkések. A fürdőszobából a piciny gardróbom felé rohanva rápillantottam az órára, és kellően megnyugtatott ahhoz, hogy ne essek át egy cipő halmon, ne verjem be a fejem, és valószínűleg így túl is éljem a mai napot.

  Végül eljutottam odáig, hogy meg volt mit is fogok viselni, szóval már csak a haj, és smink hiányzott, amiben volt már annyi rutinom, hogy szinte pillanatokon belül elkészültem. És… mindent összevetve elég dögösen néztem ki abban ruhában. Bár igazából a mai estére nem terveztem semmit, attól még nem fogok csak egyszerű farmerben, meg valami pólóban menni. Meg különben sem azért vettem ennyi ruhát, hogy a szekrényben porosodjanak az idők végéig. Ez meg szerintem még egyszer sem volt rajtam, szóval épp itt az ideje felavatni. Gyorsan összekaptam a kistáskám, bezártam az ajtót, és percek múlva már a kellemes késő délutáni, már majdnem estinek mondható időben sétáltam.

  Igazából azért jöttem, hogy gyalog, mert bőven volt még időm, hogy odaérjek, és nem is volt olyan messze a club, amit végül is kiválasztottunk, de így belegondolva talán hiba volt. Mármint… azt hiszem, jobb benyomást tennék, ha taxival érkeznék, viszont van, amikor nem igazán érdekel, hogy ki mit gondol. Meg az is furcsa, hogy vele megyek bulizni, mert… régebben nem bírtam. Vagyis, igazából csak zavart, hogy… mi is? És azóta én is változtam. Nem tudom pontosan megmondani, de volt valami olyasmi az újévi fogadalmamban, hogy mindenkinek adok egy esélyt, és még a végén lehet, hogy jól fog elsülni. Szóval… pozitív voltam.

  - Szia– köszöntem neki mosolyogva, amikor már odaértem a klubhoz. Nem állt be a sorba, szóval elképzelhető, hogy még várunk valakit, vagy valami. Nyomtam három puszit az arcára, aztán picit hátrébb lépve végigpillantottam rajta. – Imádom a ruhád – jelentettem ki határozottan, és közben újra elmosolyodtam. – Várunk még valakit? – kérdeztem, ahogy körbenéztem hátha közeledik valaki felénk, és lassan végigfuttattam a tekintetem a hosszan kígyózó soron, ami valószínűleg ránk vár. De… végül is ez valahol hozzátartozik a bulizáshoz is, azt hiszem.


  words: 384 | ruha: itt | notes: ah, lesz ez jobb is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raina Davis
;; nők
;; nők
Raina Davis

Hozzászólások száma : 20
Female Join date : 2012. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Honolulu
Családi állapot : egyedülálló, sajnos
Humor : az mi?

TémanyitásTárgy: Re: we're just here to have fun - amandine && nana egy night clubban   Szer. Aug. 01, 2012 8:41 pm

stop the tape & rewind

szószám 501 ruha ITT megjegyzés salalalala~
Az égő fájdalom a fülemben kezd elmúlni, úgyhogy egyre jobban érzem magam, most már csak türelmetlen vagyok. Nem mintha bármikor is a türelmemről lettem volna híres. Általában ezért szoktam mindig késni egy-két percet, hogy ne nekem kelljen várnom a másikra, de mivel Amandine-nel még nem nagyon ismerjük egymást, nem akartam rossz benyomást kelteni, pláne, hogy alapból sem kedvelt. Összefonom a karomat, és áthelyezem a testsúlyomat a másik lábamra, nehogy elzsibbadjak.

Szerencsére Amandine is korábban érkezik, mint amennyire megbeszéltük, úgyhogy túl sokat nem kell várnom. Amikor meglátom, milyen elegánsan öltözött fel, kicsit furán kezdem el érezni magam, de aztán csak megvonom a vállam. Tudom, hogy úgyse bánom meg a kényelmes ruhát, kivéve, ha szarul fogom érezni magam, ami nem szokott gyakori lenni, még akkor se, ha rossz a társaság. Tekintve, hogy mennyire hiperaktív vagyok, én magammal is nagyon jól el tudok bulizni, ha kell. De azért erre ne kerüljön sor.

Rámosolygok, és három puszival köszöntjük egymást. – Az igen, nagyon jól nézel ki – simítok végig kedvesen a karján, majd mosolygok, amikor ő is megdicséri a ruhámat. – Köszi, habár egy kicsit furán fogunk egymás mellett kinézni – nevetek, aztán megfordulok, hogy beszélhessek a biztonsági őrrel, amikor is Amandine megkérdezi, hogy várunk-e még valamit. Visszanézek rá, és sejtelmesen elmosolyodok. Megrázom a fejem, belenyúlok a táskámba és felmutatok két VIP jegyet. – Mi nem a sorral megyünk be. – Rákacsintok, aztán átnyújtom az őrnek a jegyeket, és miután kipipálta mindkettőnk nevét, bemegyek, remélve, hogy a lány követ. Átfurakodunk a kezdeti tömegen, finoman arrébb lökdösve az emberek, hogy utat adjanak nekünk.

A zene borzasztóan hangos, de ez mindennapi a klubbokban. A gond inkább az, hogy nagyon rossz, amit játszanak. Elhúzom a számat és Amandine-hez fordulok. – Te szereted ezt a zenét? Ha nem, akkor szerintem kérnünk kéne valamit. – Jó dolog azért híres és gazdag családba születni, kétségtelenül. A DJ már valószínűleg tudja a nevemet, mivel a VIP listán rajta vagyok, ugyanígy Amandine-ét is és így nagyobb az esélyünk, hogy teljesítse a kérésünket minél hamarabb. Addig is, amíg a lány válaszol, lazán mozogni kezdek, csak hogy ne érezzem magam annyira begyökerezettnek.

- Mi újság veled? – kezdeményezek beszélgetést. – Nem gondoltam volna, hogy itt találkozunk újra. Nem sok ismerőssel találkoztam eddig még itt, Hawaii-n. Tetszik a hely? – Kíváncsian oldalra billentem a fejem, majd újra végignézek a ruháján. – Nem kényelmetlen? Régebben én is szinte kisestélyi ruhákban jártam bulizni, de mindig megbántam, mert csak akadályoztak a mozgásban. – Aztán persze lehet, hogy csak én vagyok a béna.

Figyelem a körülöttem táncikáló embereket és kiszúrok néhány nagyon fura alakot. Úgy néznek ki, mint a csövesek, de valószínűleg csak a stílusuk ilyen, különben nem tudtak volna bejutni ide. Soha nem értettem, hogy ez a fajta divat miért is divat, mivel szerintem egyáltalán nem néz ki, se pasin, se nőn. Persze, nem ítélem el őket, meg semmi ilyesmi, hiszen nem az én bizniszem, csak nem értem, hogy valakinek ez miért jó.

Iszunk valamit? – Ha igent mond, akkor megközelítjük a bárt és helyet foglalunk. – Egy mojito-t kérek – mondom a bárpultosnak, majd egyik lábamat a másikra helyezem, és szembefordulok Amandine-nel. – Először vagy itt?


BREE @ ATF


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amandine Hoult
;; nők
;; nők
Amandine Hoult

Hozzászólások száma : 7
Female Birthday : 1989. Mar. 19.
Join date : 2012. Apr. 15.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: we're just here to have fun - amandine && nana egy night clubban   Szomb. Aug. 04, 2012 6:39 am

  Furcsa gondolatok cikáztam a fejemben, amíg lassan a kiszemelt club felé igyekeztem. Amikor átkeltem az egyik útkereszteződésben az egyik autós rám dudált, a másikból meg hazafelé tartó munkások füttyögtek felém. Csak egy mosollyal megráztam a fejem, és a fülem mögé igazított hajjal sétáltam tovább. Jól néztem ki, és ehhez nem kellett kirakni semmimet se. Ez az, amit a mai kis fruskák képtelenek felfogni. Mert igenis lehet úgy jól kinézni, hogy nincs kint az egész melled, meg a fél picsád. Sőt… igazából így talán még kívánatosabb leszel, mert nem egy könnyen kapható, mindenre rávehető csitrinek tűnsz, hanem kicsit… rejtélyesnek. Mondjuk, most leginkább nem arra célzok, hogy én hogy nézek ki, mert ezen az estén tényleg csak szórakozni akarok, táncolni, meg kibulizni magam. Egyébként is nyár van, az meg erre való. Máskor amúgy sincsen arra időm, hogy ennyiszer kieresszem a gőzt, és most csak jól esik a kis lelkemnek, hogy ezt csinálhatom.

  Mikor odaértem egy picit elbizonytalanodtam, hogy talán mégis azt a kevésbé elegáns ruhát kellett volna felvennem, mert ő sokkal hétköznapibb ruhába volt felöltözve, de… igazából most már mindegy. – Köszi – elmosolyodtam, amikor megdicsérte a ruhámat, és aztán csak vele együtt nevettem. Igen, tény, hogy kicsit furák leszünk egymás mellett, de amennyien ott bent lesznek, igazából lehet, hogy fel sem fog tűnni senkinek. – Wow… - elvigyorodtam, ahogy felmutatta a VIP jegyeket, és arra gondoltam, hogy kicsit naiv dolog volt azt hinni, hogy várunk valamit. Mármint… ő lényegesen gazdagabb, mint én, vagy a barátaim nagy többsége. Soron kívül jutunk be, csak egy-egy pipa a nevünk mellé, és máris bent vagyunk, mindent átjár a hangos zene ütemes ritmusa, az emberek táncolnak, érzed azt a jellegzetes füsttel keveredő, kissé alkohol, és talán izzadságszagú parfümmel telített levegőt, ami az ilyen szórakozó helyekre jellemző.

  - Igazából nem szeretem ezt a számot – próbálom túlharsogni a zenét, de a hangom így is szinte erőtlen suttogásként hangzik, ezért ha nem igazán hallotta megismétlem még egyszer, hogy eljusson hozzá a véleményem. – Én benne vagyok – elmosolyodtam a számkérés gondolatára. Mikor még tini voltam imádtuk ezt csinálni. Főleg, mert mindenki túl gyáva volt, hogy odamenjen csávóhoz, aki a zenét csinálta, és élveztük, hogy így még inkább a figyelem középpontjába kerültünk.

  - Minden rendben van, egyetemre járok, most már csak egy félév gyakorlat van hátra, és nagyon élvezem, szóval… - rámosolyogtam. – És igen, imádom Hawaiit, örülök, hogy végül is idejöttem Los Angeles helyett, mert egyébként az volt a másik útiterv, még régebben – miközben beszéltem a zene ritmusára kezdtem mozogni, és újból csak örülni tudtam, hogy nem tartozok azok közé, aki csak jelentős mennyiségű alkohol után tudják hasonlóan érezni magukat. Amúgy sem vagyunk túl jóban. Mármint az alkohollal.

  Elnevettem magam a kérdésre és megráztam a fejem. – Igazából elég kényelmes – rámosolyogtam, és tovább táncoltam, amíg nem javasolta, hogy igyunk valamit, amire csak egy bólintással válaszoltam. Ahogy leültünk a bárnál, mintha picit halkabb lett volna a zene, és úgy éreztem, hogy hallom, ahogy az emberek beszélgetnek körülöttem. Ami… azért az eddigiekhez képest elég jó. – Én is ugyanazt – egy pillanatig elgondolkoztam, hogy mit is rendeljek, de a mojito elég jó lesz. Attól nem szoktam rosszul lenni, és nincs is benne annyi alkohol, hogy utána becsiccsentve valami olyat tegyek, ami nem a legjobb. – Igen, de… gondolom te nem – rámosolyogtam, aztán folytattam a társalgást. – És veled mi a helyzet?


  words: 539 | ruha: itt | notes: a ruhát kicseréltem, mert nem tetszett XD
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raina Davis
;; nők
;; nők
Raina Davis

Hozzászólások száma : 20
Female Join date : 2012. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Honolulu
Családi állapot : egyedülálló, sajnos
Humor : az mi?

TémanyitásTárgy: Re: we're just here to have fun - amandine && nana egy night clubban   Vas. Aug. 05, 2012 10:06 pm

stop the tape & rewind

szószám megint 501 ruha ITT megjegyzés ez szerintem is jobb *-*
Bólintok. – Rendben van, akkor majd megyünk valami jobb számot kérni. Lehet, hogy ezzel a többieknek is szívességet teszünk majd – nevetek, aztán belekortyolok a koktélomba. – Azért Los Angeles sem egyszerű, de tény, hogy ez sokkal felszabadultabb hely és a tengerpart is szebb. Meg hát, LA tele van bunkó emberekkel, az itt lakók pedig általában egész jófejek. – Megvonom a vállam. Figyelem, ahogy Amandine is ugyanazt kéri, amit én, majd kényelmesen elhelyezkedek a bárszéken, a lány felé fordulva.

- Igazából, de. Én is először vagyok itt. Amióta ideköltöztünk Hawaii-ra, ez lesz az első alkalom, hogy bulizni megyek. – Elnevetem magam. – Nem is tudom, miért. Egyszerűen csak hirtelen annyi dolgom lett, hogy erre már nem is jutott idő. Vagy amikor lett volna, senki nem akart velem eljönni. De nem is baj, mert ennyi idő után jó újra belevetni magam az éjszakai életbe – mosolygok, és megint kortyolok a koktélomból. Különösen finomnak érzem, lehetséges, hogy itt jobban csinálják, mint bárhol másutt? Vagy csak az ízlelőbimbóim szórakoznak velem. – És milyen szakra jársz az egyetemen? Jó társaság van ott? – kérdezem érdeklődve, miközben birizgálni kezdem a karkötőmet. Amint ránézek, eszembe jut az egyik exem, ezt ugyanis tőle kaptam. Legszívesebben kidobtam volna a fenébe, de a kedvenc ékszereim közé tartozott, úgyhogy nem tudtam tőle megválni. Úgyis csak a szakítás utáni első pár hétben volt rossz érzés, most már egyáltalán nem is érdekel. Tulajdonképpen, összességében jó kapcsolat volt a miénk. Nem tartott valami sokáig, de az alatt a rövid egy hónap alatt rengeteg csodás közös emléket csináltunk. Csak kár, hogy olyan hamar lett vége. Nem gondoltam volna, hogy az a srác, aki annyira szeretett, majd megcsal valami idősebb nővel. De mindegy is. Ami múlt, az múlt.

- Velem is minden oké. Ha nem tekintjük azt a tényt, hogy a szüleink küldtek minket ide, mert meg akartak szabadulni tőlünk. Túlságosan is nyafkák voltunk, úgyhogy úgy döntöttek, vakációra küldenek minket, addig sem rontjuk otthon a levegőt. – Vállat vonok. – De Cellussal nagyon jól érezzük itt magunkat, tényleg, ez egy teljesen új hely és nincs olyan nap, amikor le nem mennénk a partra egy kicsit napozni vagy úszni. Habár még olyan sok emberrel nem ismerkedtünk össze, lehet, hogy egy aprót hanyagolnunk kéne egymást, mert túl sokat foglalkozunk a másikkal és nem jut figyelem a többiekre. – Nevetve hátradobom a hajamat. – Amit most szeretnék elérni, az az, hogy vegyünk egy kiscicát. De Cellus nem valami támogató ebben az ötletemben. Igazából, allergiás vagyok a macskaszőrre, de annyira szeretem őket, hogy ez eddig sem akadályozott meg abban, hogy tartsak a lakásban. No meg, ha már felnő, akkor akár az udvarra is ki lehet rakni, elmenni úgyse fog, hiszen mi adjuk neki a kaját. – Iszok a koktélomból, majd kicsit arrébb tolom, hogy ne fogyjon el olyan hamar.

- Sok jó srácot lehet látni itt – vigyorgok a lányra, miközben a táncparkettet szemlélem. – Néha úgy érzem magam, mint valami begyöpösödött öregasszony. Alig flörtöltem még valakivel, amióta idejöttem. – Lebiggyesztem az ajkam, majd felsóhajtok. Tényleg hiányzott már egy kicsit más társaság is. Nem csodálom, hogy a húgom szinte sosincs otthon. – De mindegy is, ma ezen változtatunk!

BREE @ ATF


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: we're just here to have fun - amandine && nana egy night clubban   

Vissza az elejére Go down
 
we're just here to have fun - amandine && nana egy night clubban
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
somewhere over the rainbow :: JÁTÉKTÉR :: ÉJSZAKAI ÉLET-
Ugrás: