somewhere over the rainbow

life in hawaii
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Nana & Rose ~ Mikaelson disco

Go down 
SzerzőÜzenet
Rosabell Miller
;; nők
;; nők
Rosabell Miller

Hozzászólások száma : 18
Female Join date : 2012. Apr. 24.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : szingli

TémanyitásTárgy: Nana & Rose ~ Mikaelson disco   Pént. Júl. 20, 2012 4:10 am

NinaEgész hónapban csak dolgoztam mint egy őrült. Nem volt időm se pihenni, se buliba menni. Most viszont végre szombaton nem kellett bemennem dolgozni. És bár egyedül, de elmegyek bulizni egy jót. Elkészültem, majd elindultam gyalog a disco felé. Ez volt a legközelebb hozzám, ezért ide jöttem. Bent már rengetegen voltak, de nem zavartattam magamat. A pulthoz sétáltam és kértem egy pohár erős koktélt. Többet is megittam egymás után, hogy már legyen bennem valami és érezel jól magam. A táncparkettre mentem és táncolni kezdtem.
Sokáig táncoltam és több mindenkivel is, de aztán meguntam és ezért kimentem a disco elé, hogy rágyújtsak egy cigire.
- Ne haragudj! Nincs véletlenül tüzed?- kérdeztem egy csinos lánytól
Viseletem:Ez
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nana del Bosque
;; nők
;; nők
Nana del Bosque

Hozzászólások száma : 7
Female Join date : 2012. Jun. 28.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : páratlan

TémanyitásTárgy: Re: Nana & Rose ~ Mikaelson disco   Pént. Júl. 20, 2012 11:28 pm

Rosabell

Azt hiszem a sziget megismeréséhez nem csak az tartozik hozzá, hogy megnézek pár épületet, lemegyek a partra, és keresek néhány csodálatosan szép természeti cuccot. Persze ezek is fontosak, de nem egy olyan embernek, mint én. Számomra az is a látnivalók közé tartozik, hogy megismerem az éjszakai életet. Ami viszont nem éppen egy éjszakát vesz igénybe. Arra viszont csak most, két-három héttel az érkezésem után volt időm, hogy félretegyem a munkát és kimozduljak a szállodából. Néha kicsit elkeserítő, hogy ennyi dolgom van, de ha nem is mindig szeretem csinálni, legalább pénzt kapok érte rendesen. És azt hiszem ez a lényeg, mivel azzal nem dicsekedhetek, hogy milyen rendes főnököm van. Tulajdonképpen egy seggfej. Szerencsére még egy megjegyzésemet sem fogta fel.. vagy csak nem akarja felfogni, ha ilyen bensőséges kapcsolatot ápolunk munkán kívül. Lényegtelen.

Amikor olyan helyeken vagyok, mint mondjuk egy diszkó, elgondolkozom, hogy mit is keresek én itt. Rengeteg részeg ember, mosógépzene, és tömegnyomor. Aztán rájövök, hogy itt lehet a legegyszerűbben füvet szerezni például. Vagy itt találsz a legegyszerűbben hímringyót. Bár a zárt térben akkor sem bírom tovább három vodkánál, meg negyed óránál.

Régebben talán sokkal jobban éreztem magam az ilyen helyeken, amikor ittunk egy kicsit, aztán pedig jól kitáncoltuk magunkat, és valamikor hajnalban hazakeveredtünk. De az még fiatalabb koromban volt, akkor nem dolgoztam, és mindig társaságban jártunk szórakozni. Nem úgy, mint most. Nem bírnám elvinni a kopaszodó főnökömet egy ilyen helyre. Nevetséges lenne, még tőlem is, akkor is, ha nem lennék ennyire egyedül. Szóval talán csak itt van alkalom, hogy megismerjek valakit, akivel később felfedezhetném a többi dolgot. Remélem akad valaki, aki bevállalna.

A klubbon kívül sem igazán tud magával mit kezdeni az ember. Legalábbis pár percig érdekes nézni a többi cigiző embert, meg az utcán sétálgató kisebb-nagyobb csoportokat, de egy idő után ez is elveszti a varázsát. Egyértelműen nem ez lesz az én estém. Odalép hozzám egy lány, aki megkérdezi van-e tüzem. Nem tudom, hogy vajon abból sikerült-e rájönnie, hogy én tudok neki segíteni, hogy éppen én is cigizek, vagy csak spontán engem választott. Mindenesetre elmosolyodtam, és odanyújtottam a gyújtót. - De, van. - Egy pillanatra el kell gondolkoznom, hogy mi van, ha ez a lány itteni, és el tudna vinni pár helyre, vagy éppen a megfelelő emberekhez. De nem, nem vagyok benne biztos, ez így nem jó. Szörnyű dolog ilyen melegben inni, és erre sajnos én is rájöttem, miután kezdtem érezni, hogy már nem látok olyan jól, de persze ez még nem jelenti azt, hogy nem fogok reggel emlékezni rá, hogy mit is csináltam egész éjszaka. Csak egy kicsit jobban érzem magam, mint kéne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosabell Miller
;; nők
;; nők
Rosabell Miller

Hozzászólások száma : 18
Female Join date : 2012. Apr. 24.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : szingli

TémanyitásTárgy: Re: Nana & Rose ~ Mikaelson disco   Szomb. Júl. 21, 2012 5:42 am


Nina
A lány kedves volt és adott tüzet. Mosolyogva megköszöntem,majd meggyújtottam a cigimet és visszaadtam a gyújtóját. Hosszú csend következett. Ő sem és én sem szólaltam meg, csak a bentről jövő hangos zene és valami nyögdécselések hallatszottak a távolból. De rég szeretkeztem már valakivel te jó ég. Talán már vagy 1 lassan 2 hónapja. Ne kérdezzétek, nem tudom,hogy bírtam ki ennyi sokáig. De azt hiszem a sok munka miatt nem volt időm. De ma fogok valaki magamnak.
- Rosabell Miller! - nyújtom felé a kezemet
Gondoltam bemutatkozom neki. Talán ő is benne lenne egy ilyen kalandba. Nekem már mind 1 kicsoda csak valakivel szexelhessek.
- Gondolom nem idevalósi vagy, nem de? - kérdezem tőle, közben szívok egy nagyot a cigiből, majd kifújom a levegőt.
Már jó ideje itt lakom és még nem láttam errefelé sosem. Ezért biztosan vagy valami nyaraló vagy itt lakik,de nem nagyon járkál ki, ezért nem láttam. igen azt hiszem az utolsó lesz az.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nana del Bosque
;; nők
;; nők
Nana del Bosque

Hozzászólások száma : 7
Female Join date : 2012. Jun. 28.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : páratlan

TémanyitásTárgy: Re: Nana & Rose ~ Mikaelson disco   Vas. Júl. 22, 2012 8:52 am

Rosabell

A sziget nem csak a hőmérsékletét tekintve forró, de szexualitásban is elég gazdag. Például mert a szórakozóhelyen kívül is azt hallani, ahogy valaki éppen magáévá tesz egy nőt. Ez tulajdonképpen minden városban ugyanígy megtörténik, de jó dolog megjegyezni, hogy Hawaii sem tér el a világ bármelyik másik pontjától.

Azért jó dolog egy híres és nemzetközi ügyvéd tolmácsának lenni, mert bejárhatom vele a világot. Legalábbis ezért jelentkeztem erre az állásra. Tizenkilenc évesen fogalmam sem volt róla, hogy mit akarok magammal kezdeni, aztán jött egy lehetőség, és ez lett belőle. Rengeteg fiatal hagyja ott a saját országát, hogy külföldre mehessen dolgozni, mert úgy gondolják, hogy ott másak a munkaviszonyok, és több pénzt kereshetnek. Ez persze nem mindig van így, mert most Spanyolországgal is rosszul járnak az emberek. Az én állásomhoz ugyan rendesen kell tanulni, de legalább eljuthatok olyan helyekre, mint Kína, vagy éppen Hawaii.

A hirtelen beállt csöndben egy pillanatra elgondolkozom rajta, hogy milyen jó is ennek a klubnak a hangszigeteltsége, hiszen alig hallatszik ki rajta a dübörgő zene. Nem tudok mit mondani ennek a lánynak. Nem ismerem, csak a gyújtómat kérte el, de mégsem állhatunk itt egymás mellett, teljesen szótlanul. Viszont fogalmam sincs róla, hogy mit mondhatnék neki, így meg is előz, és bemutatkozik. - Én pedig Nana del Bosque - felelem neki, és megrázom a kezét.

A nevem általában egy külön téma szokott lenni a bemutatkozásnál, ugyanis szinte senki nem tudott még eddig rájönni, hogy ez az Ana becézése. Az én nevem pedig Anamarie, de túl hosszú, a Nanát pedig mindig könnyebben megjegyzik, annak ellenére, hogy nagyon is úgy hangzik, mint valami mesefigura neve. Persze az a lényeg, hogy én szeressem, onnantól kezdve tulajdonképpen senki véleménye nem érdekel. Ez talán kicsit flegmának állít be mások szemében, de lévén spanyol ember, nem érdekel, hogy ki hogyan jelenik meg az utcán, ugyanúgy elfogadok egy öltönyös férfit, mint egy szoknyásat.

- Nem, tényleg nem vagyok helyi. Üzleti ügyben vagyok a szigeten. - Ebben a helyzetben ez talán kicsit úgy hangzott, mintha most, az éjszaka közepén akarnék lebonyolítani egy drogügyletet, vagy valami hasonló mocskos kis dolgot, pedig a munkám alatt nem éppen ezt értettem. A drogból meg azt hiszem inkább nem akarok kapni ezen a szigeten, ki tudja mit művelnék itt. A végén a főnököm az első géppel küldene haza, hogy szedjem össze a cuccom az irodából, és ne is lásson többet. Nem akarok kockáztatni.

- Te idevalósi vagy? - Ha már ő megkérdezte, akkor én sem foghatom vissza a kíváncsiságomat. Talán jobban fog sikerülni ez az este, ha társaságban élvezem a dolgot, mintha egyedül lennék, férfira vadászva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosabell Miller
;; nők
;; nők
Rosabell Miller

Hozzászólások száma : 18
Female Join date : 2012. Apr. 24.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : szingli

TémanyitásTárgy: Re: Nana & Rose ~ Mikaelson disco   Vas. Júl. 29, 2012 2:32 am


Nina-Örvendek Nana! - mondtam mosolyogva és elvettem a kezemet, miután megrázta
Addig elszívtam a cigit a másik kezemmel.
- Igen ide valósi vagyok. Ha gondolod körbe tudlak vezetni pár helyen. - ajánlottam fel neki, közben a táját néztem
Ha beleegyezik,akkor körbe tudom vezetni pár helyen és közben jobban meg is ismerhetjük egymást. Jaj, de vágyom már egy jó szexre istenem! Fognom kell magamnak valakit vagy rámászok az első emberre aki szembe jön velem az utcán.
A cipőm már kezdett kicsit nyomni, így kiléptem belőle és a kezembe megfogtam.
- Nincs kedved egy kis rosszalkodásra? - kérdeztem hirtelen ötlettől fogva
Nem tudom, hogy mit fog hozzá szólni. Biztosan hülyének fog nézni. Vagy fejen vág valamivel és itt hagy, vagy kiröhög és itt hagy. De már nem tudok mit kezdeni magammal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nana del Bosque
;; nők
;; nők
Nana del Bosque

Hozzászólások száma : 7
Female Join date : 2012. Jun. 28.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : páratlan

TémanyitásTárgy: Re: Nana & Rose ~ Mikaelson disco   Pént. Aug. 10, 2012 12:02 am

Rosabell

Nem szeretek idegenekkel beszélgetni. Mert nem tudom mit gondolnak, nem tudom mit szeretnek, meg hasonlók. Persze miután megtudod valakinek a nevét, már nem is olyan idegen. De akkor is. Mondjuk jó, hogy pont én mondom ezt, akinek olyan a munkahelye, ahol csomó idegen emberrel kell beszélnem. De szerintem ez sem teljesen ugyanaz, hisz én csak valakinek a szavait tolmácsolom, nem pedig a saját véleményemet mondom el a dologról.

- Majd megbeszélhetnénk valami időpontot, amikor meg tudod mutatni a környéket - mondtam neki mosolyogva. Ez egy igazán jó ötlet volt, kedvem lenne elmenni pár olyan helyre, ami nem csak az útikönyvekben van benne, hanem egy idevalósi kedvence. Csak annyi baj volt az egésszel, hogy szinte minden napom rendesen be volt táblázva. Különböző tárgyalások, és egyeztetések vártak rám egészen a hónap végéig. Persze nem mindegyik annyira fárasztó, de a legtöbbet végig kell majd beszélnem, ami rendesen kiszívja az energiát az emberből. Ilyenkor lenne jó, egy személyi masszőr. Akkor nem panaszkodnék.

- Mire gondolsz? - Halkan felnevetek. Jó pár kicsit sem ártatlan dolog jut eszembe, de figyelmeztetem magam, hogy azt most nem szabad. Hiszen nekem állandó randipartnerem van. Persze semmi nem biztos azzal kapcsolatban, hogy mi valaha is össze fogunk jönni, de mégis minek nézne, ha elmondanám neki, hogy másokkal rosszalkodom, amikor állítólag vele randizgatok? Szerintem nem vetne rám túl jó fényt.

Persze mindenkinek legyezgeti a hiúságát, ha valaki utánafordul, megnézi az utcán, vagy elhívják randizni. Nálam már régóta nincs így. Teljesen megszoktam. Főleg azok után, ahogy a főnököm viselkedik velem. A tárgyalóteremben is lefektetne, ha nem lennénk körülvéve ügyfelekkel. Persze az irodája már ismerős terep, és a hotel szobájába is áthívott már. Nem akarom, hogy erről bárki is tudjon. Csak azért csinálom, hogy meglegyen az állásom. Mások talán idiótának tartanak érte, de akkor sem fogok ellenkezni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Nana & Rose ~ Mikaelson disco   

Vissza az elejére Go down
 
Nana & Rose ~ Mikaelson disco
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
somewhere over the rainbow :: JÁTÉKTÉR :: ÉJSZAKAI ÉLET-
Ugrás: