somewhere over the rainbow

life in hawaii
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Tiff & Jack tengerpart

Go down 
SzerzőÜzenet
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Tiff & Jack tengerpart   Hétf. Júl. 02, 2012 12:44 am


Még nincs hétvége és még dolgoznom kellene, de kivettem egy szabad délutánt, hogy egy nap együtt lóghassak a legjobb barátommal, Jack-el. ő egy bárban énekesként dolgozik. Imádom a hangját. Úgy beszéltük meg ma, hogy mind a ketten szabadnapot veszünk ki, hogy lóghassunk egy kicsit egymással. Már rég voltunk, így együtt. Még tegnap este írtam neki egy sms-t ,hogy ma el ne felejtsen jönni a partra. Reggel felébredtem, letusoltam, majd felöltöztem. Mivel a partra megyünk, felvettem a bikinimet, arra egy narancssárga lenge ruhát, egy magassarkú szandált és egy kalapot a fejemre. Lementem a konyhába, ittam egy kávét, ettem egy szendvicset, majd felspanolva, hogy végre találkozom Jack-el, boldogan elindultam a part felé. Egy 20 perc alatt ott is voltam. Voltak egy páran, de nem tágított ez engem el. Elmentem a szokásos helyünkre, ahol beszélgetni szoktunk. A part egy csendesebb, eldugott része, ahol nem tud minket senki sem zavarni. Leültem oda és vártam. Vártam, vártam, vártam és még mindig csak vártam. Már dél is elmúlt, de ő sehol nem volt. Tudom, hogy sokáig szokott aludni, de akkor is. Nem tudom hogy felejthette el. Kivettem telefonomat a zsebemből, majd hívni kezdtem. Remek, csak a hangposta az.
- Helló Jack, Tiff vagyok! Remélem nem felejtetted el a találkozónkat. Én már itt várok rád egy ideje. Gyere már! - mondtam, majd kinyomtam a telefont.
Nem igaz, hogy még is elfelejtette. Levettem cipőmet, kalapomat, ruhámat és bementem a vízbe. Ha esetleg idetalálna még a mai nap folyamán, akkor úgy is megtalál majd.


Ezt viselem eme szép alkalommal Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tiff & Jack tengerpart   Hétf. Júl. 02, 2012 12:58 am

Olyan nap akár a többi Hawaii-n. Meleg, nyárias, felhőtlen, mondtam már, hogy meleg? Mindegy. Ma szabadnapot vettem ki, hogy a délután, csak a lábam lógassam Tiff-el. Mielőtt, bárki bármit mondana, igen, tudom, mit gondoltok, de ő a legjobb barátom, és én nem vagyok olyan mint a többiek. Persze, mondhatjátok, hogy nincs fiú-lány barátság, max egy kis ideig, de én nem hiszem.

Tiff aggódós kedvében lehetett, hisz este is kaptam egy SMS-t, ma pedig egy üzenetet a hangpostán. Komolyan, azt hiszi, hogy ilyen feledékeny vagyok, vagy csak izgul?
Nem válaszoltam neki, hisz ott voltam a háta mögött, és egy gyors mozdulattal eltakartam a szemeit, és eltorzítottam a hangom.
- Hölgyem, jobban tenné, ha nem ezen a partszakaszon tartózkodna. - próbáltam utánozni egy rendőr hangját, kisebb-nagyobb sikerrel. Pár másodperc után elvettem a kezeim a szemétől, hogy jobban megszemléljen, hogy itt vagyok.
-Minek kellett, ennyi sms és más egyéb? Élek, és nem felejtem el, ha egy fontos találkozóm van. - mondtam határozottan, komoly arcot erőltetve magamra.

Ez az én napi outfit-em Very Happy
Vissza az elejére Go down
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Jack tengerpart   Hétf. Júl. 02, 2012 2:57 amElegem lett az úszkálásból, ezért kijöttem a vízből, majd leültem a sziklára.
Hamar meg fogok száradni, mivel szépen süt a nap. Jack még most sem jött még meg. Pedig már 3 óra is elmúlt. Ahogy ezen agyaltam, valaki befogta a szememet és elmélyült hangon azt mondta, hogy ide nem szabad jönni. Megijedtem? Igen, tényleg megijedtem, de tudtam, hogy csak ez a lökött jött meg.
- Azért te hülye, mert kihagy az agyad. Nem arról volt szó, hogy délután 3- kor találkozunk a parton, hanem reggel. Ismétlem REGGEL és nem DÉLUTÁN. - mondtam kicsit mérgesen és a "reggel" illetve "délután" szavakat, erőteljesen megnyomtam.
- Tudod te azt, hogy mióta dekkolok én itt? - kérdeztem Honnan is tudhatnád, hiszen otthon tengetted a seggedet. - mondtam idegesen.
Nem szoktam kiabálni, rá ,de most úgy éreztem, hogy muszáj volt. Ha ez a tökkelütött nem tudta megjegyezni mikor kell jönni, akkor muszáj a fejébe vésni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tiff & Jack tengerpart   Hétf. Júl. 02, 2012 5:38 am

Mielőtt jöttem sok dolgom volt. Egy legény lakásban elég nagy kupi van, szóval a pólómat nehéz volt megtalálni, nem hogy az állandóan vijjogó telefonomat ezernyi hívással.
Most komolyan kiabál velem? Ha nem tudnám, hogy azért csinálja, mert szeret, akkor már rég itt hagynám.
Lazán mellé ülök, elengedve a "megjegyzését" az érkezésemről. Órámra pillantok, csak három órát késtem, ez tőlem rekord, hisz az utóbbi időben, már fél napot is csúsztam.
-De nézd a jó oldalát, kicsit lebarnultál míg nem voltam, meg persze magányosan élvezted az óceán illatát és látványát. - magyaráztam, de tudtam, hogy hülynek fog nézni, szóval előálltam az igazi okkal.
-Jó, azért késtem, mert a Plázában voltam az ékszeresnél. Vettem neked egy csekélységet, ez legyen egy előkarácsonyi, -szülinapi, -újévi, és bocsánat kérő ajándék. - A dobozkát átnyújtom, és várom a reakciót.
-Tudom nem elég jó ok a késésért, de egy kis kiengesztelésnek tökéletes. - mosolyogtam. A hátamra feküdtem, és a kék eget figyeltem. Se felhő, csak a nap és néhány sirály, amik éles vijjogással jelezték itt létüket.
Vissza az elejére Go down
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Jack tengerpart   Hétf. Júl. 02, 2012 6:13 am-Ne beszélj ilyen baromságokat nekem. -mondtam neki
Lazán mintha mi sem történt volna, leül mellém és vigyorog fapofával. Jó késett de akkor is reggel 8 óta itt dekkolok ő felségére várva.
Aztán átad nekem egy dobozkát, amolyan kiengesztelő ajándékként. Ő a plázában járt? Ahová csak akkor lehet elvinni ha már minden ruhája szennyes és lusta kimosni őket. Kinyitom a dobozkát és egy nyaklánc volt benne. Egy olyan medállal, amiben képet rakhatunk bele. Szétnyitottam és már benne is volt a képünk. Akármennyire is akartam, nem tudtam rá haragudni. Beleraktam a nyakamba és lefeküdtem mellé.
- Te mocsok! Tudod, hogy szeretlek, de legközelebb ne merj nekem ennyit késni. Már reggel 8 óta itt dekkolok. - mondtam neki, közben figyeltem a tájat.
Sehol egy felhő, csak ragyogóan sütő nap és madarak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tiff & Jack tengerpart   Kedd Júl. 03, 2012 7:25 pm

Magamban nevettem, sokszor történt már, hogy Tiff-et, kihoztam a sodrából, persze, csak szeretetből ordibált velem. Nem tud rám haradugni, hisz ellenállhatatlanul aranyos vagyok, és ha összevesz velem (mint legjobb baráttal) igazán nehéz lenne engem kiengesztelnie.
Ahogy látom, nekem ez sikerült. Nagyon örült a nyakláncnak.
- Mocsok? Egy köszönömmel, és egy "Nagyon imádlak Jacks" kijelentéssel is beértem volna, meg persze egy öleléssel, vagy valami hálálkodással. Az meg egy dolog. Nem ilyen koránra kellett volna megbeszélnünk a találkozót. - vállat vontam. Felé fordítottam a fejem mikor lefeküdt mellém. A napszemüvegen keresztül végig mértem (pasiból vagyok na!), és arra a döntésre jutottam, hogy igazán csinos ebben a fürdőruhában. Pár perc után el kapom a tekintetem.
- Ez nem ér, te már fürödtél. Lehet tényleg hamarabb kellett volna jönnöm. - morgom kicsit hangosabban a kelleténél.
Kis gondolkodás után felpattanok, lerántom magamról a pólót, ledobom a napszemcsit. Megállok Tiff fölött, egy "na most velem jössz" vigyorral, és felkapom. Önelégült képpel érek a tengerhez, ahol barátom nagy csobbanásban részes. Hála nekem.
- Egyszer már úgyis megszáradtál, miért ne fürödnél velem még egyszer?
Vissza az elejére Go down
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Jack tengerpart   Kedd Júl. 03, 2012 11:48 pm- Na persze. Mi vagyok én, szeretet szolgálat, hogy itt hálálkodjak? Majd ha jó leszel, akkor meghálálom neked. - mondtam, majd tovább figyeltem a felhőt. Akkor mikorra kellett volna megbeszélni, ha nem reggel? Azt ne mond, hogy estére mert akkor agyonváglak egy kővel. - mondtam
Komolyan mondom, néha az agyamra tud menni a hülyeségeivel. De azért szeretem.
- Na látod! Ha nem döglöttél volna otthon 1 óráig, mert ismerlek,hogy annyit bírsz aludni mint egy medve, akkor te is fürödhettél volna. - mondtam mosolyogva
Annyit bír aludni,hogy az már kész csoda, hogy fel bír kelni az ágyból. Egy pár perc múlva, felállt mellőlem, levette pólóját,napszemüvegét és rám nézett, amolyan "megyek fürdeni" nézéssel. Még válaszolni sem volt idő, felkapott az ölébe és beledobott a vízbe.
- Mert nem szerettem volna fürödni már. Azért! - mondtam feljöve a víz alól.
A kis majom, hogy beledobott már a vízbe. Pedig nem akartam már fürödni, de ha ez boldoggá teszi, nem megyek vissza a partra, maradok itt vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tiff & Jack tengerpart   Csüt. Júl. 05, 2012 8:26 pm

-Tudhatod, hogy fáradt szoktam lenni, és ezért többet alszom a kelleténél. - morgom. Lehet, hogy egy bárban vagyok énekes, de akkor is. Sokáig melózok a pénzért. Ezen a héten, nem is tudom, úgy hajnali kettőkor estem haza. Szerintem úgy aludtam el, hogy az előző napi ruháim voltak rajtam. Akkor ebből kifolyólag, nem fürödtem, és ezt reggel be kell pótolni.
-Mondom, aludnom kellett. Amúgy is, ha hamarabb itt lettem volna, akkor nem lógna az a nyaklánc a gyönyörű nyakacskádon. - világítok rá a tényre. Mert most igazam van. Ha nem mentem volna a plázába, nem álltam volna végig a sort, akkor tényleg nem kapott volna ajándékot.
Az igazság az, hogy megérdemelte az ékszert. Amióta ismerjük egymást, barátok vagyunk, ha nem is mindent, de elmondjuk egymásnak a kisebb-nagyobb bajainkat, titkokat, még tanácsokat is kérünk egymástól.
Nevetek, mikor feljön a víz alól. Legyintek arra, hogy ő már szárazon akart maradni. Felmászok egy nagyobb sziklára a közelben, és beleugrom a vízbe.
-Hát nem csodás a víz, máris jobban érzem itt magam. - vigyorgok.
Hátamra fordulok, úgy lebegek, és élvezem a nyári napsütést.
Vissza az elejére Go down
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Jack tengerpart   Pént. Júl. 06, 2012 3:19 am- Jól van tudom, na! - morogtam
Tudom, hogy nehéz neki, mert hajnali 1-2 mire hazaér. És meg kell dolgozni a pénzért az biztos. Én már csak tudom.Nekem is meg kell ezt tenni, mint neki. Dolgozni mint egy hülye.
- Jól van na! Felfogtam a dolgot. És már mondtam, hogy köszönöm a nyakláncot. -mondtam, majd adtam az arcára egy cuppanós puszit, hálám jeléül.
Őt már nem érdekelte, hogy én szárazon akartam maradni. Felmászott egy közeli sziklára és leugrott onnan. Én is megcsináltam utána, aztán odaúsztam hozzá és én is hasonlóképpen, a hátamra feküdtem és élveztem a vizet.
azonban nem nagyon élvezhettem sokáig, mert csörögni kezdett a telefonom. Kiszaladtam a vízből, a cuccainkhoz mentem és felvettem a telefonomat.
- Hello Jo! Mond mit szeretnél? - kérdeztem tőle
- A főnök azt akarja gyere be.Egyedül vagyok és kell valaki mellém. - mondta
Na már csak ez hiányzott!
- Mond meg a főnöknek, hogy nem megyek be! Rúgjon ki felőlem, de szabadnapom van. Hónapok óta nem jöttem el szabadságra és pont ilyenkor akar behívatni? Hát nem megyek be! Szia! - tettem le idegesen a telefont.
Jo az egyik munkatársam. És hát eléggé seggnyalós típus. És pont most akartak behívni mikor szabadnapom van. Végre egy napot ki tudtam venni. Egész ebben az évben egyszer voltam szabadságon mikor beteg lettem, az is két nap. aztán betegen is dolgoztam. És pont ma mikor kicsit együtt lóghatok Jacks-el, akkor bírnak behívni. Hát nem érdekel ha kirúgnak. Rúgjanak csak!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tiff & Jack tengerpart   Szomb. Júl. 07, 2012 6:09 am


- Ki volt az? - kérdezem kisétálva a partra. Valaki felhívta, és nem volt éppen jó hangulatban. Leülök, a sziklára, száradok és barnulok, több sem kell nekem.
- Tiff gyere, ne morgolódj, ha itt befejeztük a dolgunkat, menjünk és vegyünk jégkásást, vagy hot dog-t. - vigyorogtam.
Hawaii. Milyen itt élni? Nem szűk egy kicsit? Hogy megmondjam, néha szeretnék máshol élni, valami más helyen. Talán New York-ban, vagy Londonban. Szeretnék zenészként világkörüli utakra menni, vagy turnézni. Ehellyett, itt ülök, és nem teszek semmit.
- Figyi. Te nem akartál még elmenni a szigetről? - ez olyan kérdés volt, mintha hajótöröttek lettünk volna, akik felhagytak a próbálkzással, hogy megmenekülhetnének.
- Vagyis érted. Világot látni, jobb állást szerezni, találni egy szerelmet, vagy akármi, ami nem köt ehhez a homokos szigethez... - magyarázom, közben a horizontot bámulom.
Hamarosan lemegy a nap, meggyújtják a fáklyákat a parton. Szép látvány, ha valakivel kettesben nézed. De ha egyedül, kicsit nyomasztó, olyan érzés mintha kést döfnének a szívedbe, és csak azért is megforgatnák, hogy érezd. EGYEDÜL VAGY.
Vissza az elejére Go down
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Jack tengerpart   Hétf. Júl. 16, 2012 1:44 am

- Az egyik munkatársam, hogy menjek vissza dolgozni, mert egyedül van és sokan is vannak. Én meg mondtam nem megyek, mert most szabadnapom van. Azt se tudom mikor jöttem el utoljára szabadságra, mert mindig dolgozom minta a hülye és pont ilyenkor hívnak be, mikor szabadnapom van. Hát én nem megyek be. Nem érdekel akkor sem, ha kirúgnak. - mondtam el mérgesen ki, miért hívott
Tényleg nem érdekel. Ha ezért kirúgnak engem aki dolgozik mint a hülye és vagy 3-szor jön el szabadságra, hát akkor sajnálom.
- Inkább menjünk most. - mondtam, majd magamra kaptam a ruhámat és a szandálomat,majd vártam Jaks-re.
Reggel óta nem ettem semmit sem és hát már megéheztem rendesen, ezért egyből pattantam, hogy mondta eszünk valamit.
Egy percre elgondolkoztam kérdésén, de aztán rávágtam
- De! Már sokat gondolkoztam a dolgon, de valahogy még mindig itt vagyok. Szeretnék világot látni, valami más munkát szerezni, mert nem ebből szeretnék megélni. És valami szerelmet is kellene találnom. Rossz így egyedül. - mondtam,majd leültem mellé és a homokot piszkáltam egy fadarabbal és közben a földet bámultam.
Tényleg már rengeteget gondolkoztam ezen,de nem akarom itt hagyni a barátaimat, a testvéremet, jó neki ott van a menyasszonya,de akkor is. Nehéz lenne elhagyni ezt a szigetet, ahol 18 éves korom óta élek. Nehéz lenne! Nagyon is!

Kis édes Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tiff & Jack tengerpart   Hétf. Júl. 16, 2012 4:54 am


-Hagyd a fenébe, majd dolgozol velem a bárban, mint szexi háttér táncos. -
legyintek vigyorogva.
Tiff is ugyan úgy gürizik, mint én. Ez a taposómalom, sose fog leállni. Ha nem vagy gazdag, vagy nem milliomosok a szüleid, addig dolgoznod kell, mert senki se segít megkeresni a kenyérre valód. És ahogy most is. A szabadnapodon is elrángatnának dolgozni.
-Amúgy megnyugodhatsz. Ha kell a munkaerő, tuti, hogy nem fognak kirúgni. Ott a helyed. - biztatóan átkarolom a vállát, közben levigyorgok rá. 10 cm-rel magasabban, nincs levegőváltozás, de jól lehet Tiff-et cukkolni a magasságával.
Ahogy megvettem a két hot dog-ot, és a hideg italokat, leültünk a tenger partra.
-Ha azt nézzük, a sziget is tele van lehetőségekkel, csak mi még nem találtuk meg. Ami meg a szerelmet illeti; szembe jön veled és felborít, vagy elmegy melletted, mert még nem vagy kész rá. - vonok vállat.
Minden olyan békés lett. Örülök. Bár Tiffany kicsit nyugtalan, talán nem kellett volna felhoznom ezt a kérdést. Jackson, te tényleg hülye vagy.
-"The sun goes down, the stars come out..." - kezdtem el dudorászni. Hamarosan este lesz. Ha már szabadnapunk van, elhurcolom Tiff-et bulizni.
Vissza az elejére Go down
Tiffany M Carlott
;; nők
;; nők
Tiffany M Carlott

Hozzászólások száma : 44
Female Join date : 2012. Mar. 26.
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Jack tengerpart   Hétf. Júl. 16, 2012 6:44 am


- Persze! Mi vagyok én, valami hülye picsa rázós luvnya? -kérdeztem tőle felvont szemöldökkel
Meg kellett dolgoznom a pénzért az biztos. Se én, se Jacks nem vagyunk gazdag családból származóak, szóval nincsen apuci, hogy tömjön minket pénzel. Ezért vagyok még mindig itt. Hogy dolgozzak mint egy hülye, hogy legyen pénzem.
- Remélem! - bújtam mellkasához
Vagy 10 cm-el magasabb nálam és szeret is ezért cukkolni ezért. Elmentünk venni hot dog-ot és hideg üdítőket, majd visszamentünk a helyünkre és leültünk enni.
-Hát igen. Mi már csak ilyen szerencsétlenek vagyunk. -motyogom
Elkezdett énekelni, egy saját számát, amit szeretek. Behunytam a szememet és hallgattam ahogyan énekel. Mindig is megnyugtatott ahogyan énekelt nekem.
Hamarosan le megy a nap és lehet el kellene menni valamerre bulizni.
Miután abbahagyta az éneklés, én is elkezdtem egy dalt énekelni. Nem a sajátom, de szeretem. Mert szokta nekem Jackson énekelni és megtetszett nagyon is.

Warzone
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Tiff & Jack tengerpart   

Vissza az elejére Go down
 
Tiff & Jack tengerpart
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
somewhere over the rainbow :: JÁTÉKTÉR :: PART-
Ugrás: