somewhere over the rainbow

life in hawaii
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Grace & River - Homokos partszakasz

Go down 
SzerzőÜzenet
River Nathaniel Blake
;; férfiak
;; férfiak
River Nathaniel Blake

Hozzászólások száma : 9
Male Birthday : 1990. Jul. 10.
Join date : 2012. Jul. 01.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Egyedülálló

TémanyitásTárgy: Grace & River - Homokos partszakasz   Vas. Júl. 01, 2012 10:06 am


A hír, miszerint a szörfösök és néhány csinos nőszemély tábortüzes, éjszakai bulit rendez a parton, futótűzként terjedt el az ismerőseim körében, így este hatkor már a létező összes telefont kézhez kellett vennem, ami a házban megtalálható. Mindig utáltam a felhajtást, de az, hogy percenként arra kelljen válaszolnom, hogy "River, ugye te is lemész?" "River kedvesen, ugye te se fogsz otthon unatkozni? Vagy mégis?" az nem csak az idegzetemet készíti ki, de még a kedvemet is elveszi az egésztől. Pedig olyan jó bulinak tűnt. Egy kis éjszakai szórakozás a haverokkal és pár csajjal? Maga lett volna a mennyország... de úgy, hogy közel az egész környék megjelenik, már kevésbé az.
Mély sóhaj kíséretében hajítom át a szoba másik végébe a vezeték nélküli telefont, ami a létező összes kupát és érmét lesöpri a szekrényről, majd nem is törődve vele, fejemet visszadöntöm a párnasokaságba. Kékjeim megállás nélkül vizslatják a fehérlő plafont, melyről szinte ordít a magány. Úgy, ahogy rólam is. Meglehet, hogy szokásom játszadozni az emberekkel, így a nőkkel, is, tenni nekik a szépet csak, hogy felfigyeljenek rám, mint az Angol iskolámban annak idején a nagymenő srácok. Mindig elítéltem az ilyeneket, az pedig, hogy én is ilyen lettem, hát... nem válik a dicsőségemre. Épp ezért próbálok maximálisan teljesíteni a sport terén, az pedig eltereli a figyelmemet az idegesítő, visszataszító tulajdonságomról.
Belebújva a fürdőnadrágomba, egy egyszerű, fehér mackó felsőbe bújtatom felsőtestemet, majd papucsot húzva indulok el a megbeszélt helyszínre, mely nincs is túl messze, a partra néző házunktól.
Egy unatkozó kisgyerek módjára rugdosom a fehér homokot egészen addig, míg fel nem tűnnek előttem a sötétben lobogó, narancsszínű lángok. Nem csalódtam. Tudtam, hogy Ericék már lent lesznek. Remélem a piáról is gondoskodtak, mivel nem áll szándékomban felelősséget vállalni mások iránt ezen a téren azóta, mióta bekerült az újságokba, hogy " A feltörekvő szörfös csoda, egy kisebb csapat diáksereget itatott le több üveg Whiskyvel". Na menjenek a francba. Gondolt rá a fene, hogy ilyen állatok, nem tudják türköztetni magukat, és ilyen lelkesen képesek bajba sodorni másokat.
Viszont amilyen hamar megérkeztek, az üres kezeim láttán el is kámpicsorodnak, és egy emberként bőg fel a hatszemélyes tömeg, miszerint nem voltam hajlandó még csak egy doboz sört se hozni. Hát nem én! Amennyi kellett, azt megittam otthon, a többit majd ők állják.
- Bocs srácok, én megmondtam! Én nem fogok nektek piát adni - sétálok el tőlük messzire, majd ledobom magam a fehér homoktengerbe. Lábamat hosszan előrenyújtom, majd elterülök, így kémlelve a sötétlő, csillagokkal teli eget. Amellett, hogy itt szabadon szörfözhetek akár a nap huszonnégy órájában, ez a másik, ami teljesen az enyém lehet. Angliában nem lehetett látni a csillagokat, legalábbis nem ilyen rendszerességgel. Most viszont... nem tudok betelni velük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace S. Robins
;; nők
;; nők
Grace S. Robins

Hozzászólások száma : 8
Female Birthday : 1992. Aug. 05.
Join date : 2012. Jul. 01.
Age : 26
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Szingli

TémanyitásTárgy: Re: Grace & River - Homokos partszakasz   Vas. Júl. 01, 2012 10:40 am

„8-kor tali a röplabda hálónál! Ott végre megtudhatod, hogy ki a titkos rajongód. Kár lenne kihagynod. Muszáj ott lenned! Ha nem jössz el, egy életre bánni fogod! xoxo Gina”
Mikor a fürdéssel végeztem, és törülközőbe csavarva visszajöttem a szobába, az ágyamon heverő telefonom kijelzőjén ez a bizonyos SMS várt Ginától.
Nem mondom, egy pillanatra sikerült alaposan beparáznom. Megtanultam már ez alatt a röpke 14 év alatt, hogy amit ő mond, azt ajánlatos nagyon is komolyan venni. Ha nem teszed, úgyis te húzod a rövidebbet, így akármennyire is nincs kedvem egy újabb, balul elsült vak randihoz, és a „kerítőnőm” kioktató szavaihoz, kénytelen leszek engedelmeskedni neki. Szemet forgatva lépek ki az üzenetek közül, és állok meg a nyitott gardróbszekrényem előtt, hogy kiválasszam, mibe is kéne ma lemenni arra az éjszakai fürdőzős bulira. A fürdőruha egyértelmű, hogy melyik lesz, mivel évek óta csak ugyanazt hordom –ami Gina szerint borzasztóan letisztult és elavult-, de, hogy mit vegyek fel rá, az még egy kérdéses dolog. Soha nem szerettem sokáig válogatni, egyik, másik ruhadarab közül, így most sem teszem. Kikapom az első, lenge vászonanyagból készült, denevér ujjú, combközépig érő, levendula színű nyári felsőmet a szekrényről, majd ledobva magamról a törülközőt, beleugrok a fürdőruhámba, amire a lila színű felső kerül. Lábbelim egyértelműen egy lábujjas strandpapucs lesz. Hajammal nem foglalatoskodom túl sokat. Mióta tegnapelőtt Gina nálam aludt, és nagy lelkesen befonta, azóta úgyis van. Odakint a konyhában, össze-vissza pörögve szórom szét nagyszüleim és szüleim közt a puszikat, ami után meg se várom, hogy mondjanak valamit, már lépek is ki a házból, hogy aztán leszaladva a teraszról, és belegázolva a még langyos homokba, nagy léptekben elindulhassak a part felé, ahol már lobog is a tábortűz, és a szúnyogriasztóknak a lángjai is. Nem vagyok az a társaságba járós fajta, és igazából kellemetlenül is érzem magam, ha ki kell mozdulnom a kis „menedékemből”, de valahol igaza van Ginának és a szüleimnek is. Nem élhetek örökké begubózva, még ha ez is tűnik a legkönnyebbnek.
-Na, megjött a mi kis szöszke géniuszunk. Hello Gracie! – Lép mellém Eric, és karolja át a vállamat, össze-vissza kezdve el rakosgatni a lábait menés közben, aminek hála, engem is rángat magával. Hihetetlen, hogy tíz perce se tart a „buli” és sokan már ilyenkor spiccesek. Zavartan elvigyorodom, amikor közel hajol a fülemhez, és valami értelmetlen szó kavalkádot kezd el belesuttogni –ez esetben inkább lehelni-, a fülembe, ami egyáltalán nem izgató –mint amilyennek ő is szánta nyilván-, hanem inkább taszító. Kezemmel nem is vagyok rest a mellkasánál fogva távolabb tolni magamtól, mire csak duzzogva elhúzódik, én pedig egy gyors körbepillantást követően, meg is találom egymagában, a homokban ücsörögve azt az embert, aki talán még normálisnak mondható az itteniek közül. A szatyrot, amiben egy-két cuccot hoztam, belenyomom az egyik itteni kezébe, én magam pedig halkan osonva elindulok River felé, és mikor oda érek, hirtelen csapok le, és letérdelve mögé, egyszerűen csak ráborulok a hátára, kezeimet előle összefűzve a mellkasán.
-Miért nem lógsz a többiekkel? – Kérem számon, és borzolom össze a haját, továbbra sem engedve az ölelésen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
River Nathaniel Blake
;; férfiak
;; férfiak
River Nathaniel Blake

Hozzászólások száma : 9
Male Birthday : 1990. Jul. 10.
Join date : 2012. Jul. 01.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Grace & River - Homokos partszakasz   Vas. Júl. 01, 2012 7:26 pm


Még ezután az egy-két hónap itt tartózkodás után se sikerült hozzászoknom ahhoz, hogy itt élek. Még mindig ahhoz vagyok hozzászokva, hogy reggel korán kell kelnem az iskola miatt, sokáig kell ébren maradnom a tanulás miatt. Itt, Hawaii-n az éjszakai élet is ugyan olyan meghatározó, amilyen a nappali. Nappal strandolók ezre lepi el a partokat, szörfösök mindenütt, míg éjszaka inkább buliznak a fiatalok, sokan még ilyenkor is a parton szórakoznak. Még mindig nem tudom megemészteni a hőmérséklet változást, így akad, hogy a nap huszonnégy órájában úgy dől belőlem a víz, mintha legalábbis fizetnének érte. Nem mondom, kellemesebb a természetes meleg, mint a pára, nehéz levegő, amilyen Angliában is volt, de mivel ahhoz voltam hozzászokva, így nekem az volt a természetes, ez pedig a pusztító. Ezer egy szerencsém van, hogy itt az óceán, így ha kell reggel, délben, este benne áztathatom magam.
Nem tudom eldönteni, hogy örülök e annak a kis összeruccanásnak, amit Ericék kitaláltak. Legszívesebben azok után, hogy sorra kapom a telefonokat, nem mennék el, de tudom, hogy utána úgy néznének rám, mint a véres késre. Egy lúzerre, aki nem mer a havernak nevezett emberi lényekkel társalogni.
Így talán ennek a ténynek köszönhetik azt, hogy magamra kapkodom a ruhámat majd indulok el üres kézzel a megbeszélt helyszínre, mit már messziről meg lehet ismerni a fel-felcsendülő nevetgélésről, és a tűz táncáról, melynek pernyéje magasan repked a levegőben majd porlik szét, mintha nem is létezett volna. A csendes ballagásomból, elmélkedésemből a hangos kurjongatások ráznak vissza a jelenbe, mire hátrahőkölve elvigyorodok. Gondolom ezer éve nem érte őket ilyen meglepetés, mint amilyen most, általam. Se kaja se pia. Tudok én is aljas dög lenni, nem kell meglepődni.
Hangot is adok annak, hogy nem szándékoztam és nem is szándékozok nekik szeszes italt adni, tekintettel arra, hogy már most spiccesek, és már nagyon ráfáztam egy ilyen alkalom adatán a gödény génjeik miatt. Így ahelyett, hogy odaülnék melléjük, inkább félre vonulok és letelepszek a homokba. Egy darabig ülve kémlelem a horizontot, és a nap utolsó sugarainak gyenge fényét, melyek végül teljesen eltűnnek, én pedig elterülök a még mindig langyos fehér homokon. Ám nem tudom sokáig tartani ezt a pozíciót, így terpeszülésben felhúzom a lábaimat, térdeimen támaszkodva kezdek el szórakozni egy kagylóval, amit a víz partra vetett. A legnagyobb meglepetés viszont csak akkor ér, mikor valaki mögém osonva átkarol. Meg se kell szólalnia az illetőnek, már csak a puszta érintéséről és illatáról sikerül felismernem Grace-t.
- Azok után, hogy elkezdtek égni otthon a telefonvonalak, nem igen van affinitásom ahhoz, hogy velük lógjak. Különben is, most fújnak rám, mert nem hoztam nekik piát - sandítok fel a szőkeségre, majd elkapva annak karját, az ölembe húzom, így az most félig a homokon, félig a lábamon fekve nézhet fel rám.
- Azt hittem az ilyen bulik nem neked valóak. Hogy-hogy lejöttél? - érdeklődök a haját simogatva, majd egy óvatos mosolyt küldök felé ezzel is jelezve, őszinte a kérdésem, nem el akarom küldeni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace S. Robins
;; nők
;; nők
Grace S. Robins

Hozzászólások száma : 8
Female Birthday : 1992. Aug. 05.
Join date : 2012. Jul. 01.
Age : 26
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Szingli

TémanyitásTárgy: Re: Grace & River - Homokos partszakasz   Vas. Júl. 01, 2012 8:20 pm

Nem igazán értem magam. Már ezerszer –ha nem többször-, megmutatkozott, hogy én egyáltalán nem tartozom abba a társaságba, ami kialakult a szörfös srácok, és az iskola pompom lány csapatából. Úgy is érzem magam sokszor, ha bekerülök közéjük, mintha valami idegen kívülálló lennék, aki nem tesz mást, csak csendes megfigyelőt játszva, követi az eseményeket, vagy de legalábbis próbálja… Bonyolult dolog, amikor az egyik hétvégén egy csajt még együtt látsz egy sráccal, aztán a következő napon meg már mind a ketten mással andalognak. De hát, én mint kis szüzike, a tanulás megszállottja, akinek nincs túl sok tapasztalata a szerelem, és testi kapcsolatok terén, mégis mit tudhatna minderről? Most is csak azért megyek, mert Gina burkoltan megfenyegetett az SMS-ben, és mert a szüleim is azt akarják, hogy végre robbanjak be a köztudatba, és éljek egy kicsit társas életet is. Haha, jó vicc!
A konyhában való sürgés-forgás közben észre se veszem, hogy apám a kezembe nyomott egy szatyrot, aminek a tartalma… nos… igen csak gyanúsan… csörömpöl. Tényleg azt akarja, hogy részegen, egymás után fulladjunk bele az óceánba, vagy csak én gondolkodom így és a saját apám is lazább már nálam, és tudja, hogy egy kis pia még nem fogja egyikünk vesztét sem okozni?
Leérve a partra, a közelemben lézengő, egyik srácnak a kezébe nyomom a szatyrot, miközben próbálom magam és Ericet is egyensúlyban tartani, ahogy átkarolva, spiccesen rángatni kezd össze-vissza. A szavak, amiket a fülembe súg, értelmetlen maszlaggá alakulnak. Összeráncolt szemöldökkel próbálom értelmezni a mondandóját, de ehhez még egy nyelvész sem lenne elég jó. Mellkasánál fogva tolom el magamtól, és miközben megindulok kiszemelt áldozatom felé, lerugdosom a papucsaimat a lábamról. Tudniillik, homokban mindig is könnyebb volt mezítláb a közlekedés. Oda érve hozzá, egyszerűen csak ráborulok a hátára, és alaposan megszorongatom.
Kérdésemet értetlenkedve teszem föl neki, mivel River mindig is a társaság központja volt, a hajtó motorja, most mégis magányosan ücsörög, messze a többiektől, ez pedig nem jellemző rá. Na, és hol vannak azok a csajok, akik néznek ki úgy, hogy meg is kaphatják, velem ellentétben?
-Úgyis elfelejtik. – Vonok vállat, és mosolyogva nyomok egy puszit az arcára, amikor felsandít rám.
-Csak nézz rájuk! Már most olyan részegek, hogy… hogy… - Pillantok hátra a vállam felett, félbe is szakítva a mondatom, mikor szembetűnik az, ahogy Eric, felizgulva egy oszlopra, smárol azzal, amin a többiek jót röhögnek és fényképezgetik.
- … Eric egy oszloppal smárol… - Fintorodom el, és fordulok vissza inkább River felé, aki egyszerűen csak beránt az ölébe.
-Anyámék szerint túl sokat hajtom magam az egyetem miatt, és elhanyagolok mindenkit, na meg Gina… tudod, hogy milyen. Ha nemet mondasz, jobbik esetben nem marad hajad, rosszabbikban pedig forradalmat indít ellened. – Forgatom meg sóhajtva a szemeimet.
-Na, és hol vannak a fürdőzők? Durva, hogy sokan csak inni jönnek. - Nyúlok fel az arcához, és pöckölöm meg gonoszkodva az orrát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
River Nathaniel Blake
;; férfiak
;; férfiak
River Nathaniel Blake

Hozzászólások száma : 9
Male Birthday : 1990. Jul. 10.
Join date : 2012. Jul. 01.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Grace & River - Homokos partszakasz   Vas. Júl. 01, 2012 9:07 pm


Furcsa a mi életünk. Soha nem voltam egy olyan alak, akire akár csak egy aranyhalat is rálehetne bízni. Felelőtlen voltam, leginkább csak szórakozni akartam, mással nem is voltam hajlandó foglalkozni. Épp ezért esett anyám kétségbe, mikor meghallotta, hawaii-ra költözök, ha hosszú távon nem is, de egy-két évig minimum biztosan. El tudom képzelni, hogy a hátán felállt a szőr a puszta gondolattól is, hogy milyen életet fogok élni. Félt, hogy az eddig szorgalmasan tanuló, az iskolában jól teljesítő kisfia el fog kanászodni. Nem! Itt nem arról volt szó, hogy szorgalmas voltam, csupán mindig is megvolt az eszem a matekhoz, történelemhez, minden létező tantárgyhoz, elég volt egyszer-kétszer átolvasnom az anyagot, vagy csak figyelni órán. Erre szokták mondani hogy szerencsés, nem? De ez csak tizenhét éves koromig volt így. Onnantól kezdve nem, hogy tanulni, de olvasni se volt kedvem. Visszatérve anyámhoz.... abba még belement, hogy egyedül induljak el, elvégre felnőtt korba léptem, és megtudok élni abból, hogy szörfversenyeken veszek részt, sportmagazinokba adok interjút, mint feltörekvő szörfös tehetség. Király, nem igaz? Viszont mikor bejelentettem, hogy öcsémet és húgomat is vinném magammal, hát... akkor kitört a családi háború. Anyám kibukott, hogy még kiskorúak,- mondanom se kell, hogy az egyik tizenhét, míg a másik tizenkilenc éves,- nem mehetnek sehova, majd, ha megtudnak élni. Én és apám viszont tartottuk magunkat ahhoz, hogy kell az élettapasztalat, és tekintettel arra, hogy April fotósnak tanul, csak jól járhat Hawaii-val. Szörfösök mindenütt, fotózhat sportot, fürdőruhás lányokat, pasikat és még sorolhatnám. A végén még valamilyen híresség felfigyel rá. Öcsém pedig... hát... ő tényleg lehet, hogy nem érne el akkora sikereket mint April, de míg velem van, gond nem lehet. Így hát megígértetve velük, ha nem érzik jól magukat, haza akarnak menni, felültetem őket az első gépre és már otthon is vannak. De addig is, éljenek! Emellett nem az én feladatom az eltartásuk, mivel a szüleink is kéthetente küldenek egy kis pénzt, ezzel is segítve a megélhetésünket.
- Igen, elfelejtik addig, míg holnap fel nem ébrednek valamikor délután tájt. Utána majd hallgathatom egész nap, hogy milyen beszari vagyok - morgom, majd elvigyorodok mikor kapok egy puszit az arcomra. Ahogy Grace felhívja rá a figyelmemet, hogy Eric egy oszlopra van ráizgulva, felnevetek.
- Mindig is tudtam, hogy a deszka formájú nőkre bukik, de azért ennyire nem kellene túlzásba vinnie - nevetem, majd megrázom a fejem. Csak ezután kérdezek rá arra, hogy mit is keres itt valójában a szöszke tekintettel arra, hogy már ezerszer felvilágosított, "Ő nem óhajt! Nem fog! És soha nem is akart ilyen bulikba menni!" Olyan határozottsággal tudja és tudta is állítani, hogy utána csak pislogtam, mikor azt a tudtomra hozta.
- Igen, ez tény. Túl szorgalmas vagy kiscica! - mikor megemlíti Gina-t, elkapom róla a tekintetemet, majd a messziségbe próbálok koncentrálni. El se tudom képzelni, mit fog szólni ahhoz, ha fény derül rá, Gina a következő szenvedő alanyom, akivel jó szórakozni. Igazság szerint, ő volt az, aki rám tapadt, én pedig úgy voltam vele, hogy miért ne? Majd meglepődik mikor pofára esik.
- Igen, tudom milyen - vonom meg a vállam, a következő kérdésre pedig a társaság felé biccentek - Ott jönnek!
És ahogy ezt sikerül kimondanom, egy öt-hat fős lánycsoport rongyol bele a vízbe és kezdenek el csapkodni, fröcskölni, mintha legalábbis fulladoznának. Őket ismételten követi egy kisebb csapat alak, többek között Eric, Aaron és még egy-két olyan srác, akiket hátulról nem tudok megnevezni.
- Amúgy igen... de szerintem ez is volt a céljuk. Tudod, vannak, akik még nem nagykorúak a csapatban. Eric is még csak most töltötte be a tizenkilencet, szóval a szülei nem is igen engedik, hogy igyon. Így ilyenkor csak bennem bízhatnak, a csapatban én vagyok a rangidős. Éjen! Én szívok a legtöbbet miattuk - húzom keserű mosolyra a számat.
- De nem baj, soha nem voltam egy szent - vonok vállat, majd mély sóhaj kíséretében a vízben portyázó, visongó tömegre emelem a tekintetemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace S. Robins
;; nők
;; nők
Grace S. Robins

Hozzászólások száma : 8
Female Birthday : 1992. Aug. 05.
Join date : 2012. Jul. 01.
Age : 26
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Szingli

TémanyitásTárgy: Re: Grace & River - Homokos partszakasz   Vas. Júl. 01, 2012 10:43 pm

Nem tartok rá sok esélyt, hogy sokáig fogok ma együtt lógni ezzel a társasággal, persze az ígéretemet mindenesetre nem ártana betartani, és arra a vak-villám randira muszáj lenne elmennem, főleg, hogy Gina szervezte nekem, és mint tudjuk –a pompom csapat vezetője-, nem viseli el a kudarcot, sem a bukást, és ha nem mennék el, akkor az egyértelműen az lenne számára.
Leérve a partra, rögvest egy nem túl szívélyes fogadtatásban lesz részem, ahogy Eric szinte letámad, és részegen egy kis tengerparti, „romantikus”, vodkától bűzlő sétára invitál.
Zavartan tolom el magamtól, és oldok kereket az egyetlen normális emberhez igyekezve, aki viszonylag távol van a többiektől, így ott még akad némi esélyem arra, hogy tudjak egy pár szót váltani valakivel, aki még józannak mondható.
Teljes lelki nyugalommal térdelek le mögé, és borulok rá a hátára, egy puszival is megjutalmazva, amikor oldalra fordítja a fejét, hogy felsandíthasson rám.
-Elhiszed nekem, hogy holnap nem azzal foglalkoznának, hogy miért nem hoztál ma piát, hanem inkább azzal, hogy csillapítsák a fejfájásukat és hányingerüket? Ki tudja? Lehet olyan sza*ul lesznek, hogy majd belátják, hogy tényleg nem kellett volna inni és rád kellett volna hallgatniuk. – Öklelek bele a vállába játékosan. Nem tudom, hogy ez vajon miért lehet, de igazán felszabadultnak, és lazának egyedül csak River társaságában érzem magam. Na, jó, meg néha még a csajok között, de ott is maximum csak akkor, amikor valamelyikünknél pizsi partit tartunk, és van 24 órám arra, hogy megszokjam az állandó visongást és hasonló dolgokat, amik egy ilyen lányos estén történni szoktak.
Miközben arról tartok hosszas magyarázást Rivernek, hogy a fele banda már olyan részeg, hogy nem is tudnak magukról, hátra pillantok, amit –mint később kiderült-, nem igazán kellett volna, tekintettel arra, hogy milyen elborzasztó képpel találom szembe magam.
-Azért remélem, hogy nem fogja elkezdeni lehúzni a sliccét… - Köszörülöm meg a torkom, vörös pírral az arcomon, és inkább visszafordulok az óceán felé. Az még mindig szebb látványt nyújt, mint Eric az oszloppal. Na, vajon miért?
Inkább el is kezdem neki taglalni azt, hogy mi, vagyis inkább kik voltak azok, akik rávettek arra, hogy lemerészkedjek, és egy kicsit elvegyüljek én is a tömegbe. A becenév, amin szólít, nem kicsit hoz zavarba. Ennek rendje és módja szerint a szívverésem, mintha gyorsabb ütembe kapcsolt volna, amihez egy újabb „adag” vörös pír társul, ami előszeretettel önti el képesebbik felem. Na, most így feküdjek az ölébe, és nézzek fel rá, ugye?
Ezer szerencse, hogy egy pár szavas mondata annyira felkelti az érdeklődésemet, hogy rögvest ki is megy a fejemből, hogy milyen néven is hívott az imént.
-Honnan tudod? – Mászok ki az öléből, és kíváncsiskodva letérdelek elé a homokba, oldala biccentett fejjel nézve elmélázó tekintetét, ami valahova a távolba réved. Összeráncolt homlokkal követem tekintetét jó magam is.
-Oh, francba! – Fordítom az ég felé a tekintetem összeszorított szemekkel és mikor meghallom a visongatások tömkelegét, rendezem vonásaimat, és felkészülve a legrosszabbra, fújom ki a levegőt.
-Szerintem nem neked kéne értük felelősséget vállalni. Ha már olyan tökösek, és isznak, akkor vállaljanak saját magukért. – Mondom, mindezt lehajtott fejjel, a homokot túró kezeimet figyelve, mikor is valaki a hónom alá nyúl, és olyan könnyen kap fel, hogy sikítani sincs időm. Pillanatok leforgása alatt Darren vállán találom magam, egyenesen a víz felé haladva. Ameddig eszeveszettül ütöm a hátát, hogy engedjen el, ő csak jót röhög rajtam, és egyenesen a vízbe sétál velem, ott bele is dobva abba.
-Te… idióta… barom! – Rázom meg a hajam, és kezdem el egy csatakiáltással egybe kötve, megállás nélkül fröcskölni vízzel, mikor is szemet szúr valami… a parton… Gina és… River.
-Még viszonylag meleg a víz, menjünk be mi is. – Mivel nem vagyunk messze a parttól, még hallom, ahogy nyájas, mézes-mázas hangon noszogatni kezdi a parton ücsörgő Rivert, aztán… majdhogynem ledugja a nyelvét a torkán, így kezdve el lehúzni róla a felsőjét.
-Hé, Gracie, mi van? – Csettint egyet előttem Darren, mire csak megrázom a fejem, és hogy elfelejtsem, amit láttam, bosszúból ráugrok a hátára, beledöntve őt a vízbe. Nem kéne, hogy zavarjon…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
River Nathaniel Blake
;; férfiak
;; férfiak
River Nathaniel Blake

Hozzászólások száma : 9
Male Birthday : 1990. Jul. 10.
Join date : 2012. Jul. 01.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Grace & River - Homokos partszakasz   Vas. Júl. 01, 2012 11:09 pm

Grace midig is jól időzített, így ma is sikert könyvelhet el magában. Ha most nem jelenik meg, akkor nyilván hosszú-hosszú órákon keresztül ücsörögtem volna még itt a parton társaság nélkül, mivel akad egy-két személy, akit a jelenlévők közül inkább a pokolba kívánnék, mint a baráti társaságomba.
- Ahhoz túl büszkék, naivak, hogy beismerjék, igazam van volt és lesz is valaha. Nem, tudod még újonc vagyok itt, és eltekintve attól, hogy haverként tekintenek rám és maguk közé fogadtak, attól még mindig ott van bennük az is, hogy "jött a kis betolakodó, ki átvette a fejes helyét". Én pedig ezt megtudom érteni, ezért is nem akarok a kedvükbe járni. Megakarom mutatni, hogy nem csak egy kis betolakodó vagyok, akit kedvükre ugráltathatnak még akkor is, ha haverok vagyunk. Van nekem is szabad akaratom, és jelen pillanatban még én vagyok a legidősebb a bandában. Tudom ezt nem kellene hatalomként felfogni, de egy ilyen csapatban ez nagyon is annak számít - mesélem üveges tekintettel a távolba meredve. Monológom végén elmosolyodok, majd a szőkeségre pillantok.
- Emellett múltkor is ez volt... hoztam nekik piát, leitták magukat, másnap az volt a bajuk, hogy miattam fáj a fejük - vonok vállat - az persze nem érdekelte őket, hogy nekem kellett a rendőröknek magyarázkodnom, de istenem, nincs mit tenni. Ők ilyenek, így kell elfogadni őket.
Ahogy Eric és a csábos oszlop akcióját figyeljük, Grace rögtön ötletelni és fantáziálni kezd, mire hangosan felmordulok, majd elkapva a fejét, elfordítom a látvány felől.
- Itt ásnám el magam menten! - morgom nevetve. Nincs kedvem szemtanúja lenni egy olyan látványnak, ami nem e világinak hatna. Másnap pedig hallgathatnám, hogy telement a töke szálkával, pedig nem is tudja miért. Attól félek, olyan lelkesen beleröhögnék a képébe, hogy egy életre megunná a társaságomat.
- Oh a francba, pontosan... a móka most fog kezdődni - nyögöm.
- Tudom, nem nekem kell felelősséget vállalnom értük, de ha egyszer én vagyok a legidősebb a csapatban, akkor nyilván engem fognak emiatt számon kérni. Megtehetném, hogy otthagyom őket, de bevallom, néha nekem is jólesik egy kis iszogatás még annak ellenére is, hogy tudom, nem kellene. De nem tudok felmutatni egy embert se, aki megtudná állni, hogy társaságban ne igyon.
Ezt követően viszont elvigyorodok, remélve, hogy ezzel nem árulom el a felénk közeledő Darrent, aki laza mozdulattal kapja fel Gracet a földről, majd viszi el a vízig, mibe bele is hajítja a lányt. Már épp venném le magamról a pulcsit, hogy kövessem őket, mikor is meghallom Gina hangját, majd letérdelve elém olyan lazán csókol meg, mintha egy évszázada együtt lennénk, pedig egy perce se, nem hogy egy egész évszázada. Mind ezek ellenére nem tolom el magamtól, csak meglepett tekintettel meredek magam elé a homokrengetegbe. Mikor viszont ismét rátapad a számra az ajka és elkezdi lehámozni rólam a ruhát, belemosolygok a vad csókba. Ezt követően lelököm magamról a pulcsit, és Gina noszogatásának eleget téve, futtában indulok meg a víz felé, követve a lányt. Nem mondom, kicsit feszélyezve érzem magam, hogy Grace társaságában kell Ginaval lennem, de ha egyszer azt akarom, hogy a csaj nagyot bukjon, én pedig szórakozzak egy darabig, akkor kénytelen leszek. Persze azt se értem, hogy miért érzem szarul magam, akárhányszor csak Gina után Gracere pillantok. Talán az az oka, hogy tudom, legjobb barátnők, vagy pedig van valami hátulütője? De hát... Grace olyan, mintha a húgom lenne. Akkor nem is értem, miért zavar annyira. Idővel csak megértem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace S. Robins
;; nők
;; nők
Grace S. Robins

Hozzászólások száma : 8
Female Birthday : 1992. Aug. 05.
Join date : 2012. Jul. 01.
Age : 26
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Szingli

TémanyitásTárgy: Re: Grace & River - Homokos partszakasz   Hétf. Júl. 02, 2012 2:47 am

Pillanatok alatt mellette, illetve, mögötte termek, miután siker leráznom magamról a részeg Ericet, és már azt vesézgetjük Riverrel, hogy a holnapi nap, amikor rájönnek, hogy olyan másnaposok, mint még soha, vajon minderre, hogy is fognak reagálni. Én ara tippelek, hogy egyszer még hálásak lesznek neki, amiért nem hozott semmi piát, úgy mint a legutóbbi alkalommal is, ő azonban a jelek szerint teljesen más véleménnyel van minderről. Figyelmesen, mindvégig őt fürkészve, és azt, hogy hogy változnak arcának vonásai, hallgatom végig az ő nézeteit, amik merőben eltérnek az enyémektől. Talán tényleg bennem van a hiba? Hiszen, tény, hogy minden emberben többnyire csak a jó oldalukat látom. Túlságosan is pozitívan állok hozzá a dolgokhoz.
-Hé, itt már lassan banda háborúk fognak folyni a hatalomért! – Jelentem ki nevetve, hogy ne komoruljon el köztünk a hangulat. Elég lesz akkor véresen komolynak és fapofának tűnni, amikor majd ezt a sok félőrültet részegen kell kihalászni az óceánból, mert ebben az állapotban még úszni is elfelejtenek a legtöbben.
-Na, most nem miattad fog fájni a fejük, és a rendőröknek se kell majd magyarázkodnod. – Kacsintok fel rá, még mindig az ölében heverészve, egyáltalán nem érezve késztetést arra, hogy ez talán sok lehet neki, és lassacskán már nem ártana, ha végre megmozdulnék, és felülnék, eltávolodva tőle. Most legalább csak az enyém, és kiélvezhetem a pillanatot, ameddig meg nem érkezik egy nagyobbacska lánycsoport, akik majd úgy tarolják le, hogy talán esélyem se lesz menekülni. Tudom, hogy zabálják a nők, ez ellen nincs mit tenni… Mielőtt még újra valami keserű érzés átvehetné testem felett az irányítást, hátra nézek a randalírozó kis bagázsra, és megpillantom, amint Eric egy oszloppal enyeleg részegen. Ezen mind a ketten csak mosolyogni tudunk, és szinte azonnal eszembe jut egy-két perverz, mocskos fantáziára utaló ötlet, amit nem is vagyok rest szabadon engedni.
-Ők szerintem nem így vélekednek… - Utalok most arra a kisebb, röhögcsélő fiú bandára, akik körül állják Ericet és az oszlopot, és olyan szorgosan fotózzák az eseményt, mintha legalábbis holnapra „ a leghihetetlenebb esemény” címmel kéne az egyik magazinba képet beadniuk. Biztos vagyok benne, hogy ebből címlap fotó nem lesz, de facebookon és twitteren majd tömegestül fellelhető lesz eme „szenzáció”.
-Rólam elfeledkeztél? – Teszem fel a kérdést kissé félénken, amikor már előtte térdelek, és túrom a még meleg homokot az ujjaimmal. Ciki vagy nem, soha nem ittam még annyit, hogy a lefürdetésemhez is három ember kelljen, és, hogy valakinek fognia kelljen a hajamat, miközben a wc fölé hajolva rókázok. Amikor legközelebb felnézek, összeráncolt homlokkal kezdem el vizslatni az arcán szétterülő vigyort. Már éppen kérdezném, hogy mire föl ez a vigyorgás, amikor Darren felkap a földről, és a vállára dobva, begázol velem a vízbe, úgy dobva bele abba, hogy a lila fölső még rajtam van. Az édes bosszú azonban nem maradhat el, így amint felbukok, megállás nélkül fröcskölni kezdem őt a vízzel, ameddig odakint a parton Gina igen csak feltűnően andalogni kezd Riverrel. Hogy figyelmemet eltereljem róluk, és egymásba kulcsolt kezeikről, lesből rávetem magam Darren hátára, aki bevágódik velem a vízbe, és csak pár másodperc múlva hajlandó felbukni, a derekamat karolva, amitől egy kissé zavarban és kényelmetlenül is érzem magam. Még soha nem fogott meg pont ott fiú… Kitörlöm szememből a belement sósvizet, és mikor leengedem a kezem, már csak azt látom, ahogy Gina derékig állva a vízben, és River fenekét markolva, érzékien csókolja. Bakker.
-Srácok, szobára! – Kiabálja oda nekik fennhangon Darren, mire csak elkapom a tekintetem róluk.
-Gyertek inkább játszani! – Hangzik fel nem sokkal mellőlünk Tom kiabálása is, amint meglengeti a kezében a labdát.
-Kellenének csapatok. – Szólal fel Darren, belekarolva a vállamba, amitől megint feszélyezve kezdem el érezni magam.
-Én… hé… nem tudok játszani. – Mondom viszolyogva, miközben próbálok szabadulni az ölelésből.
-Ugyan már Gracie! Dobálni mindenki tudja a másiknak a labdát! – Szorít oda magához, arra várva, hogy csapatokba rendeződjünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
River Nathaniel Blake
;; férfiak
;; férfiak
River Nathaniel Blake

Hozzászólások száma : 9
Male Birthday : 1990. Jul. 10.
Join date : 2012. Jul. 01.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Grace & River - Homokos partszakasz   Hétf. Júl. 02, 2012 4:50 am

Kijelentése hallatán, szemöldököm a homlokomba költözik, így kérdő tekintettel meredek rá egy mély sóhaj kíséretében.
- Öm... nem hiszem. Illetve, de, lehetséges. De nem általam, ebben biztos lehetsz! Nem szoktam kiharcolni magamnak a "Banda Feje" megnevezést. Nem vagyok jóban vele - rázom meg a fejem határozottan.
- Ez inkább Eric szerepe. Őt eltudom képzelni egy ilyen alaknak... mindig a legszebb, legcsinosabb pompon lány kell neki, ő a legjobb focista az iskolában, a legrosszabb tanuló és ez esetben a legjobb szörfös. Bár, ezt az egy címet sikerült kivívnom magamnak - vigyorodok el kajánul ezzel is jelezve, nem gondolom komolyan, mégis érzem, van benne némi igazság.
- Kérlek, ne nézd őket madárnak! Ők képesek még az élő fára is ráfogni és olyan hitelesen előadni a betanult szövegüket, hogy még a rendőrök is képesek elhinni ezt nekik. De most minden viccet félretéve - határozott kifejezés jelenik meg az arcomon.
Egyáltalán nem zavar, hogy az ölemben fekve néz fel rám. Halvány mosollyal a szám szegletében simítok végig óvatosan a halántékán, állkapcsán.
Azt, ahogy Eric egy oszlop körül táncikál, vonaglik mint egy rúdtáncosnő, inkább találom szánalmasnak, mint nevetségesnek. Legszívesebben odamennék, hogy elrángassam onnan, mielőtt teljes mértékben nevetség tárgyává teszi magát, de úgy vagyok vele, hogy csináljon amit akar. Igaza van Gracenek. Nem tartozok értük felelősséggel tegyenek azt, amit akarnak, engem nem nagyon érdekelnek.
- Mi? Én? Nem! Tudom, hogy nem szoktál sokat inni, de azt se tagadd le, hogy nem ittál még annyit, hogy becsiccsentettél volna. Láttalak ám a múltkor - mutatok rá egy gonosz vigyor kíséretébe, ami csak egyre inkább szélesedik, ahogy Darren megjelenik, majd a vállára kapva a lányt, messzire szalad vele, egészen be a vízbe, majd elhajítja. Az igazi "akció" csak ezután kezdődik, mintha Darren és Gina összebeszéltek volna ellenünk. Aljas módon, gyorsan kap le, mire még levegőt venni sincs időm, ám még se tolom el magamtól. Legközelebb csak akkor tudok levegőt venni, mikor egy pillanatra elhúzódik tőlem, de rögtön folytatja is a kis manőverét, miközben leszedi rólam a mackó felsőmet, amit messzire hajít. Remélem még a nap folyamán megtalálom. Kezembe kapaszkodva kezd el húzni a víz felé, én pedig szófogadóan utána indulok. Meglep a mozdulat, ahogy déli féltekémbe markol, így meglepetten harapok rá Gina alsó ajkára, mire az csak felkuncog, mintha legalábbis kacérságnak fogná fel. Ez azért.... kicsit.... durva. És mind emellett még zavaró is tekintettel arra, hogy nem vagyunk egyedül, bár szerintem többen már nem is látnak a bevitt pia mennyiségétől. Darren öblös hangjára kapom fel a fejem, így szinte reflexből lököm el magamtól Ginát, ki kérdő tekintettel mered rám, de mintha fel se tűnt volna neki a pillanatnyi megingásom, már ismét indulna felém, nyakam felé nyújtott karokkal, ám igyekszek hárítani. Elkapom hosszú ujjait, majd magamhoz húzom és elindulok vele együtt a kisebb tömeg felé. Tekintetemet viszont nem merem, vagy nem is akarom Gracera emelni. Mintha... mintha valamiféle szégyent éreznék amiért Gina-val álltam le csókolózni olyan nagy hévvel percekkel ez előtt.
- Jól van, egyezünk meg! Darren, mivel még te is és Gina is józanok vagytok, alkossatok hat fős csapatokat. Lehet, hogy többen vagyunk, de akkor bizonyos embereket kétszer használjatok fel, oké? - fordulok oda Darrenhez, majd meg se várva a válaszát, Gracehez gázolok.
- Te pedig gyere velem, behozzuk a röplabda hálót! - biccentek a part felé, majd anélkül indulok el, hogy ránéznék, vagy hátra pillanatnék, hogy jön-e egyáltalán. A parton egy darabig még tétlenkedek, ráteszek még pár fát a tűzre, hogy az ne aludjon el olyan hamar, a piás üvegeket egy gödörbe teszem a farakás mögé, ha esetleg valaki erre járna ne találjon rá. Csak ezután sétálok oda a vasrúddal rögzített hálóhoz, amit lassan elkezdek leszerelni róla, majd ledobom a földre.
- Az istenit... de jó súlyban van ez a szar - nyögöm miközben megemelem az egyik vasrudat, hogy azt kihúzzam a helyéről és a vízben található, több mint két méter magas karóhoz tudjam vinni, hogy legyen mivel rögzíteni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace S. Robins
;; nők
;; nők
Grace S. Robins

Hozzászólások száma : 8
Female Birthday : 1992. Aug. 05.
Join date : 2012. Jul. 01.
Age : 26
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Szingli

TémanyitásTárgy: Re: Grace & River - Homokos partszakasz   Hétf. Júl. 02, 2012 6:23 am

Okos gondolkodás. Szóval, ha kimarad a „Banda Feje” –ahogy ő is nevezte-, szerep osztásából, akkor ezek szerint nem is szeret igazán a társaság középpontjában lenni? Szóval nem is annyira nagy macsó –maximum csak a nők köreiben-, mint ahogy hallottam, és gondolataim is idáig? Néha jó, ha az ember egy kicsit többet beszélget azzal, akit alaposabban is meg akar ismerni. Tetszik, hogy ennyire elszánt és kiáll a maga igazáért. Miközben beszél, fel se tűnik, hogy milyen ámulattal nézem, és iszom a szavait. Na, ez már azért elég ciki! Jobb lenne ezt befejezni. Nem akarom, hogy egy csúnya pofára esés legyen a vége, mivel egyértelműen nem érdeklem őt úgy, ahogy a többi, dögös maca iránt is érdeklődik. Elég… nagy számban… Amíg nem figyel, gyorsan elkapom a fejem az óceán irányába, úgy csinálva, mintha eddig is a vizet kémleltem volna. Így lesz a legjobb.
-Igen, elnézve most… - Lopva hátra pillantok rájuk, majd vissza.
-… tényleg így viselkedik egy tipikus bandavezér alkat. Az, hogy tömegek állják körül, kipipálva. – Vigyorodom el szélesen, erősen koncentrálva, hogy magamba fojthassam az előtörni kívánkozó nevetésemet, ami akkor keletkezik bennem, amikor újra és újra megjelenik előttem a kép, hogy milyen fejet is fog vágni holnap Eric, amikor mindenkinél láthatja majd facebookon kiposztolva a kínosabbnál kínosabb képeket róla és arról az oszlopról.
-Hát, jó. Annyira nem ismerem őket. – Vonok vállat. Tény, hogy a pompom lány csapat elkényeztetett, nagyképű tagjain kívül –többnyire ők is csak azért „tartanak”, mert tudják, hogy mennyire naiv és befolyásolható vagyok, és mert kell valaki, aki szünetekben futkározik nekik friss, hideg vízzel-, mással nem is igazán sikerült komolyabb kapcsolatot kialakítanom. Na, jó, talán Ginával, de akárhogy is nézzük, többnyire ő is csak akkor jön hozzám, ha kell neki valami, amiért cserébe vagy van jutalmam, vagy nincs…A halánték, és arcsimítással kezdi átlépni azokat a bizonyos határokat, amiket megszabtam magamnak, és… és… amiket jobb lett volna nem megszabni. Ilyen gyengéd érintéseket filmekben mindig csak a szerelmes lányok kapnak a szerelmes srácoktól, ez pedig rohadtul nem helyénvaló. Ha nem akarja, hogy beleessek –ami az én esetemben nagyon is könnyű, hiszen naiv kislány még egy baráti pusziba is többet képzel, mint ami valójában-, akkor ezt nem engedem neki. Ezért is ülök fel, mielőtt még a mozdulatsorozatát befejezhetné. Ezt követően csak egy visszafogott, zavart mosolyra futja, amiből hamarosan kiabálás és csapkodás keveredik, amint Darren a vízbe hajít. Még egész kellemesen meleg, így nem kell attól félnem, hogy a következő ilyennél mikor kapok egy szívinfarktust. Odabent a vízben úgy küzdünk egymással, mintha élet-halál harcot vívnánk. A jó kedvem viszont egy pillanat alatt tovaszáll –bár nem is értem, hogy mire föl-, amikor meglátom a vízben –szerintem undorítóan-, csókolózni , és egymást fogdosni Rivert és Ginát. Egy jó ideig nem is bírom róluk levenni a tekintetem, ám ahogy Darren egyre erősebben magához ölel, az már elég arra, hogy kellőképp elvonja róluk a figyelmemet, és arra késztessen ezzel, hogy a saját helyzetemmel foglalkozzak. Nem tudom, hogy mi az oka annak, hogy ennyire ellenzem a játékot, de egyértelműen nincs hozzá se kedvem, se affinitásom. Akármennyire is utálom a mályvacukrot, most inkább sütögetném azt, minthogy vízipólót kelljen játszanom. Túl sok körülöttem az ember és ez meglehetősen zavaró. Úgy néz ki, hiába tiltakozom minden erőmmel, figyelembe se veszik, hogy mit szeretnék, én meg persze, amilyen fosos kis nyuszi vagyok, nem vagyok képes kiállni a saját igazam mellett, így csak meghunyászkodva, csendesen elfogadom, hogy igenis játszanom kell és játszani is fogok!
-Ömm… oké. – Vágom rá kissé megszeppenve. Szinte futnom kell, hogy utol tudjam érni Rivert és tempót is tudjak vele tartani. Ahogy kijövök a vízből, a rám tapadt felsőmet megpróbálom lerángatni magamról, ami egy darabig megy is, de a fejemnél valamiért feladja a küzdelmet és nem hajlandó tovább húzódni, aminek az lesz az eredménye, hogy nyögdécselve, „vakon” botladozni kezdek, egészen addig, ameddig pofára nem esek a homokba. Nagyszerű, tényleg mint egy tipikus lúzer! Csak bízni tudok abban, hogy eléggé le voltam maradva Rivertől ahhoz, hogy ezt az igen csak „szexuális” vetkőzésemet nem csípte el. A földön térdelve, lerángatom a víztől rm tapadt lila felsőt, majd felállva- mintha semmi sem történt volna-, leporolgatom a térdeimet, és utána eredek, égő vörös fejjel.
-Ezt képtelenség, hogy el bírom mozdítani a helyéről. – Teszem csípőre a kezem. Őszintén szólva, nem igazán értem, hogy miért pont engem rángatott magával, amikor tele van a banda fiúkkal, de ha ő így akarta, hát legyen. Ameddig ő húzza az egyik oldalánál fogva, addig én hátammal nekifeszülve, tolom, így jutva el lassacskán a vízhez, ahol már többen is körénk sereglenek, hogy segítsenek kirögzíteni.
-Szivi, egy csapatba leszünk! – Visítja Gina, és belekarol Riverbe, mire akaratlanul is megforgatom a szemeimet.
-Hát, akkor azt hiszem, hogy ellened vagyok. – Sóhajtom, Riverre pillantva, és beállok abba a csapatba, amibe Darren is van. Ezzel el is indul a játszma.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
River Nathaniel Blake
;; férfiak
;; férfiak
River Nathaniel Blake

Hozzászólások száma : 9
Male Birthday : 1990. Jul. 10.
Join date : 2012. Jul. 01.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Egyedülálló

TémanyitásTárgy: Re: Grace & River - Homokos partszakasz   Hétf. Júl. 02, 2012 9:43 pm

Miután elregélem Gracenak a nézeteimet erről a kis összecsődült bagázsról, egy pillanatra elgondolkodok azokon, amit mondtam. Eddig talán nem sikerült ezt beismernem magamnak, de tényleg így van. Már Angliában is éreztem, hogy bár mindig a társaság középpontjába kerültem valamilyen úton módon, még se enyém volt a Banda Feje cím. És emiatt nem csüggedtem, örültem neki. Soha nem szerettem, ha úgy néznek rám mint az iskola nagymenőjére, mivel ebből adódott, hogy a tanárok fogalmazhatunk úgy is, elítéltek. Megvoltak győződve róla, ha nagymenő vagyok nem csak a csajok, de a bandázás körében, akkor csak rossz lehetek. Nagyszájú, követelőző és akaratos. Pedig távol álljon tőlem, hogy egy nálam jóval idősebbet, főleg egy tanárt kezdek kioktatni.
Grace felé fordulok, amint meghallom a hangját.
- Igen. Pontosan. Én pedig nem akarom ezt elvenni tőle. Had legyen ő az iskola nagymenője, így a parté is. Már itt él pici kora óta, nyilván kivívta magának - vonom meg a vállam.
- Bár, nem tudom, hogy azok után, hogy holnap képeslapként fog keringeni a facebookon az a számtalan kép róla az iménti pillanatokból, lehet, hogy azt kívánja majd, bár ne ő lenne itt a macsó - vigyorodok el beleélve magam a pillanatba - Édes istenem, mennyit fogok én nevetni az elkövetkezendő egy hétben. Már most belefájdul a rekeszizmom a gondolatba.
Csak ezután kezdem el óvatosan cirógatni Grace arcát, minden hátsószándék nélkül. Akad, hogy a húgomnak is ezt szoktam csinálni, de most nem tudom mi visz rá erre. Meg se lepődök, mikor elhúzódik tőlem, hisz tényleg elég kényelmetlen lehet ez a helyzet számára.
Ezután jelenik meg Darren és Gina is, mivel nem tudok mit kezdeni. Tiltakozni akarok, de még se... fogalmam sincs, mi bajom van, de Grace jelenlétében feszélyezve érzem magam, mintha minden porcikám azt kiabálná, "Itt van, most ne csinálj hülyeséget, vagy egy életre leírod magad előtte!" Én pedig minden egyes alkalommal eleget téve ennek a belső hangnak, nem csinálok semmi meggondolatlant előtte. Illetve.... nem csináltam eddig! Most viszont Gina hirtelen támadása hatalmába kerít, így nem tiltakozok.
Csak egy bő öt perc elteltével sikerül visszamásznom a valóságba, majd kiadom a parancsolt Ginanak és Darrennek, hogy osszák hat fős csapatokra a tömeget, én pedig addig elmegyek Grace-vel és idehozzuk a hálót.
Gyorsan gázolok ki a partig, meg se várva a lányt, ki hallhatóan vágódott egy nagyot. Nem tudom, talán a szégyenérzetem nem tud rávezetni arra, hogy visszaforduljak és megvárjam, vagy segítsek neki. Sok sikert annak az embernek, aki képes megérteni.
Ahogy elkezdek szenvedni a méretes vasrúddal, olykor-olykor Grace felé pillantok csak, hogy lássam, mit művel. Mikor elindulok a víz felé, megérzem magam mellett a lányt.
- Grace! Azzal, hogy ledobtam a hálót a földre, arra akartam kilyukadni, hogy azt hozd te! - nézek határozottan a lányra, de a szám szegletében ott ólálkodik egy komisz mosoly is - ezt majd én megoldom - veszem le óvatosan a kezeit a vasrúdról, majd ahogy megjelenik Gina, kihúzom magam. Remélhetőleg feltűnik neki a feszültségem, de.... úgy néz ki túl "nő" ahhoz, hogy feltűnjön neki.
- Ömm... ez remek - pillantok bocsánatkérően Gracera, mikor az megemlíti, egymás ellen leszünk. Lehet, hogy a szavaim Ginának szólnak, de az egész arcmimikám arra próbálja ösztönözni Gracet, fogja fel, idegesít Gina. Idegesít még annak ellenére is, hogy próbálom adni a macsót a jelenlétében, hogy később pofára essen. Elhúzódva a lánytól, ismét megragadom a vasrudat, majd a vízen úsztatva. Darrennel a helyére tesszük a rudat, majd amint megérkezik a háló, azt is felszereljük, majd ki-ki beáll a maga helyére.
Míg megadom az első adogatást, tekintetem többször is Grace arcára siklik, mintha legalábbis megakarnék fejteni rajta valamit. Épp ezért is felejtek el a labda után nyúlni, így az leesve a mi térfelünkön, a másik csapatnak adja meg a pontot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace S. Robins
;; nők
;; nők
Grace S. Robins

Hozzászólások száma : 8
Female Birthday : 1992. Aug. 05.
Join date : 2012. Jul. 01.
Age : 26
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : Szingli

TémanyitásTárgy: Re: Grace & River - Homokos partszakasz   Hétf. Júl. 02, 2012 11:27 pm

Eric, a kis részeg külön számával már most meghozta a kellő hangulatot az egész buliba. Remélem, hogy ez a buli végéig ki fog tartani, és nem fog ellaposodni a hangulat, vagy részeg verekedésbe torkollani, mivel már nem egyszer előfordult ilyen is. Na, persze nem mintha annyira érdekelne, és mélyen megérintene, ha kitörne egy ilyen „banda” háború. Igazából, még talán örülnék is neki. Hamarabb leléphetnék, mint ahogy azt Gina engedni fogja.
-Nem volt ő mindig ennyire „híres” és tekintélyes. – Rázom meg a fejem, továbbra sem emelve fel azt az öléből. Valahogy most egészen kellemes ez a túlzott közelség, eltekintve attól, hogy szeretem minden emberrel, kivétel nélkül megtartani azt a bizonyos három lépés távolságot. Ha valaki beférkőzik az intimszférámba, nem tudom miért, de egyszerűen… rám tör a pánik, és azonnal azon kezd el nyughatatlanul kattogni az agyam, hogy vajon mit akarhat tőlem. Lehet, hogy csak az miatt érzek így, mert túlságosan is sok időt töltök egyedül a szobámba zárkózva, és nem vagyok hozzászokva a nagy társasághoz és az emberek közvetlenségéhez?
-Ismerem már Ericet elég jól ahhoz, hogy tudjam, van olyan nagy kutya, hogy képes legyen még a haverjait is megvenni, hogy azok leszedjék a képeket. Pénzzel mindent elérhetsz, főleg ezen a partszakaszon. – Én már csak tudom, hiszen 14 éve, hogy itt élek. Attól függetlenül, hogy nem járok társaságba, és alig akad egy-két ismerősöm, még nyitott szemmel járok, és nagyon jól tisztában vagyok azzal, hogy mi folyik itt. Az elkényeztetett, pénzes 18 évesek némelyike már most azt kívánja, hogy dobják fel a szüleik a talpukat, és övék legyen minden addigi családi vagyon. Aki ismeri a környéket, nem csodálkozik rajta, hogy ilyeneket kívánnak. Csak rá kell nézni a flancos hotelokra, amik a parton is állnak és a medencés családi házakra, na meg a márkás cuccokra, amiket a tinik hordanak… Több időnk viszont nem jut arra, hogy még egy pár percig kettecskén maradjunk, mivel Darren engem sajátít ki magának. Rivert pedig Gina, aki teljesen „véletlenül” elfelejtette megemlíteni, hogy az egyik haverom az új flört partnere… Ahogy felbukva a víz alól, meglátom őket egymás szájára tapadva, hirtelen mintha minden eddigi kedvem elszállt volna. Újra szorongni kezdek, legfőképp akkor, amikor Darren akaratán kívül is kis híján összeroppant. Próbálom közölni a társasággal, hogy nincs kedvem játszani, és ezt most kihagynám, de ők mintha meg se hallanák, mit akarok, tovább szervezkednek. Hamarosan már ott tartunk, hogy Rivernek és nekem kell ide hurcolni a hálót, hogy tudjunk játszani valamivel. A partra kissé lemaradva tőle, követem. Nem rég még olyan elérhetőnek tűnt, most pedig mintha mérföldekre lenne tőlem. Ha már így is le vagyok maradva, még belefér az, hogy levegyem magamról a rám tapadt felsőmet, ami hosszas szerencsétlenkedések és végül egy marha nagy, gázos puffanás után következik csak be. Felugorva, azonnal azt kezdem el nézni, hogy vajon látta-e, de ő ekkor már a hálónál van, így nyilván ezennel szerencsém volt. Odaérve mellé, próbálok úgy tenni, mint akit egyáltalán nem zavar, hogy pont azzal a vörös mac… khmm… Ginával kavar. Helyette csak a rúd egyik oldalához férkőzöm, és tolni kezdem, mikor is River leállít, hogy jobban járok, ha a hálót viszem oda. Idióta vagy Grace! Egy idióta!
-Oh… - Nyögöm égő fejjel és nem is habozva tovább, felkapom a vállamra a hálót –aminek persze a homokba lógó végébe többször is megbotlok, mert hát miért is ne? -, és begázolok vele a vízbe, ahol hamar fel is kerül a tartójára, ahova való. A csapat felosztás viszont meg kell, hogy mondjam, nagyon nincs az ínyemre, aminek halkan, kissé sértetten hangot is adok, aztán csak beállok a megfelelő oldalra a megfelelő csapatba, és már kezdődhet is a játszma. Szerencse, hogy csak a combomig ér a víz és nem tovább. Még így is nehéz a labda után ugrálgatni, úgy, hogy vissza is tudjam ütni. Fejemet szándékosan fordítom el, amikor River engem nézve, hagyja leesni a labdát.
-Egy pont ide! – Rikkantja mellőlem Darren, és tenyerét nyújtja az összes csapattársunknál –köztük engem is-, egy pacsiért. Erőtlenül elmosolyodom, amolyan „el akarok húzni innen a francba”, jellegű vigyorral a képemen, aztán már a játékra koncentrálok, és egy erős ütéssel vissza is küldöm a felém tartó labdát a másik félnek.
-Upp… bocsesz Gracie! Én mondtam, hogy nem tudok játszani. – Kiabál át a háló másik oldaláról Gina, miközben még van annyi időm, hogy elvetődjek a labda elől, ami tuti fejbe talál, ha nem kapcsolok.
-Gina, te… meg akarsz ölni? – Kérdezem fennhangon, egy kissé idegesebben, mint szerettem volna, és már ütöm is át a labdát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Grace & River - Homokos partszakasz   

Vissza az elejére Go down
 
Grace & River - Homokos partszakasz
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
somewhere over the rainbow :: JÁTÉKTÉR :: PART-
Ugrás: