somewhere over the rainbow

life in hawaii
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 *Daniel és Emma - Black Velvet*

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: *Daniel és Emma - Black Velvet*   Csüt. Ápr. 12, 2012 9:31 am

***

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: *Daniel és Emma - Black Velvet*   Csüt. Ápr. 12, 2012 10:22 am

Daniel-nek
Egy újabb nap. Egy újabb hosszú éjszakázós nap. Hisz még az előzőt sem hevertem ki! Egy hosszú nyögés keretében fordulok át a másik oldalamra. Már délután két óra van, de még mindig nincs erőm kimászni az ágyamból. Amikor megfogtam az Isten lábát, és lehetőségem nyílt Hawaii-ra költözni, nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz a kezdet. Álmodoztam, és elképzeltem magam ahogy fűszoknyában lötyögök a tengerparti házam teraszán naphosszat, és koktélokat szürcsölök. Na arról volt szó, hogy egy étteremben fogom riszálni magam a virágos szoknyában és én viszem ki az italokat ahelyett, hogy innám azokat. A tengerparti teraszos ház sem stimmel... szívás ez az egész Hawaii!

"Emma rögzítője! Ne zargass, de ha mindenképpen akarsz valamit várd meg a sípszót és csipogd el..."


- Emma! Emma! Hol a fenében vagy? Miért nem vagy már itt? Méltóztatnál ide tolni azt a csinos popódat! - üzenet vége. Hajaj. Mostmár muszáj lesz felkelni...

Kibontott hajjal, a zöld fűszoknyámban és a virágos topban lépek be a klub ajtaján, és már masírozok is hátra. Már így is szép kis letolást fogok kapni amiért késtem, nem kellene még több olaj a tűzre. Alig lépek be a helységbe máris egy magas ürge kerül az utamba. Sietek és mondhatni hisztis is vagyok amilért ma éjszakás leszek ezért elég ingerülten förmedek rá a pasira.
- Húzz már arrébb, vakegér! - mondom mindezt angolul, mert kizárt, hogy magyarul egy mukkot is értene. Dühösen fújok egyet, majd kikerülöm a srácot, és eltűnök a személyzeti ajtó mögött. Gyors csekkolás, pár szó a lányokkal aztán felkapom a tálcámat és már libegek is kifelé. Felveszem egy édes kis párocska rendelését, aztán odamegyek egy másik asztalhoz.
- Helló! Segíthetek, választott már? - talán nem tökéletes az angol kiejtésem, és biztos hogy van akcentusom de eddig nem volt semmi probléma. Felpillantok a kis füzetemből, és akkor veszem észre, hogy milyen ismerős ez az ing, meg ez a haj, meg úgy az egész. Majdnem elejtem a tollat mikor meglátom a pasi arcát is.
- Uh basszus! - nyögöm ki halkan, mikor felismerem az előbbi férfit, akit szépen lehordtam. Ennél cikibb a helyzetem nehezen lehetne. Na most nyílna meg alattam a föld! Érzem ahogy fülig elvörösödöm de azért tartom magam, és igyekszem a legkönnyedebb hangon megkérdezni ismét:
- Mit hozhatok? - kierőszakolok magamból egy mosolyt is, és remélem az álcám meggyőzőre sikeredik.
Vissza az elejére Go down
Daniel Goldwin
;; férfiak
;; férfiak
avatar

Hozzászólások száma : 4
Male Birthday : 1988. Jun. 18.
Join date : 2012. Apr. 11.
Age : 30
Tartózkodási hely : Hawaii
Családi állapot : single
Humor : észtveszejtő

TémanyitásTárgy: Re: *Daniel és Emma - Black Velvet*   Pént. Ápr. 13, 2012 8:15 am

Emma

Itt az ideje felkelni. Egyrészt a már rég fennlévő Nap sugarai kiégetik a retinámat, másrészt az ébresztőórám is vészjelző csipogással buzdít a nap elkezdésére. Bár egész délelőtt itt punnyadhatnék ebben a hatalmas ágyban, minden gond nélkül, de ha már idejöttem Hawaii-ra, legalább legyen is értelme. Plusz amúgy sem úgy küldtek el otthonról, hogy "menjél csak nyaralni, a cég ellesz nélküled is".
Általában az éjjeli szekrényemen tartok egy naptárt, ahova felírom az aznapra esedékes dolgokat. Mára csupán egy találkozó van felírva, az is csak délutánra, valamint a naphoz tartozó rublika legalján, hogy "Party hard". Halvány mosoly húzódik a számra, ezt a feladatot az ittlétem alatt párszor már teljesítettem. Az itteni fiatalok eszméletlenül őrültek, te jó ég már nem is tudom hányadik napja vagyok másnapos.
Utam először a zuhanyzóba vezet, majd kiérkezvén megcsodálom nyúzott arcizmaimat a tükörben.
- Hétvégén ki nem moccansz, te állat.. - bököm oda vádlóan a tükörképemnek, majd felkapok egy sötét farmert a kék inggel párosítva, amit már itt vettem. Nem ártana falatozni egyet, a törzshelyem helyett most találomra kommandózom majd be valahova. A megbeszélésemig rengeteg időt el tudok még fecsérelni.
Kint száz ágra süt a Nap, ami kisebb fejfájást kelt bennem, de a napszemüvegem némileg hárítja a kínt. Amint tudok betévedek az első étkezésre alkalmas helyre. Hawaii-on szinte alig tudom megkülönböztetni ezeket a helyiségeket. Ugyanazok a szoknyák, a virágminta, a koktélok, a zene.. egyszerűen nagyon penge.
Álmélkodásomból egy női hang zökkent vissza a jelenbe. Éppen hogy csak hátrapillantok, már el is száguld mellettem a bige.. Úgy látom bal lábbal kelt fel. Aztán észreveszem, hogy hová is tart. Gondolom nem ő a klub legkedveltebb pincérnője. Mindegy, a legjobb lesz, ha elnézem neki és leülök egy asztalhoz. Nem mindenkinek telnek rózsásan a munkanapjai.
Éppen böngészem az itallapot, amikor megérkezik a pincérnőm. Önkéntelenül is széles vigyor terül el az arcomon, amikor felismerem, hogy az előbbi lány az. Lekapom a napszemüvegem és az ingem zsebébe csúsztatom. Lehajolok a tolláért és felé nyújtom. - Tessék, Morgó! - kacsintok.
- Hadd találjam ki! Te, mostanában nemigen kaptál fizetésemelést az ilyen viselkedésért. - a mosolyom még mindig nem csillapodott, a nő is kezd elpirosodni, érzi ő, hogy most a legszívesebben eltűnne innét és vissza se nézne.
- Cseppnyi jóindulatot kérek, köretnek udvariasságot. - elégedetten tapsolok egyet, majd komolyra fordítom a szót, elég volt az orra alá dörgölni. - Ezek után kíváncsi vagyok, hogy mit ajánlasz, kedves... - hogyishívják, a ruháján nincs kiírva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: *Daniel és Emma - Black Velvet*   

Vissza az elejére Go down
 
*Daniel és Emma - Black Velvet*
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Daniel & Sebastian & Marcus Treadaway
» Daniel & Will Nem mindennapi szerep ((+16))

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
somewhere over the rainbow :: Archívum-
Ugrás: